diplomova praca - elektronicky obchod - poradte prosim

Podnikanie, podnikateľské nápady, skúsenosti, príbehy
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
deny
Dátum registrácie: Po 21 02, 2011 4:30 pm

diplomova praca - elektronicky obchod - poradte prosim

Príspevok od používateľa deny »

Pekný deň prajem :)

Som tu úplne nová, ale chcela by som vás poprosiť o vaše cenne rady :) Píšem diplomovu prácu "Porovnanie e-shopov s tzv. kamennými predajňami" . Vyskytol sa však menší problem. Neviem pohnúť s časťou v zadaní, a to: Spôsoby, metódy a zásady hospodárenia e-shopov. Mohli by ste mi prosím poradiť , čo by som asi približne mala v tejto časti zohľadniť?. Za akýkoľvek nápad, typ, usmernenie ďakujem :D
Používateľov profilový obrázok
Anežka Compelová
Dátum registrácie: Po 11 10, 2010 9:33 am

Re: diplomova praca - elektronicky obchod - poradte prosim

Príspevok od používateľa Anežka Compelová »

Milá Deny,

predpokladám, že študuješ na ekonomickej. Neviem nakoľko si zdatná v angličtine, ale našla som ti pár článkov, v ktorých by sa možno našlo niečo k téme:
1/ Predictors of online buying behaviour.
2 /Internet-based e-shopping and consumer attitudes:
an empirical study
3/Business models and transactions in mobile electronic commerce: reguirements and properties.

Tieto pdf články sú dostupné cez google scholar, licenciu k ním má zakúpené aj CVTI (ak máš čitateľský preukaz CVTI, môžeš mať prístup ku kvalitným online zdrojom) Ak ťa tieto tri články zaujali môžem ti ich poslať vo formáte pdf, pošli mi na teba e-mail.

Anežka Compelová,
web dizajnér, MCR, s.r.o
http://www.profimakler.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Mgr. Anežka Compelová
deny
Dátum registrácie: Po 21 02, 2011 4:30 pm

Re: diplomova praca - elektronicky obchod - poradte prosim

Príspevok od používateľa deny »

Milá Anežka,

ďakujem krásne za ochotu a za články, zaujali ma a určite budú pre mňa prínosom, angličtina by nemala byť problém :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Podnikanie, podnikateľské nápady, skúsenosti, príbehy"