Dobrý deň,
everestforex.com/register.asp ponúka zadarmo 100 $ ktoré vám pošlú k brokerovi sunbirdfx.com
1) Podmienkou však je, že musíte na Everest Forex prejsť ich obchodným simulátorom (Test základných vedomostí obchodovania).
Obchodný simulátor je ich vlastná aplikácia, ktorá simuluje pohyb kurzu a váša úloha, je v časovom intervale piatich minút uzavrieť čo najviac obchodov s čo najväčším ziskom.
Nemusíte sa ničoho báť, pretože to nie je tak ťažké ako by sa mohlo zdať. Ja som to zvládol na tretí pokus a to som vo forexe začiatočník
2) Potom čo úspešne prejdete týmto testom sa vám na Everest Forex objaví odkaz s registráciou na Sunbirdfx.com.
Pre kompletnú registráciu si musíte vytlačiť zmluvu, ktorá bude k dispozícii počas registrácie, vlastnoručne ju podpísať, vyfotiť alebo naskenovať a odoslať ju.
Ďalej musíte overiť svoj vek a identitu zaslaním kópie občianskeho preukazu alebo pasu a doklad o vašom bydlisku na email info@sunbirdfx.com a nezabudnite napísať registračné číslo. (Ja som im poslal kópiu občianskeho preukazu z druhej strany, a to im ako overenie adresy stačilo)
3) To je všetko a teraz už len čakajte až vám peniaze pošlú (Píšu, že do niekoľkých hodín). V prípade akýchkoľvek problémov môžete kontaktovať ich online chat
Ohľadom bonusu
Nie je časovo obmedzený, ale musíte proobchodovat 10 štandardných lotov.
Včera (10. februára) som sa registroval a dnes (11. februára) som naozaj dostal 100 $.
Ohľadom Sunbird
Dostupné sú obchodné platformy MetaTrader4 a MetaTrader5.
Budete mať k dispozícii 27 menových párov a 13 CFDs
Príjemne tradovanie želám