Webhosting

Podnikanie, podnikateľské nápady, skúsenosti, príbehy
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Outlaw
Dátum registrácie: Ut 10 05, 2011 8:25 pm

Webhosting

Príspevok od používateľa Outlaw »

Zdravím,
Mám taký problém, že by som nute potreboval nejaký hosting webstránky, ale zadarmo s tým, že by som im dal reklamu na mojej stránke.
Nie je vôbec ľahké niekoho takého nájsť, pretože ja potrebujem neobmedzený priestor a nulovú cenu.
Momentálne niekoho takého mám, ale nie som moc spokojný, lebo je to šmejd. :wink:
Objasním trochu situáciu:
Potrebujem dať na svoju webstránku reklamu niekoho iného, ale ten chlapík to nedovolí. Ale bez tej reklamy som úplne v bezvýchodiskovej situácii.
Tak prosím hocikoho, ak poznáte niekoho, môže byť aj zahraničný a dá sa s ním dohodnúť na nejakom partnerstve, tak sa ozvite.
Ďakujem
Pette
Guru Member ****
Dátum registrácie: Ut 27 02, 2007 4:59 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Webhosting

Príspevok od používateľa Pette »

Vychodisko - zaplat si webhosting.
peter.cmorej
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
Has thanked: 7 times
Been thanked: 17 times

Re: Webhosting

Príspevok od používateľa peter.cmorej »

ked nenapises ani len na co by to malo byt, co to je za stranka, preco potrebujes nulovu cenu a neobmedzeny priestor, tak vobec neocakavaj, ze sa ti niekto ozve. A uz vonkoncom nie, ze ta bude niekam odporucat.
Napísať odpoveď

Návrat na "Podnikanie, podnikateľské nápady, skúsenosti, príbehy"