mam investicne zivotne poistenie od Alianzu. Ako som sa dozvedel tu na strankach, tak je to jeden velmi nevyhodny produkt, teda aspon pre mna, za co dakujem
Platim mesacne 1140 Sk, mam v tom:
- alianz dlhopisovy fond - 1000 sk
- urazove poistenie - 85 sk (kde je smrt 100.000 sk, trvale nasledky 100.000 sk, denne odskodne pocas liecenia a pobytu v nemocnici 100 sk)
- pripoistenie oslobodenia od platenia - 55 sk
Je to do veku 60 rokov, konci v roku 2042.
Hodnota uctu je cca 43.000 Sk.
V podstate som pochopil, ze tie sumy su na smiech a investovat cez poistku je dost hlupe. No prisla to so mnou uzatvorit pekna sprostredkovatelka a vtedy clovek nerozmysla a potom pyka za svoje chyby
Vie mi niekto poradit, co je najvyhodnejsie s tou zmluvou urobit? V podstate velmi ani poistku nepotrebujem, nie som zivitel rodiny, nikto odo mna nezavisi, mam dost financnych prostredkov, aby som mohol nejaky cas zit aj bez prijmu. Teraz tu poistku pouzivam na ziskanie danoveho bonusu (tych 12.000 sk rocne), tak nieco take by nebolo zle mat. Ale necham si poradit, ak sa najde niekto ochotny. Najlepsie z BA, prip. TN, kt. by mi to pomohol aj vsetko spisat atd. Na odmene sa snad dohodneme, ak nahodou nedostane nic za uskutocnene zmeny od poistovne alebo koho. Dakujem