Ahojte,
mate nejake typy na dobre screening aplikacie? Najlepsie take zo zahrnaju Ameriku, Europu a Cesky. Mozete prosim aj vyhody a nevyhody. Ci sa oplati nieco co je platene, alebo staci zadarmo.
Dik
Dobra screeningova aplikacia
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 17 times
Re: Dobra screeningova aplikacia
skus pouzit find, uz sa to tu urcite rozoberalo. Amerika jednoznacne finviz.com
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
EU: onvista.de a euroland.com . Ceske akcie si prezri rucne (je ich par) napr. tu: http://www.atlantik.cz/zpravodajstvi/ak ... -informace" onclick="window.open(this.href);return false;
pokial sa jedna o tieto dve. Su nejake vyhody nevyhody. Ja by som uprednostoval tu druhu kvoli angline, ale mozno ma prva nieco co druha nie.EU: onvista.de a euroland.com
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
onvista sa viac zameriava na nemecké akcie a je podrobnejšia. ale to nie je nejaká veľká výhoda.