Vegasoul Capital
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Vegasoul Capital
Prezentacia CTA so solidnou velkostou a s najlepsim risk/reward v industry. 2011 skoncili s -7,62% a 2012 su -0,63%. Track record vsak stale vyzera dobre vzhladom na celkovu vykonnost CTA.
- Prílohy
-
- 2011 - 01 Vegasoul Fund Performance Update.pdf
- (156.88 KiB) 265 stiahnutí
-
- Vegasoul Fund - Presentation - Feb 2011.pdf
- (388.79 KiB) 492 stiahnutí
Re: Vegasoul Capital
Dobri su, spojenie makra a systemic trading, tam niekde lezi buducnost aktivnej spravy portfolia.
...a pritom je na trhu tolko kvalitnych seminarov, skoleni, knih a forexovych robotov, co robia profity kazdy den. Tiez sa cudujem, ze niekto investuje do nejakeho hedge fonduBiosko napísal:Hmm tak to nie je bohvieco ked ich performance klesa z roka na rok.
No presne keby tie prachy dali mne hned by na tom boli lepsie by som im to odtredoval ako lusk 
Mas dobre vysledky?Biosko napísal:No presne keby tie prachy dali mne hned by na tom boli lepsie by som im to odtredoval ako lusk
...Granatite napísal:...
...a pritom je na trhu tolko kvalitnych seminarov, skoleni, knih a forexovych robotov, co robia profity kazdy den. Tiez sa cudujem, ze niekto investuje do nejakeho hedge fondu
niekto si z niekoho striela ale prave si nie som isty ktoGranatite napísal:...
Mas dobre vysledky?
Heh tak nejake som hodil do tohto topicu http://ako-investovat.sk/diskusia/viewt ... =57&t=3939" onclick="window.open(this.href);return false;
V kazdom pripade z mojej strany to bolo pisane zo srandy lebo nemam zaujem o ziadnych klientov
.
V kazdom pripade z mojej strany to bolo pisane zo srandy lebo nemam zaujem o ziadnych klientov
Pekne, ale kratka historia a neda sa do toho naliat vela penazi, takze moze ti to zarobit na kavu, ale Soros z toho nebudes. Kazdopadne drzim palce a uprimne blahozelam k peknym vysledkom.
Kava mi moc nechuti skor ten caj. Takze na caj
. No nie je to moj jediny account takze sem ta keby som dostal chut aj na kavu tak neskrachujem.
Inac ak tu budes chodit kludne mozes ten moj topic sem tam pozriet ono historia accountu sa vytvori len buducnostou ktora pride a ja to sem tam budem updatovat. Napr dneska sa chystam.
Ja nepatrim k ludom co snivaju o Soros peniazoch mne staci ta kava-caj.
A diky moc ze mi drzis palce a za blahozelanie.
Inac ak tu budes chodit kludne mozes ten moj topic sem tam pozriet ono historia accountu sa vytvori len buducnostou ktora pride a ja to sem tam budem updatovat. Napr dneska sa chystam.
Ja nepatrim k ludom co snivaju o Soros peniazoch mne staci ta kava-caj.
A diky moc ze mi drzis palce a za blahozelanie.