JUGGLER napísal:
Ty Maťko-Kubko možno budeš jeden z nich.
Ale zamysli sa nad tým, že stále len hladáš niekoho cudzieho kto by ti otáčal peniaze vo forexe.
Nestálo by za to, aby si to skúsil sám?
To je velmi dobra odpoved, ani som taku dobru necakal, fakt prekvapeny
Uz som to skusal, sledoval som denne spravy z viacerych kanalov, a potom som cvicne tradoval na demo-utoch, v XTB som z 200k CZK spravil 600k za 5 dni.. a potom som zas o 300k prisiel behom 3 dni

a este na VT traderi, 50k eurovy ucet, po necelom mesiaci obchodovania (snazil som sa neriskovat moc radsej mensie zisky) +8k.
Ale, toto su demo peniaze a uz tam som bol niekedy na nervy, ze som v minuse 500usd... Nedokazem si predstavit ako by som nervacil keby to boli realne peniaze. A ked clovek nervaci, robi chyby, nechova sa racionalne. Takze som to skusil a viem ze na dlhodobe zhodnocovanie proste nie som schopny zabezpecit, tak som od toho upustil. Uz rok a pol sa hram sem tam s demo uctami ale jedine ako oportunista... tj ked je nejake vyhlasenie tak sa postavim na jednu stranu (vacsinou dobru), ale denne tradovat je fakt mimo mna... proste na to (zatial) nemam. Aj ked je pravda ze som sa uz strasne moc naucil, ten pocit toho ako sa hybu trhy je fantasticky

Preco to kua nejde tak ako som predpovedal, sak to neni logicke, ok zavriem poziciu nech nemam vysoku stratu... a za 15 min, ja magor, ja magor, chcelo to len trpezlivost..

)
Mozno niekedy v buducnosti ako hobby ale urcite nie ako prijmovu cinnost. Jedine ze by ste si otvorili vy skuseni traderi firmu a zacali zhodnocovat kapital aj inym, sak vas tu je sikovnych dost