cierny stvrtok 2

Výber akcií, fundamentálna a technická analýza, obchodovanie vs. investovanie
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Používateľov profilový obrázok
Lobista
Platinum Member ***
Dátum registrácie: Ne 16 12, 2007 11:46 pm

Re: cierny stvrtok 2

Príspevok od používateľa Lobista »

Ladis, to je spot. To futures boli takmer 5% nizsie, lebo na Eurexe niekto hodil na trh velku objednavku a likvidita vyschla...
seven
Gold Member **
Dátum registrácie: Št 26 07, 2007 2:51 pm
Been thanked: 6 times

Príspevok od používateľa seven »

Martin, prvykrat som si pozrel ten tvoj videopohovor v HN... ti poviem ti personalisti a konzultanti su zaujimava skupinka :)
To muselo byt pre teba zabavne. Ja som mal x podobnych pohovorov, kde som mal okrem ineho nastudovanu vyrocnu 90-stranovu spravu firmy v nemcine a pohorel som na tom, ze som zrejme nespravne odpovedal na otazku typu: "na ake zviera sa podla Vas podoba nasa firma?" :)

Podla mna keby tam namiesto teba sedel ako uchadzac napr. aj Hawking, tak mu povedia, ze nech ide najskor robit asistenta Belovsovovovej a potom sa uvidi.. :)
Lobista
Platinum Member ***

Seven, presne take pocity som mal casto aj ja :P. Pokial tam nie je niekto priamo z toho oddelenia, co sa tam hlasis, tak ten pohovor je zvycajne fraska.

Inak, vcera okolo obeda sa DAX zase utrhol o 50 bodov za jednu minutu... ta likvidita na Eurexe medzi sviatkami je epic fail tento rok. Ale toto vcera padlo aj na spote, tak neviem.
seven
Gold Member **
Dátum registrácie: Št 26 07, 2007 2:51 pm
Been thanked: 6 times

Príspevok od používateľa seven »

inak gratulujem k novej praci. Tesime sa na nove myslienky .

DAX , ano vsimol som si aj ja. Vdax stupol o 6,75%
http://www.onvista.de/index/snapshot.ht ... HS=0#chart" onclick="window.open(this.href);return false;
Lobista
Platinum Member ***

Diky. Buduci rok toho bude dost, akurat robim nieco o Cine, ked to bude hotove, tak sem hodim linky.
ricmund
Gold Member **
Dátum registrácie: Št 12 07, 2007 2:24 pm

Príspevok od používateľa ricmund »

To Lobista: Za prvé řekl bych podle příspěvků výše, že jsi neuvěřitelně trpělivý :mrgreen:
Za druhé kde je Tvoje fotka se psem respek. kde je pes :wink:
Lobista
Platinum Member ***

Pes sa momentalne ide vencit :P. Povedal som si, ze po 2 rokoch konecne zmenim profile picture :P
Napísať odpoveď

Návrat na "Akcie - investovanie do akcií"