Dosavadní výsledky jsou tak trochu smíšené a potřebuji určitou motivaci,abych svoje výsledky výrazně zlepšil.Rád bych zde uveřejňoval svoje zhodnocení účtu na konci každého měsíce a hlavně na konci roku.Předem uvádím,že nechci a nebudu uveřejňovat svoje jednotlivé obchody-hodně oceňuju to,co dělá Juggler,sám jsem se totiž od něj hodně naučil,ještě na Traders.cz a musím mu tímto poděkovat,ale sám svoje obchody uveřejňovat nechci,protože obchoduju trochu podobným způsobem a hlavně live to není ani možné zveřejnit.
Abych se tady dlouho nevykecával,přemýšlím teď o tom,jakým způsobem dokázat svoje každoroční zhodnocení,aby to mělo nějaký význam.Někde jsem tady viděl,že se občas scházíte v Praze,takže nejlepší by bylo přímo se sejít,vzít noťas, otevřít účet a podívat se,jestli jsem něco dokázal nebo tady jen tak zbytečně tlachám.Jestli někdo znáte lepší způsob,klidně něco navrhněte.
Můj cíl je pro letošní rok 100%+ ,vzhledem k tomu,že poslední roky to nestálo za moc(něco kolem 30%),tak opravdu musím makat a cítit silnou motivaci,protože jsem dost línej člověk.
Pokud tady moje příspěvky někomu pomůžou a hlavně mně
Jinak jsem z jižních Čech,pokud tady někdo odsud je,rád se občas sejdu nebo se rád zúčastním setkání v Praze.
Díky
Pavel