Zdravim.
Pradavame SK eshop Tribulus.sk
Je zabehnuty, ziskovy, zial niet casu sa mu venovat.
Pisem do vasej komunity, pretoze si myslim, ze je to zaujimava investicia (ak niekto robi v eshopoch alebo chce zacat)
---
Tribulus.sk - zarábajúci kvalitný eshop so športovou výživou [SK]
- návštevnosť: 5-7tis / mes
- obrat ročne: 30 480,- eur
- hrubý zisk ročne : 12 192,- eur
Pri mesacnych nakladoch na AdWords 400,- eur vie byt obrat cca. 4 000,- eur. Pri sucasnom stave vie dosiahnut do 4 mesiacoch obrat mesacne ~ 8 000,- eur.
Marza od dodavatelov je 25 az 37% (na Slovensku)
Eshop je od marca 2011, doména od 12.10.2010.
Vyborny nazov eshopu (keyword), zaroven pozitivny brand kt. cielova skupina na SK pozna.
Sme seriozny predajcovia, nas dalsi eshop ma certifikat SAEC (bezpecny nakup na internete)
Dovod predaja: Orientacia na iny segment.
Sucastou je aj domena "Svaly.com" "5 letters domain, od r. 2007" + domena aone.sk
CMS
- postavene na vlastnom CMS od firmy Neonus.sk. Moznost uplnej kontroly, modulov atd.
- sucastou je aj programatorska podpora za dobre ceny.
sucastou kupy je webhosting zdarma na 1 rok
Grafika
- kvalitny dizajn stranky, moznost menit pozadia aj podla podstranok.
- pripravene sablony pre slider.
- tlacoviny - vlastne vizitky, zlavove kupony (dodame v zdrojakoch)
Na mieru navrhnuty nakypny kosik, bez komplikacii (skvele UI)
PPC
- vyborne nastavene PPC (kreativita, kvalitne segmentovanie, mnozstvo rozdielnych skupin)
- v hodnote 800 eur
- implementovane eCemmerce
Registrovane vo vacsine cenovych porovnavacoch (prinasaju realne konverzie)
SEO
kvalitne SEO, rucne registracie a linkbuilding
unikatne textove clanky (nie produktove)
REKLAMA
Pripravena kampan v hodnote 1200,- eur
Vypracované pre Tribulus.sk na objednávku od markom agentury:
Pripravený vernostný klub a jeho nastavenie
Návrh rôznych foriem komunikácie v offline aj online médiach
Navrhnutie použitia rôznych reklamných kanálov
Sponzorovali sme rozne rekl.akcie (napr. Futbal proti Rasizmu)
Zmluva s UPS.
Zoznamy roznych dalsich dodavatelov.
Viac info na vyziadanie. Viac sa pytajte na info@fkrivda.com, mozme aj skypecall.
Autor: http://www.fkrivda.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Bidovat mozte na http://webtrh.cz/163912-tribulus-zaraba ... -sportovou" onclick="window.open(this.href);return false;
Predaj eshopu Tribulus.sk - sportova vyziva
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Predaj eshopu Tribulus.sk - sportova vyziva
Naposledy upravil/-a fkrivda v St 14 12, 2011 8:46 am, upravené celkom 1 krát.
Re: Predaj eshopu Tribulus.sk - sportova vyziva
toto by som na tvojom mieste odtial zmazal, pretoze kazdy kto vie naratat do 5 si o tebe nepomysli nic dobre a bude sa muset velmi silno zamyslet co sa asi tak skyrva pod tymi ostatnymi vetami, ked dokazes prezentovat hentaku chujovinu...Sucastou je aj prestizna domena "Svaly.com". Podla roznych "Domain Values" s hodnotu cca. 4 000 usd.
Re: Predaj eshopu Tribulus.sk - sportova vyziva
5 letter domain je chujovina? Pre SK/CZ trh idealna (hlavne ked sa bije konkurencia o rozne nazvy), navyse aj ako global znie celkom ok (da sa aplikovat na cokolvek ako nejaky nazov)
Tie domain value webs ju ocenili na taku sumu.. ale nemal som to na papieri, takze som to dal prec.
Tie domain value webs ju ocenili na taku sumu.. ale nemal som to na papieri, takze som to dal prec.