Eshop pomoc

Podnikanie, podnikateľské nápady, skúsenosti, príbehy
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Cl3ric
Dátum registrácie: St 28 12, 2011 12:30 am

Eshop pomoc

Príspevok od používateľa Cl3ric »

Cawte chcel by som sa poradiť s niekym ohľadom podnikania.Mám ponuku na podnikanie , čo konečnom dôsledku je aj premna vyhodna.Ide oto , že bol by som zastrešeni pod jednou firmou a figuroval by som jako pobočka . Ide o tovar elektronika , a podobne. Cize ja by som zalozil eshop a staral sa o stranku o ludi a predaj.Niekto by nieco objednal zavolam spolocnikovy on to vybavi a ja nemusim platit za tovar nic .Z kazdeho predaja by som mal 20 % .Alebo mam moznost to riesit cez zivnost.Nemam kapital na rozbech S.r.o , a na kupu tovaru. Uvazoval som ze si spravim S.R.O so spolocnikom ale nikto nevie jak to dopadne ,a ze od toho co mam moznost za dobry peniaz zohnat tu elektroniku by bol moj z mojich jednych hlavnych dodavatelov.Tak neviem co teraz.Ci na tych 20 % nieco aj ja zarobim.
Pette
Guru Member ****
Dátum registrácie: Ut 27 02, 2007 4:59 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Eshop pomoc

Príspevok od používateľa Pette »

Aku elektroniku?
Cl3ric

Mobily,notebooky,mp3/mp4 prehravace,televizory skoro vsetko z elektroniku zo zarukou zo vsetkym.
Pette
Guru Member ****
Dátum registrácie: Ut 27 02, 2007 4:59 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa Pette »

Sorry, nemas sancu. Zabudni na taketo napady.

Ak eshop, tak s niecim naozaj vynimocnym, kludne uzky sortiment par typov. Ale urcite nie beznu elektroniku.
Cl3ric

Ja mam kontakt na USA elektroniku , a uz som predal dost vela veci cez bazos.sk tak rozmyslam zacat stym trocha vo vacsom zaruka neni problem mam tiez postarane .. ale ja nemyslim celu elektroniku par veci , a ostatok doplnky na auto a podobny sortiment uplne do nej nejdem .
Napísať odpoveď

Návrat na "Podnikanie, podnikateľské nápady, skúsenosti, príbehy"