ponuka na predaj nápadu na patent

Podnikanie, podnikateľské nápady, skúsenosti, príbehy
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
zaso007
Príspevky: 1
Dátum registrácie: Pi 07 12, 2012 2:04 pm

ponuka na predaj nápadu na patent

Príspevok od používateľa zaso007 »

Dobrý deň,
touto cestou chcem osloviť ľudí a firmy ktoré majú záujem na odkúpenie nápadu na patent a ľudí ochotných investovať do výroby a vývozu produktu .
Vynašiel som vysokoobrátkový tovar s lacnou výrobou, ktorý ma veľkú perspektívu na úspech. Nebudem tu uvádzať finančnú politiku, ktorej sa nerozumiem dokonale, ale uvádzam cenu výroby prototypu a predstavovanú cenu predaja. Cena prototypu bola rátaná z cien pre konečného spotrebiteľa t.j. 7,- eur a predajná cena je možná až do výšky cca 10 - 15 eur za kus .
Nakoľko som na Slovensku nenašiel ľudí na investovanie alebo odkúpenie nápadu na patent, sa touto cestou obraciam na Vás.
Ide o produkt s možnosťou expanzie do celej Európy a do každej domácnosti. Jeho hlavnou výhodou je nízka cena, ktorá je dôležitá pre rýchle znásobenie výroby a tým samozrejme aj zárobku. Nakoľko sa produkt zameriava na čistenie, pri ktorom nie je nutná žiadna manuálna činnosť, je určený pre starších, pohybovo obmedzených ľudí ale aj pre ľudí, ktorí nemajú na upratovanie čas. Ide o dlhodobú investíciu. Nakoľko výrobok ešte nie je patentovaný, bližšie informácie viem poskytnúť až po dohode na osobnom stretnutí kde sa pri záujme stanovia podmienky predaja .
Dôležitou výhodou produktu je jeho design, nakoľko vo finálnej fáze produktu môže obal vyzerať ako čokoľvek o čo by mali ľudia záujem ( kvetina , váza , socha ... ) , čím je možná ešte vyššia predajnosť produktu.
Pette
Guru Member ****
Príspevky: 1254
Dátum registrácie: Ut 27 02, 2007 4:59 pm

Re: ponuka na predaj nápadu na patent

Príspevok od používateľa Pette »

"Cena prototypu bola rátaná z cien pre konečného spotrebiteľa t.j. 7,- eur a predajná cena je možná až do výšky cca 10 - 15 eur za kus ."

Teda nezaujimave. Na FMCG musis mat 500-1500 percent - vyroba/cena na pulte.
Napísať odpoveď

Návrat na "Podnikanie, podnikateľské nápady, skúsenosti, príbehy"