Čechy 57% lidí
USA 48%
Španělsko 33%
Británie 23%
Německo 17%
Francie 15%
Prevzato z magazinu Focus Money nr. 29 / str. 98 , 2007
Musim psát víc když vidim jakou máte radost z mojí "výborné" znalosti českého pravopisuLadis napísal:![]()
Zdálo se mi , že pan Ricmund se směje vidíce nějakou chybu v mých slovech Petronas Towers in Kuala Lumpur ,
ale né , on povídá :
" " Jen mě pobavili ty odpovědi německy mein kind a to povídání o Kozovy " "
pobavili odpovědi + povídání o Kozovy
pobavily o Kozovi
![]()
![]()
Kdyz prestane svitit slunce asi zmrznesHonza napísal:Ladis
Kontrolní otázka - co se stane, když najednou přestane foukat vítr anebo svítit slunce? V tu ránu jsou nám všechny většné a solární elektrárny k čemu ... ?
Ono je totiž veřejným tajemstvím, že mám-li někde X MW instalovaného výkonu ve větrných či jiných elektrárnách, stejně stejné X MW výkonu
Dobrý, Kadu, dobrý ... tak ještě jednou pro méně chápavé ... že přestane svítit slunce myšleno samozřejmě když "zajde za mraky", neboli přestane svítit na ony solární panely.kadu napísal:Kdyz prestane svitit slunce asi zmrznes![]()
Ale ale, cozpak neni mozne uchovat el. naboj? ANO NE TO MOZNE![]()
to mas dost naivne predstavyLadis napísal:Já si myslim , ze na Tour de France by se po kazde etape meli losovat ty 3 vyherci kazde etapy mezi temi , kdo dojeli 11. az 31.
Protoze ti kdo dojeli opravdu na 1. , 2. a 3. miste jsou podvodnici s dopingem.
Hádam i ja dobre vidím, táto téma je najdiskutovanejšia v tomto fóre. Gratulujem Ladis! Viem, ako si na tie "naj.." veci potrpíš.Ladis napísal:Jak jsem slepej , tak vidim
V Škandivávii, v Kanade, či Austrálii? Ale choďte mi niekam. Nie, nikam nechoďte, zostaňte pekne tu. Veď čo je jednoduhšie, ako zamestnať sa na Slovensku za priemerný plat na 8hodín, zariadiť si život tak, aby bolo možné ušetriť 30% zo mzdy (4500 SK), peniaze investovať a o 10rokov máte 1.mil. Skk. A ak budete pokračovať ešte ďalších 30rokov odídete do dôchodku s kontom 1.mil. EUR. Pretože, ale fungujú isté mechanizmy a nie suché prepočty, určite sa táto doba skráti aspoň o tretinu.Ladis napísal: Podle nejnovějších výzkumů, dnes myč nádobí v USA zůstane myč nádobí, je prý malá šance udělat dnes v USA karieru.
Dnes je prý nejsnažší udělat karieru, nebo od mytí nádobí dojít k milionum ve Skandinavii a pak v Kanadě a v Australii.
Ladis napísal:![]()
jen akcie Singulus je fuj = jiz se objevuji pesimisti mezi analytiky , kteri ocekavaji letos pokles zisku EPS u firmy Singulus , ale jeste zdaleka ne vsichni analytici.
Tedy Warren Buffett by byl trpelivy a s akcii Singulus by 2009 a 2010 krasne vydelal.
Philip Fisher by se nastval a Singula by prodal i se ztratou uz nekdy letos.
! To neni pravda ! Zadne takove chyby tam nemam ! 162.500x se divali lidi na moje stranky a chyby tam zadne nenasli !nepřesné / špatné výklady pojmů, nesprávný vzorec, k tomu přidám vzájemně odporující si tvrzení
ja myslím, že ak máš potrebu to napísať, tak stačí raz na tomto webe.Trader placený z USA za reklamu pro penny-stocks
Jak myslíš, ale výrok "Jo, jo, tak nejak to asi bude" mi nepřipadá jako jednoznačné tvrzení neexistenci chybLadis napísal: ! To neni pravda ! Zadne takove chyby tam nemam ! 162.500x se divali lidi na moje stranky a chyby tam zadne nenasli !
Kdo je v Cechach tak vysoce studovany v akciich, aby nasel chybu na moji webstrance ? judr.mudr. Oldrich Rejnus , judr.mudr. Emil Dockal , judr.mudr. Daniel Gladis ? Kdyz se jich zeptam, jestli mam moji webstranku bez chyb, tak mi odpovi "Jo, jo, tak nejak to asi bude."
Zato já hledám a nacházim chyby v knihach Rejnuse , Gladise , Dockala , Grahama a v knihach o akciich nemeckych autoru. Ale kdo je soudruh Dvořák ? Trader placený z USA za reklamu pro penny-stocks , se kterými ztratil všechny peníze.
Ladis napísal:Soudruhu Dvoraku z UV KSC , to je jen vtip , tak jako je jen vtip , ze ma moje webstranka 50 velikejch neprominutelnejch chyb , kdyz nedokazes ta chybna slova ani v jednom pripade sem vlozit , aby se aspon jedna chyba potvrdila a verila.
Tedy jsi si nasel hobby : kaziti slavu moji webstranky.
Taky se KSČ davno nejmenuje KSČ , oni prece zmenili jmeno , snad se to jmenuje dnes PolePsovna = polní útulek pro psy.
Správné znění si ale najdi sám.Pasiva se delí na vlastní kapitál + cizí kapitál + rezerva
Když jsi to takhle opsal, tak si to tank nech. Chyba zůstává.Ladis napísal:Passiva : dazu gehören Eigenkapital , Rücklagen ( = Reserve ) , Fremdkapital ( = Schulden ).
Pasiva : tam patri vlastni kapitál , rezerva , cizí kapital (= dluhy).
Pasiva jsou vlastní zdroje a cizí zdroje a rezerva.
Nekdy se píse "pasiva a vlastní kapitál" a nekdy jen pasiva a vlastní kapitál je v nich.
Jinak to v JZD Praskolesy nemáme.
Y otras practicas no tenemos en Vinos de Rioja.