kocinavi napísal:PREDAJ EUR/PLN 4,5019
pripraveny este jeden predaj, ku ktoremu predpokladam este dojde.
Zatial zisk cez 1000 pip, druhy predaj bol pripraveny na 4,6 no usiel mi o par bodov.
Pri korekciach zacnem dokupovat a budovat poziciu.
kocinavi napísal:PREDAJ EUR/PLN 4,5019
pripraveny este jeden predaj, ku ktoremu predpokladam este dojde.
kocinavi napísal: Pre znalych, bol som dokoncit nasu dazdivu turu a skoncil som az na chate, len personal hotela si ma nepamatal, no ked som pripomenul sumive vino boli hned v obraze.
Kocinavi: Trend is your friend.Naco protitrendovat?kocinavi napísal:- dva tyzdne uzavretie uplne hore,malo vydany jav.Podla Williamsa vysoke uzavretia determinuju znizovanie ceny.Minuly tyzden dokonca tyzdenne maximum.
-bude malicka technicka korekcia
-uzavrelo to na 979, hram na korekciu -40 bodov cize 969 a idem von, uznavam ze RRR je zle, ale pravdepodobnost,ze po tak vysokom uzavreni to skoriguje aspon 40 bodov je vysoka.
Co vy na to?
kocinavi napísal:Mas pravdu, to nerobim.No na druhej strane, nemam rad ked ma vedome niekto odrbava.Ked o tom neviem, to mi nevadi .Co oko nevidi...Takze tie ich akoze sklzy v plneni, ked cakas 10 sekund a viac na plnenie ma srdia.
V piatok ma Juggler inspiroval na es short.Vtedy to nevyslo. Ked som dnes nad tym dumal tak mi to prislo skusit to este raz, ako dobry napad.
- dva tyzdne uzavretie uplne hore,malo vydany jav.Podla Williamsa vysoke uzavretia determinuju znizovanie ceny.Minuly tyzden dokonca tyzdenne maximum.
-bude malicka technicka korekcia
-uzavrelo to na 979, hram na korekciu -40 bodov cize 969 a idem von, uznavam ze RRR je zle, ale pravdepodobnost,ze po tak vysokom uzavreni to skoriguje aspon 40 bodov je vysoka.
Co vy na to?
Ozaj es sa zacina obchodovat z nedele na pondelok nasho casu o polnoci? Je to tak?
Ani ja ES nemám rád.kocinavi napísal:
Zistujem, ze ES nemam rad. Zlate komodity.
EXIT 1,4525 teraz to nevyslo no nie som presvedceny o sile eura a zlata.kocinavi napísal:short EUR/USD 1,4504
Aky si mal target ?short EUR/USD 1,4504
Tiez to tak vidim,ze sancu mame len ak trend is our friend.Vidim v diskusii na financniku protitrendakov na forexe,ale neviem, neviem co robia potom s tymi tzv. kostlivcami.kocinavi napísal:Ten trend bol velmi silny a uz som nemal chut a ani nechcel hladat top.
Rozumná analýza. Aj francúzska ruleta zo svojími cca 3% je výhodnejšia...jogobela napísal:
Velmi mi to obchodovanie na burze pripomina tipovanie v Nike.Ak zoberiem napr. Minisaxotrader,tak je tam na SP500 spred 1b. Ak idem po profit 20b tak 1b spred mi berie 5% vyhry. Aj v Nike je manipulacny poplatok 5%.Osobne nepoznam cloveka,ktory v Nike zaraba.
Nie som výnimka, len som si našiel svoju parketu - výhodu šitú na mieru mojím schopnostiam a povahe.jogobela napísal: Juggler je vynimka-on bleskovo vyhodnocuje zverejnenie vysledkov firiem a v premarkete dobehne svojich konkurentov svojou rychlostou a skusenostami.Ale myslim,ze ciste podla TA by mal problem byt ziskovy.
http://www.traders.cz/obchodni_denik/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;kocinavi napísal:Traderi, nemate niekto softwer na obchodny dennik, robim to rucne, /myslim ten dennik/,ale naco vymyslat, ked to ma uz niekto vymyslene.
EXIT 4,840 7,55% dodorzal som rrr 2kocinavi napísal:
long QGX9 4,5 SL 4,333 /mini plyn november/
Dnes som zadal objednavku na predaj eur/pln 4,2900 -druhy dokup, zatial podla planu,dufam ze sa do piatku vyplni.kocinavi napísal:short eur/pln 4,1910 dlhodoba pozicia bez sl pripravene este 4 dokupy.
short cfd marcove kakao 3281 bez sl dlhodobo pripravene este 4 dokupy / cfd preto, lebo futures je drahy/
long QGX9 4,5 SL 4,333 /mini plyn november/
Ten poliak ma svojou rychlostou prekvapil a nestacil som ani viac dokupovat.Teraz som na 4,2455 a nastavujem pt na 4,0802 pri silnom supporte .Pri tomto pt mam zisk 3,9% co pri pake 100 je dobre.Takze skusim nenechat peniaze na stole.kocinavi napísal:Takze druhy dokup sa podaril dnes short EUR/PLN 4,3000.
Ked to budem mat uplne tak dam priemernu cenu.