Vyrazeny SL. Strata -70 bodov.jogobela napísal:Short DJIA 12000
SL 12070
PT 11850
Ked to neide dole,tak to skusim hore. Len aby ma ten stlacajuci sa trojuholnik "nepridusil".
Vyrazeny SL. Strata -70 bodov.jogobela napísal:Short DJIA 12000
SL 12070
PT 11850
jogobela napísal: ked to neide dole,tak to skusim hore.
Stavka vysla, bol to zaroven jediny obchod minuly mesiac, takze zisk 0.5% mesacne. Snad sa uz ten koncorocny drawdown na mojom ucte zastavil...jogobela napísal:Prvy novorocny obchod: Stavil som si cez opcie, ze 31.1.2012 bude ES pod 1320.
Pripadny zisk 0.5% uctu.
Pripadna strata 2% uctu.
jogobela napísal:Skusim jednu "Jugglerovsku vychytavku":
Short ES 1324.5
SL 1326
Chcem sa spytat tych, co obchoduju realne kontrakty na burze, ci by takyto obchod v piatok po nezamestnanosti mal realnu sancu skoncit na SL.jogobela napísal:Skusim jednu "Jugglerovsku vychytavku":
Short ES 1324.5
SL 1326
Divim sa tomu aj ja, ale zatial to tak je. Mozno je to tym, ze moje pozicie su mensie ako 1 kontrakt, preto je jasne, ze sa broker nehedzuje na burze proti mojej pozicii, tak si to moze dovolit ....preto sa trocha obavam prechodu na realnu burzu cez IB.JUGGLER napísal:Nechce sa mi veriť, že CFD broker, ktorý kótuje sekundárne by bol taký dokonalý... hoci niekde za príplatok stopky garantujú.
Takéto pohyby sú normálne pri kurzotvorných správach. Proste každý chce v danom okamihu nakupovať a zarobiť na dobrej správe , ale na trhu nie je dosť ponúk na predaj, lebo nikto nechce predávať pod cenu.shc napísal:Nejaky cas sa hram na IB deme (neviem presne ako to maju technicky spravene) ale taketo pohyby ma na ES vyhodili vzdy niekolko bodov za stopkou. Myslim ze na realnom ucte to je este horsie.
Myslite ze sa taketo pohyby mozu stat len tak nepredpokladane? Zatial som videl ze sa to deje len v situaciach ako v piatok.
Takéto pohyby sú normálne pri kurzotvorných správach. Proste každý chce v danom okamihu nakupovať a zarobiť na dobrej správe , ale na trhu nie je dosť ponúk na predaj, lebo nikto nechce predávať pod cenu.shc napísal:Nejaky cas sa hram na IB deme (neviem presne ako to maju technicky spravene) ale taketo pohyby ma na ES vyhodili vzdy niekolko bodov za stopkou. Myslim ze na realnom ucte to je este horsie.
Myslite ze sa taketo pohyby mozu stat len tak nepredpokladane? Zatial som videl ze sa to deje len v situaciach ako v piatok.
Vystupil som na BE. Nechce to padat a predsa len je to protitrend. Pockam, co sa z toho vytvori.jogobela napísal:Short ES 1342
SL 1352
Dvojity vrchol ako z ucebnice tradingu na malej dnovej sviecke v SR urovni...tomu sa neda odolat aj ked je to protitrend.
Ukoncenie na 1341, strata 2b.jogobela napísal:Tak a som znova v shorte, ale tentoraz uz intraday
Short ES 1339
Asi by som mal vypnut pocitac, lebo ten dvojity vrchol ma stale laka...snad uz to zacne padat tak, ako sa patri...
Myslis, ze ten clovek s tymto jedinym prispevkom z roku 2007 sa tu este niekedy vrati?Ahojte,
som zacinajuci investor, mam uz nakupene nejake fondy, ale rad by som skusil priamo investovat do akcii.
Myslite ze investicia v objeme cca 3000$ cez IB je spravna volba do zaciatku?
Ahoj.kocinavi napísal:Ahoj Jogo, kde mas tp? A ako budes riadit obchod ak budes v zisku?
Uzavrete na BE. Zas to nepada, ako to ma padat.jogo napísal:Short ES 1361
SL 1370
Je tam dvojity vrchol ako z knihy tradingu. Tomu sa zas neda odolat aj ked je to protitrend. Minule to nevyslo, tak teraz to snad vyjde...
Neboj – ďalší výborný obchod je práve za rohom ...jogo napísal:Uzavrete na BE. Zas to nepada, ako to ma padat.
Aspoň vidíš, prečo neznášam dávať stopky natvrdo. A už vôbec nie na okrúhle čísla.jogo napísal:Short ES 1361
SL 1370