ahojte...
Co si myslite o fiskalnom utese? Ked sa do konca roka nedohodnu. Ci?
Drzim nejake akcie bank, este spolocnost v oblasti spotrebneho tovaru. A zatial som v pluse( cize by som ich bezproblemov predal a zarobil )
Lenze neviem ci to neni teraz lepsie predat a pockat co sa udeje v januari 2013.
:/
dakujem za odpovede.
USA fiskalny utes
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2449 times
- Been thanked: 2829 times
Re: USA fiskalny utes
Dohodnú sa do Vianoc.
-
Satyricon1
- Dátum registrácie: So 01 12, 2012 7:32 pm
- Been thanked: 4 times
Fiscal cliff by nemal mať žiadny vplyv na tvoje rozhodovanie, dohodli sa v minulosti a dohodnú sa aj teraz
dakujem za priebezne odpovede...
sice som zabudol doplnit, ze nevlastnim ani jednu USA akciu.
Akcie mam z europy. A verim tymto spolocnostiam.
sice som zabudol doplnit, ze nevlastnim ani jednu USA akciu.
Akcie mam z europy. A verim tymto spolocnostiam.
- peter977
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Po 23 04, 2012 9:22 pm
- Been thanked: 1 time
Zatiaľ to vyzerá tak, že sa stane to, s čím trhy nepočítajú...
Niekde som čítal, že 01.01.2013 končia Bushové daňové úľavy a práve na to sa čaká. Oficiálne sa teda ústupok v navýšení daní neurobí, no zvýšia sa tým, že sa nepredĺžia Bushové úľavy, čo by teoreticky mohlo spôsobiť posun smerom v pred v rokovaniach. Otázkou však je, čo sa dovtedy stane s US ekonomikou, pretože US ministerstvo obrany bude musieť prepustiť 800k zamestnancov zo svojich radov a plno Američanov príde o prídavky pre nezamestnaných...
Ja som tiež počítal s dohodou ako to bolo minulý rok, no začínam byť v tom už trochu skeptik
Niekde som čítal, že 01.01.2013 končia Bushové daňové úľavy a práve na to sa čaká. Oficiálne sa teda ústupok v navýšení daní neurobí, no zvýšia sa tým, že sa nepredĺžia Bushové úľavy, čo by teoreticky mohlo spôsobiť posun smerom v pred v rokovaniach. Otázkou však je, čo sa dovtedy stane s US ekonomikou, pretože US ministerstvo obrany bude musieť prepustiť 800k zamestnancov zo svojich radov a plno Američanov príde o prídavky pre nezamestnaných...
Ja som tiež počítal s dohodou ako to bolo minulý rok, no začínam byť v tom už trochu skeptik
share your trading ideas
https://www.facebook.com/groups/ukforexsk/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/ukforexsk/" onclick="window.open(this.href);return false;