produkty s pevnym urocenim na vyssie sumy
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
produkty s pevnym urocenim na vyssie sumy
Vyuzili ste uz niekedy zmenky, hypotekarne zalozne listy alebo ine produkty pre vyssie sumy penazi? Pripadne terminovane vklady s individualnou sadzbou? Su dostupne nejake podnikove dlhopisy na sumy do 10mil.?
-
investor80
- Dátum registrácie: Pi 11 05, 2007 10:39 am
Terminovane vklady s individualnou sadzbou
Ja som uz skusil TV s ind. sadzbou v TB, urokove sadzby samo nie su na webe, ale na poziadanie ti ich zaslu/povedia. Su inak dost blizke urokom NBS a priamo zavisia od urokov na medzibankovom trhu. Zaroven som pri tomto terminaku vyuzil aj nestandardnu dobu viazanosti na mnou zvoleny pocet dni, lebo som presne vedel, kedy tie peniaze budem potrebovat.
-
radik
- Dátum registrácie: St 09 05, 2007 7:28 am
- Kontaktovať používateľa:
Produkty s vyšším úročením
Filip, je to jednoduché. Pri určitom množstve je ochotná banka tzv. individuálnu úrokovú sadzbu, ktorá je často viazana na 1 deň. Platí to predovšetkým pre rôzne vkladové produkty. Samozrejme, banka môže predávať pre svojich V.I.P. klientov aj produkty finančného trhu ako napr. hypotekárne záložné listy, dlhopisy, avšak tam sa to už nerieši individuálkou.