som tu novy. Mam 21r tradingu sa venujem cca 1,5 roka ale na realnom ucte som len mesiac, doposial som nemal odvahu hlavne z toho dovodu ze som nechcel ist hlavou proti muru ale riadne sa pripravit. Financnik bola moja prva stranka na ktoru som narazil a prakticky vdaka ich manualu som sa zoznamil s uplnym zakladom. Precitane mam od nich vsetko az na posledny polrok ( clanky ).
Priznavam sa ze som si kupil ich knihu ( financnik.cz ) neskor po tom co som bol plne nazhaveny obchodovat. Zaroven som sa zucastnil o nejaky ten cas XTB sutaze a to ma uzemnilo ked som zistil ze to asi funguje inak ako pisali na financnikovi. Posunulo ma to o velky krok vpred a zacal som sa tomu venovat ovela podrobnejsie.
Citam rad a citam vela, az na par knih mam precitane zrejme vsetky dostupne v cestine. Samozrejme uz si nepamatam vsetko co v nich bolo
Na realnom ucte obchodujem miniloty EUR/USD nikam sa neponahlam ziadne rychle zisky nechcem. Prvych par mesiacov mi bude stacit ak budem balancovat +- 10% mojho kapitalu. Vlakno som zalozil za ucelom dalsieho ucenia sa. Rád sa s Vami podelim so vsetkym nemam co zatajovat, ale necakajte odomna ziadne zazraky
S pozdravom,
Andrej
Knihy ktore mam kompletne precitane ( mam aj nejake rozcitane ale to tu nebudem davat