Prihovory

Podnikanie, podnikateľské nápady, skúsenosti, príbehy
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Stasek
Dátum registrácie: St 13 01, 2010 4:42 pm

Prihovory

Príspevok od používateľa Stasek »

Mame rozbehnuty maly projekt: prihovor.webnode.sk , ktory obsahuje prihovory pre rozne prilezitosti, ma do 2000 UIP mesacne, ale prijmy z adsense su minimalne.
Poradte mi nejaky sposob ako to lepsie monetizovat, popripade aj ine napady.
Dik!
Používateľov profilový obrázok
filip glasa
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
Been thanked: 1 time
Kontaktovať používateľa:

Re: Prihovory

Príspevok od používateľa filip glasa »

2000 UIP mesacne
na adsense aj inu reklamu je to malo. Ak s touto navstevnosotou chces nieco zarobit, tak tam predavaj nejake produkty, alebo sluzby (nieco nasposob predajni darcekovky, gratulnat, a pod. )
Stasek

Jedno riešenie ma napadlo, máme este stránku http://www.zosrdca.eu, kde je poradca pri výbere darčekov (vo vývoji) kde sú affily na darčekové eshopy , takže spojiť tieto dva projektíky do jedného a už by z toho mohlo dačo vzísť.
Stasek

Re: Príhovory affil

Takže za ten čas návštevnosť stúpla na cca 5-10k UIP mesačne, ale adsense myslím nie je najsprávnejší spôsob monetizácie, chcel by som tam pridať nejaký affil. Máte nápady na slovenské affiliate programy, ktoré dobre idú a sú vhodné pre túto stránku (svadba, stužková, narodeniny). Dakujem vopred za názory.
Biosko
Platinum Member ***
Dátum registrácie: Pi 13 07, 2012 1:24 pm

Príspevok od používateľa Biosko »

asi by som sa skor spytal na webtrh-u
Napísať odpoveď

Návrat na "Podnikanie, podnikateľské nápady, skúsenosti, príbehy"