OK. Pôjdem domov spolu s Kocinavim, takže sa v piatok hlás ku mne.peter.cmorej napísal:ja pridem iba na jednu noc, z piatka na sobotu, takze sa mozeme s Kocinavim na izbe prestriedat
Stretávka 17-19.6.2011
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2397 times
- Been thanked: 2788 times
Re: Stretávka 17-19.6.2011
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
Ako sme na tom s autami? Okomentujte moje predbežné zoradenie:
1. auto z BA: filip, martin, jonatanus, sufo + jedno volne miesto
2. Juggler, kocinavi individualne
3. jan sebo, tomas virdzek pojdu z BB
4. runner - individualne
5. marval, mircof
8. peter cmorej ide sam lebo niekam pokracuje
9. coudy ide sam z TN
Tuna neviem odkial ste, tak sa pridajte k niekomu kto ide z BA, BB, TN, KE a podobne.
1. auto z BA: filip, martin, jonatanus, sufo + jedno volne miesto
2. Juggler, kocinavi individualne
3. jan sebo, tomas virdzek pojdu z BB
4. runner - individualne
5. marval, mircof
8. peter cmorej ide sam lebo niekam pokracuje
9. coudy ide sam z TN
Tuna neviem odkial ste, tak sa pridajte k niekomu kto ide z BA, BB, TN, KE a podobne.
mne vychadza na piatok sluzobka, takze musim ist sam autom a pridem tam cestou zo sluzobky
zdravim vsetkych,pridem ,ale izbu by som potreboval dvojku,ak nie je volne ,zozeniem ubytko inde.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
Budete dvaja? Lebo potom navýšim aj počet jedla. Jedlo je objednané dopredu, lebo by nestihli urobiť z objednávok.
Ešte posledné inštrukcie:
Príjazd v Piatok 17.6.2011 najneskôr o 17,30. Kto príde skôr, tak nech si v reštaurácii sadne k nášmu stolu a debatuje.
Večera bude pre nás nachystaná na 18,00. Bude veľký výber jedál, netreba sa báť, každý si vyberie.
Na recepcii, alebo v reštaurácii sa spýtajte na stôl určený pre stretávku, ktorý rezervoval Filip Glasa. Rozhodne si neobjednávajte jedlo ako minule, lebo my máme pre nás už nachystané.
Ubytovanie - máme samé dvojky, plus jedna je s prístelkou, lebo máme nepárny počet ľudí. Ak by chcel byť niekto vyslovene sám, tak mi čím skôr napíšte. Prístelku zrušíme a doobjednáme ešte jednu samostatnú dvojku. Prípadne zavolajte rovno do penziónu a dohodnite si to (ak by to bolo už na poslednú chvíľu).
http://www.kachelman.sk/kontakty.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Notebook, plátno a projektor netreba brať. Kto chce zobrať prezentáciu, tak stačí na USB kľúči.
Kto by sa zúčastnil aktivít: nezabudnite si plavky, tenisky na výlet, teplé oblečenie do bane.
Ešte posledné inštrukcie:
Príjazd v Piatok 17.6.2011 najneskôr o 17,30. Kto príde skôr, tak nech si v reštaurácii sadne k nášmu stolu a debatuje.
Večera bude pre nás nachystaná na 18,00. Bude veľký výber jedál, netreba sa báť, každý si vyberie.
Na recepcii, alebo v reštaurácii sa spýtajte na stôl určený pre stretávku, ktorý rezervoval Filip Glasa. Rozhodne si neobjednávajte jedlo ako minule, lebo my máme pre nás už nachystané.
Ubytovanie - máme samé dvojky, plus jedna je s prístelkou, lebo máme nepárny počet ľudí. Ak by chcel byť niekto vyslovene sám, tak mi čím skôr napíšte. Prístelku zrušíme a doobjednáme ešte jednu samostatnú dvojku. Prípadne zavolajte rovno do penziónu a dohodnite si to (ak by to bolo už na poslednú chvíľu).
http://www.kachelman.sk/kontakty.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Notebook, plátno a projektor netreba brať. Kto chce zobrať prezentáciu, tak stačí na USB kľúči.
Kto by sa zúčastnil aktivít: nezabudnite si plavky, tenisky na výlet, teplé oblečenie do bane.
ubytko dvojpostel,jedlo nemusis navysovat,prideme skorej do bs,ale budem rad ak stihnem debatu po veceri.kedy zacina nejaka prva ofic.prednaska?
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
Filip, ako sa bude platit? Kazdy individualne za byvanie + jedlo, alebo sa ti poskladame?
Su vitane aj manzelky, alebo je to cisto panska akcia?:) No a este jeden dotaz - kedy pride na rad pasivne investovanie a teoria efektivnych trhov? Piatok, alebo v sobotu? Nech viem, ako sa zariadit s pivom:).
Su vitane aj manzelky, alebo je to cisto panska akcia?:) No a este jeden dotaz - kedy pride na rad pasivne investovanie a teoria efektivnych trhov? Piatok, alebo v sobotu? Nech viem, ako sa zariadit s pivom:).
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
Vitane su aj manželky, Stefko bude amt ako zvycajne aj svoju polovicku. Ale Penzion je uz plny. Co mozeme urobit je to, ze dame do kazdej izby pristelku, tym padom budeme na izbe traja a uvolnia sa dve izby pre manzelske pary. Alebo sa treba ubytovat inde.
Este mi volali, ze jedlo navysia este aj pre stefkovcov. Tak pridite o tej 18,00 a budeme tam vsetci naraz hned o zaciatku. Vtedy by sme prebrali aj rozne organizacne veci.
Kedze ste sa ozvali na poslednu chvilu (maatej s manzelkou, stefko) tak uz som to inak nevedel urobit. Aby sme to nekomplikovali, tak to urobme tak, ze stefko si najde ubytovanie mimo. V piatok pride spolu s polovickou cca na tu 18,00 do Kachelmana.
Maatej ak chce manzelku, tak poprosi este jedneho z chalanov aby isiel na pristelku (jednu uz tak si tak mame) a potom by mali svoju vlastnu dvojku.
Inak komu by bolo drahe ubytovanie, tak sa prave tou pristelkou da usetrit ak sa poposuvame tak ze budeme traja na izbach.
Co sa tyka platenia, tak ja vsetko naraz zaplatim v piatok. Okrem napojov. Vy mi date peniaze priebezne kazdy za seba (rozpocitame tie naklady).
Maatej - mozes ist v piatok prvy o 18,30. Kludne si vyber cas
Este mi volali, ze jedlo navysia este aj pre stefkovcov. Tak pridite o tej 18,00 a budeme tam vsetci naraz hned o zaciatku. Vtedy by sme prebrali aj rozne organizacne veci.
Kedze ste sa ozvali na poslednu chvilu (maatej s manzelkou, stefko) tak uz som to inak nevedel urobit. Aby sme to nekomplikovali, tak to urobme tak, ze stefko si najde ubytovanie mimo. V piatok pride spolu s polovickou cca na tu 18,00 do Kachelmana.
Maatej ak chce manzelku, tak poprosi este jedneho z chalanov aby isiel na pristelku (jednu uz tak si tak mame) a potom by mali svoju vlastnu dvojku.
Inak komu by bolo drahe ubytovanie, tak sa prave tou pristelkou da usetrit ak sa poposuvame tak ze budeme traja na izbach.
Co sa tyka platenia, tak ja vsetko naraz zaplatim v piatok. Okrem napojov. Vy mi date peniaze priebezne kazdy za seba (rozpocitame tie naklady).
Maatej - mozes ist v piatok prvy o 18,30. Kludne si vyber cas
filip,nekomplikoval by som to s tou pristelkou,ak je obsadene,ubytujem sa inde.a s vecerou nech nerataju,ako som pisal,mam predtym este nejaky plan,takze pridem tak tak na prednasku.
VIem, ze to trocha komplikujem, no manzelka by tiez rada isla. Cize ak by som mohol niekoho poprosit, ze by nam uvolnil dvojku, bolo by to super. Najde sa niekto taky prosim?:)
Ak nie, skusime najst ubytovanie inde v meste. Filip, ospravedlnujem sa za komplikacie a ked sa da este objednat jedlo navyse pre manzelku, bude to super. Ked nie, uskromnime sa:).
Prezentacia: Oki, mozem byt prvy o tej 18:30, prip 19:00, ked sa najeme..
Ak nie, skusime najst ubytovanie inde v meste. Filip, ospravedlnujem sa za komplikacie a ked sa da este objednat jedlo navyse pre manzelku, bude to super. Ked nie, uskromnime sa:).
Prezentacia: Oki, mozem byt prvy o tej 18:30, prip 19:00, ked sa najeme..
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 17 times
okJUGGLER napísal:OK. Pôjdem domov spolu s Kocinavim, takže sa v piatok hlás ku mne.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
auto z BA: filip, martin, jonatanus, sufo: tento piatok z Karlovky o 14,00.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
nakoniec ide s nami a bereme ho niekde pri robote. este jedneho mozeme zobrat ak je zaujem.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- osamely chodec
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Ut 13 11, 2007 1:57 pm
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 594 times
Filip aky je asi program na sobotu aby som vedel ako sa mam ponahlat.
Existujú starí obchodníci a odvážni obchodníci. Je len veľmi málo starých, odvážnych obchodníkov. “ -Ed Seykota-
Láska nad zlato, myšlienka nad majetok.
Chodci a cyklisti vážia menej ako šoféri a šoférky. (prieskum EU)
Na obchodovani s NG nie som ziskovy.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
Ok, takze nakoniec mozem ist aj jafilip glasa napísal:auto z BA: filip, martin, jonatanus, sufo: tento piatok z Karlovky o 14,00.
Ked mate este volne v aute tak sa k vam rad pridam, ked nie viem vziat auto a tym padom vziat dalsich 3 -4 ludi,
ak som to spravne pochopil tak volne miesto na ubytovanie uz nie je takze keby niekto chcel riesit lacnejsie ubytko tak sa rad uskromnim s pristelkom
vidime sa zajtra
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
Máme osem dvojlôžkových izieb a na každej je možná prístelka. Urobíme to tak, že budeme mať tri izby po troch ľuďoch s prístelkou a päť dvojlôžkových izieb. Spolu 19 ľudí spí v penzióne, Laty a Stefkovci mimo.
Príjazd zajtra v piatok o 17,00 a skôr.
18,00 večera.
18,30 prvá prednáška
1. filip
2. jonatanus
3. martin balaz
4. jan sebo
5. tomas virdzek
6. juggler
7. kocinavi (od soboty)
8. peter cmorej (do soboty)
9. coudy
10. sufo
11. marval
12. mircof
13. laty (spi inde)
14. runner
15-16. maatej +1
17. Juraj Karpiš z inessu
18. markuss
19. rabdo
20. + niekto z ITC
21+22. stefkovci spia inde
23. comeoff
Príjazd zajtra v piatok o 17,00 a skôr.
18,00 večera.
18,30 prvá prednáška
1. filip
2. jonatanus
3. martin balaz
4. jan sebo
5. tomas virdzek
6. juggler
7. kocinavi (od soboty)
8. peter cmorej (do soboty)
9. coudy
10. sufo
11. marval
12. mircof
13. laty (spi inde)
14. runner
15-16. maatej +1
17. Juraj Karpiš z inessu
18. markuss
19. rabdo
20. + niekto z ITC
21+22. stefkovci spia inde
23. comeoff
Oki, cize mam dvojku s manzelkou? Vyybornee. Nemusim teda zhanat miesto inde?
Stiham prist medzi 17:00 a 18:00.
Stiham prist medzi 17:00 a 18:00.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
Áno máte dvojku. Na recepcii si ju hned po prichode zarezervujte, aby ju potom neskor niekto nezobral a nemuseli sme to potom vymienat.
Este male upresnenie:
Zideme sa pri rezervovanom stole v restauracii medzi 17,00 - 18,00 tam sa mozeme aj popredstavovat.
Prednasky budu v saloniku, ktory je vraj pizzeria kde bude aj obsluha. Cize na tento ucel sa presunieme. Napoje by mali byt podavane aj v tom saloniku neskor, ale jedlo je v restauracii.
A pre istotu este raz upozornim: na 18,00 je objednane jedlo (velky vyber) takze neobjednavajte samostatne o 17,00 bravcove kolena
Este male upresnenie:
Zideme sa pri rezervovanom stole v restauracii medzi 17,00 - 18,00 tam sa mozeme aj popredstavovat.
Prednasky budu v saloniku, ktory je vraj pizzeria kde bude aj obsluha. Cize na tento ucel sa presunieme. Napoje by mali byt podavane aj v tom saloniku neskor, ale jedlo je v restauracii.
A pre istotu este raz upozornim: na 18,00 je objednane jedlo (velky vyber) takze neobjednavajte samostatne o 17,00 bravcove kolena
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
ďakujem všetkým zúčastneným, ale hlavne prednášajúcim Martinovi, Tomášovi, Janovi, Martinovi.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
fotky z akcie:
- Prílohy
-
- 4-F32C2DF1-932398-480.jpg (37.8 KiB) 23776 zobrazení
-
- 4-AD3D9A89-1094624-480.jpg (45.25 KiB) 23776 zobrazení
-
- 4-993BEA22-1230101-480.jpg (49.72 KiB) 23776 zobrazení
-
- 4-7DBA0030-972345-480.jpg (40.33 KiB) 23776 zobrazení
-
- 4-3C8369FB-990646-480.jpg (42.74 KiB) 23776 zobrazení
Dakujem aj ja Filipovi za super akciu. Som rad, ze som spoznal dalsich inak zmyslajucich ludi:). Bolo to velmi prijemne. Manzelke sa tiez velmi pacilo:).
Ak uznas Filip za vhodne, mozem poslat svoju prezentaciu a spolu s ostatnymi sa to moze niekde zavesit, ak by to niekoho este zaujimalo..
Tie videa, co si natacal, budu tiez niekde zavesene?
Ak uznas Filip za vhodne, mozem poslat svoju prezentaciu a spolu s ostatnymi sa to moze niekde zavesit, ak by to niekoho este zaujimalo..
Tie videa, co si natacal, budu tiez niekde zavesene?
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
prezentacie mozeme zavesit rovno sem, dokonca by k tomu mohol niekto napisat nejake dojmy. Videa nedopadli najlepsie, ale nieco s nimi vymyslim. Kvalita je taka podpriemerna.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 17 times
Ja by som si videa z druheho dna rad pozrel, kedze som uz nebol pritomny. Tak ak by sa dali niekam zavesit ..thx a lot.
čaute všetci..... noóóóó veľmi dobrá akcia, len ma mrzí že nemám na Vás tel. kontakt
tak komu chýbam nech mi napíše na exinstyle@exinstyle.sk a vymeníme si telefóny, nie
??? ( bach - ja mám len Nociu )
dik Jozef rabďo Pardel - LM
tak komu chýbam nech mi napíše na exinstyle@exinstyle.sk a vymeníme si telefóny, nie
dik Jozef rabďo Pardel - LM
Charles Bukowski " svet patrí tým čo sa neposerú "
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2397 times
- Been thanked: 2788 times
Dobrá akcia - ako vždy
Piata a stále masívnejšia. ( prvý raz sme prekonali počet účastníkov 20).
VďaKa všetkým za účasť a osobitne Filipovi za dobrú organizáciu.
Z odborného hľadiska thumbs up chlapcom z ITC za trading systémy a pohľad na 2 pilier a analytickej stálici Martinovi Lobistovi za rozbor Číny.
Rabdo: kontakt na každého máš aj tu - cez súkromné správy po kliknutí na nick užívateľa.
Keď začneš pracovať pre BBI, kľudne ich tu prezentuj. Najlepšia reklama je, keby si mal súhlas aj na prezentáciu ich skutočnej výkonnosti. Aspoň za seba. Niet lepšej referencie ako % za štvrťrok, či % p.a.
Piata a stále masívnejšia. ( prvý raz sme prekonali počet účastníkov 20).
VďaKa všetkým za účasť a osobitne Filipovi za dobrú organizáciu.
Z odborného hľadiska thumbs up chlapcom z ITC za trading systémy a pohľad na 2 pilier a analytickej stálici Martinovi Lobistovi za rozbor Číny.
Rabdo: kontakt na každého máš aj tu - cez súkromné správy po kliknutí na nick užívateľa.
Keď začneš pracovať pre BBI, kľudne ich tu prezentuj. Najlepšia reklama je, keby si mal súhlas aj na prezentáciu ich skutočnej výkonnosti. Aspoň za seba. Niet lepšej referencie ako % za štvrťrok, či % p.a.
- osamely chodec
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Ut 13 11, 2007 1:57 pm
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 594 times
Aj ked som bol len jeden den, velmi sa mi pacilo.Filip dakujem za pripravu a prednasajucim za prednasky.Tesim sa na jesen.
Coudy 11 prikazanie je velmi podnetne.
P.s. Ung som predal v premarkete 10,94
Coudy 11 prikazanie je velmi podnetne.
P.s. Ung som predal v premarkete 10,94
Existujú starí obchodníci a odvážni obchodníci. Je len veľmi málo starých, odvážnych obchodníkov. “ -Ed Seykota-
Filip a všetci, ďakujem za super akciu. Nabudúce si musím predspať dva dni, aby som to ponocovanie po návrate domov ľahšie rozchodil
Počet úderov v bani:
Počet úderov v bani: