Za dalsie, nevidim dovod preco neposkytovat rady a typy zadarmo pokial som s niecim spokojny.
Golden grail
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Re: Golden grail
Za dalsie, nevidim dovod preco neposkytovat rady a typy zadarmo pokial som s niecim spokojny.
Vyborne, dohodni sa so svojim operatorom ze mu budes robit zadarmo, reklamu marketing a PR, istotne sa potesi, mozno aj jeho zakaznici, lebo vdaka tomu mozno pojdu ceny dole. Nieze sa budes stazovat ze niekto koho poznas nema pracu, lebo to je preto, ze ludia plody jeho prace nepoznaju resp. nepotrebuju. Inak je to zaujimave tvrdenie:"Ak nejaky vyrobok nepoznam a nedostane sa to ku mne, tak ho najskor ani nepotrebujem.", no ale kazdy sme zaujimavy. Pripada mi divne ako ty vies ze nieco nepotrebujes ked to nepoznas, ale to je tvoja vec. A ked nepotrebujes veci ktore nepoznas, tak sa velmi tesim ze patris medzi ludi ktorym nehrozi ze raz budu mat srdcovo-cievne ochorenia. Lebo su ludia ktori potom zacali uzivat (a pouzivat) veci ktore dovtedy nepoznali, resp. zacali mat potrebu to pouzivat.Biosko napísal:nemam pocit ze by som pre svoj zivot potreboval sojakrem. Ak nejaky vyrobok nepoznam a nedostane sa to ku mne, tak ho najskor ani nepotrebujem.
Hej najlepsie sa zaraba na chorych, lebo ta ich beznadej vam MLM predajcom dovoli z takeho cloveka vyciciat aj posledne peniaze za produkty typu zazracne tabletky super cardio, co je v skutocnosti nejaka pomarancova duzina v tabletkovej forme za cenu 99EUR. Alebo vselijake Colonixy na chudnutie. Sa to predava cez MLM za 100ky eur pritom to tvori nejaky skorocel indicky co v lekarni kupis za 1e a nejaky hlupy caj zo senny za par eur + ta gumena hmota co zhustne s vodou. Dokopy ma cely "program hodnotu asi 10eur. Ale tak ako aktivny MLM predajca mozes oblbnut a okradnut ludi za tuto blbost, kedze ludia z MLM tvrdia ze to stoji 100ky eur.
PS: sluzby mob operatora neodporucam lebo s nim nie som spokojny. Ja si svoj nazor mozem povedat na vyrobok slobodne. Nemusim ho propagovat lebo z toho nemam zisky. Ked je nieco dobre poviem to, ked s niecim nie som spokojny tak nemam problem to skritizovat. Akurat nemam vela moznosti s mob operatorom. No v ziadnom pripade ho neodporucam. Naopak.
PS: sluzby mob operatora neodporucam lebo s nim nie som spokojny. Ja si svoj nazor mozem povedat na vyrobok slobodne. Nemusim ho propagovat lebo z toho nemam zisky. Ked je nieco dobre poviem to, ked s niecim nie som spokojny tak nemam problem to skritizovat. Akurat nemam vela moznosti s mob operatorom. No v ziadnom pripade ho neodporucam. Naopak.
A na zaver:
Vies to ze ti mobilny operator ponuka nevyhodnu sluzbu na to sa mozes vykaslat. K zivotu mobil nepotrebujes. A boli casi ked mobil nebol. Nepotrebujes ho nutne.
Ale to ze niekto predava cez MLM nejaky zazracny produkt ktory akoze vylieci rakovinu, srdce, pluca atd. za 10tky a 100vky eur, pricom sa jedna o predrazene prirodne produkty (extrakty z ovocia, zeleniny za par centov v tabletkach) je svinstvo najvysieho rangu budovane len na tom ako vytiahnut peniaze od cloveka v beznadeji ktoremu ponuknete iluziu ako mu dana vec pomoze. V skutocnosti jedine ako placebo.
Ale aj keby mu to nejako pomohlo tak si asi taky hrdina ako ten co preda choremu pomaranc za 100euro.
Vies to ze ti mobilny operator ponuka nevyhodnu sluzbu na to sa mozes vykaslat. K zivotu mobil nepotrebujes. A boli casi ked mobil nebol. Nepotrebujes ho nutne.
Ale to ze niekto predava cez MLM nejaky zazracny produkt ktory akoze vylieci rakovinu, srdce, pluca atd. za 10tky a 100vky eur, pricom sa jedna o predrazene prirodne produkty (extrakty z ovocia, zeleniny za par centov v tabletkach) je svinstvo najvysieho rangu budovane len na tom ako vytiahnut peniaze od cloveka v beznadeji ktoremu ponuknete iluziu ako mu dana vec pomoze. V skutocnosti jedine ako placebo.
Ale aj keby mu to nejako pomohlo tak si asi taky hrdina ako ten co preda choremu pomaranc za 100euro.
ty k zivotu mobil nepotrebujes? No jasne ved pred rokov 2000 takmer nikto nemal mobil, a pred rokov 1990 nikto nemal mobil. Ani moj dedo nemal mobil a nemal ani pevnu linku ani vodovod ani splachovaci zachod lebo ho k zivotu nepotreboval hoci pôred barakom isiel vodovod aj kanal. Kolko mas vlastne rokov? Resp. co robis? Co to je ze to k zivotu potrebujem a toto uz nie? ked nie si so sluzbami mob. operatora spokojny tak prejdi k O2 tam budes menej spokojny. Preco ty tu pises svoje nejake negativne skusenosti a spajas ho s MLM. Predava sa ten colonix cez MLM? Alebo preco ty tu hovoris super tabletky ked to ani nepoznas? Preco si myslis ze ked nejaka firma predava nejake blbosti ze to robi aj firma s ktorou ja spolupracujem? Preco si myslis ze ked niekto predava duzinu za 100 € ze to robim aj ja. A odkial vies ze to je iba duzina? Mas tu nejake dojmy ktore nevies nijako podlozit? Ty si myslis ze co sa nieco predava ze vyssiu sumu ze to je to co kupis v lekarni za 1 €. Odkial vies ze to co kupis v lekarni za 1 € je v rovnakej kvalite? Mas velmi skreslene dojmy. Ako ty vies ze to je predrazene? Ja toto nechapem napis mi odkial vies ze to je predrazene! Preco nasa medicina nepomaha ludom aby boli zdravi a nemuseli si to kupovat?
Jasne dokazujes ze si stale nepochopil co je MLM. MLM je to ze ja ti poviem a ty si to kupujes sam. A kedze si kupis veci s vyssou cenou ako v lekarni, tak tam samozrejme musi byt aj vyssia kvalita. Inak mnoho veci (teoreticky podobnych) su v obchodoch/lekarnach drahsie. Nehovor na mna ze ja robim svinstvo, lebo svinstvo je to ze lekari beru peniaze a vobec ludom nepomahaju. Jedine co dokazu je zabranit umrtiu, aj to, za akych okolnostiach na zdravi. Vobec tu nejde o vytiahnutie penazi a ponukanie nejakej nadeji, to mozno slecna v Tescu ti povie ze toto stoji 100 € a ja Vam dam za 10€, lenze toto nie je MLM. A inak ja netvrdim ze je to zazracny produkt za ze to vylieci, ale to ze ked to zacnes uzivat vcas, pomoze to tvojmu zdraviu. A ked si myslis ze to je placebo, tak aj tie jablka co mi rastu na zahrade su placebo? Ja neviem, viem iba ze dobre chutia. Jednozancne tu cely cas dokazujes ze nevies v com je pointa MLM a ani vyzivovych doplnkov. Aj v jednej inej diskusii si zase bezdovodne nadaval na MLM. Mozno ze je velmi vela MLM firiem co system maju tak nastaveni aby ti co su na vrchu velmi profitovali, no najde sa tam aj normalna firma.
Jasne dokazujes ze si stale nepochopil co je MLM. MLM je to ze ja ti poviem a ty si to kupujes sam. A kedze si kupis veci s vyssou cenou ako v lekarni, tak tam samozrejme musi byt aj vyssia kvalita. Inak mnoho veci (teoreticky podobnych) su v obchodoch/lekarnach drahsie. Nehovor na mna ze ja robim svinstvo, lebo svinstvo je to ze lekari beru peniaze a vobec ludom nepomahaju. Jedine co dokazu je zabranit umrtiu, aj to, za akych okolnostiach na zdravi. Vobec tu nejde o vytiahnutie penazi a ponukanie nejakej nadeji, to mozno slecna v Tescu ti povie ze toto stoji 100 € a ja Vam dam za 10€, lenze toto nie je MLM. A inak ja netvrdim ze je to zazracny produkt za ze to vylieci, ale to ze ked to zacnes uzivat vcas, pomoze to tvojmu zdraviu. A ked si myslis ze to je placebo, tak aj tie jablka co mi rastu na zahrade su placebo? Ja neviem, viem iba ze dobre chutia. Jednozancne tu cely cas dokazujes ze nevies v com je pointa MLM a ani vyzivovych doplnkov. Aj v jednej inej diskusii si zase bezdovodne nadaval na MLM. Mozno ze je velmi vela MLM firiem co system maju tak nastaveni aby ti co su na vrchu velmi profitovali, no najde sa tam aj normalna firma.
Narozdiel od teba ktory vedomosti o produktoch nacerpal len z prezentacii od firmy pre ktoru pracuju, moji blizky robia rozbor potravinovych doplnkov a potravin. Tak viem aky predrazeny sajrajt ponuka 90% spolocnosti.
Nezavadzaj a neklam tu. Ak chces daj mi nazov a vyrobcu( nie distributora produktu) ja zistim ci bol na rozbore ak nie tak casom moze byt popripade skusim pozistovat presne zlozky toho tvojho zazracneho produktu a dokonca ti napisem aj nahradu ktoru v 80 percentach kupis v potravinach, zelovoci atd niekolkonasobne lepsie lacnejsie len nebude v podobe kremiku ci tabletky. Ale neboj sa kremik sa da vyrobit aj doma.
O potravinach ich zlozeni a doplnkoch viem a mam ovela viac ako si myslis. Zarezal si blbo prakticky mam info z prvej ruky.
Je tu v tejto teme vidno ako predajcovia MLM neustale klamu a obhajuju svoje produkty. Vsetci ste si podobny. To nutenie a presviedcanie a vyhodnosti ich produktov je u vas bezne. Dokonca aj ked o ne nemaju ludia zaujem budete ich presviedcat ako sa strasne mylia a ake oni maju skvele veci a ten kto ich nekupi je hlupak.
Nezavadzaj a neklam tu. Ak chces daj mi nazov a vyrobcu( nie distributora produktu) ja zistim ci bol na rozbore ak nie tak casom moze byt popripade skusim pozistovat presne zlozky toho tvojho zazracneho produktu a dokonca ti napisem aj nahradu ktoru v 80 percentach kupis v potravinach, zelovoci atd niekolkonasobne lepsie lacnejsie len nebude v podobe kremiku ci tabletky. Ale neboj sa kremik sa da vyrobit aj doma.
O potravinach ich zlozeni a doplnkoch viem a mam ovela viac ako si myslis. Zarezal si blbo prakticky mam info z prvej ruky.
Je tu v tejto teme vidno ako predajcovia MLM neustale klamu a obhajuju svoje produkty. Vsetci ste si podobny. To nutenie a presviedcanie a vyhodnosti ich produktov je u vas bezne. Dokonca aj ked o ne nemaju ludia zaujem budete ich presviedcat ako sa strasne mylia a ake oni maju skvele veci a ten kto ich nekupi je hlupak.
Nemusí ani zďaleka.Blazz napísal: A kedze si kupis veci s vyssou cenou ako v lekarni, tak tam samozrejme musi byt aj vyssia kvalita.
A s týmto milý Blazz choď do kelu. Je mi jedno, čo predávaš, robíš, ale mal by si vážiť slová.Blazz napísal: Nehovor na mna ze ja robim svinstvo, lebo svinstvo je to ze lekari beru peniaze a vobec ludom nepomahaju.
"Every great story on the planet happened when someone decided not to give up, but kept going no matter what." ~Spryte Loriano
“ All is well in the end, if it is not well, it is not the end” – saying in India
“ All is well in the end, if it is not well, it is not the end” – saying in India
Neviem preco tu stale prezentujes svoje dojmy. Neviem ako si prisiel na to ze nam informacie o produktoch z prezentacii firmy. Si ma tam videl? Kedze si napisal 90%, tak asi vies ze tych zvysnych 10 % su normalne veci. Ako vies do ktorej kategorii patri spolocnost s ktorou robim? Lascnejsie? Mozno s nizsou cenou. Niekolkonasobne lepsie? Ako to vies? Inak kedy je nieco dvojnasobne lepsie.Kedy Trojnasobne? Ako sa to pocita? Kremik sa da vyrobit doma? No ja verim ze ty to dokazes, no ja to nedokazem, nedokazem si zohnat tak kvalitne suroviny. Nahradu kupim v potravinach v zelovoci? No mozno keby si napisal v lekarni este by sa dalo o tom polemizovat. Inak tie jablka co predavaju su skarede a na moje jablka sa ani nepodobaju. Predpokladam ze chutia otrasne, kedze ja jablka nekupujem.
Ja neklamem a nikoho nenutim, a ked niekto nema zaujem ja nikoho nepresviedcam. Ja len hovorim fakty. Ty tu svoje trepes nie si schopny to obhajit, a bezdovodne sa zle vyjadrujes o MLM, i ked mozno nejaki ludia ktori prisli do styku s MLM nieco take robia. Inak som Ti napisal spravu, distributor je zaroven vyrobca.
Pozeral som co je Colonix. Nie je to MLM, nie je to na chudnutie, neobsahuje to skorocel indicky. Ak si myslis ze je to nieco podobne ako skorocel indicky, za 1 € si kupis ovela mensie mnozstvo, ak si myslis ze to ma rovnaky ucinok si na omyle, ak si myslis ze za 1 € si kupis skorocel indicky a z toho schudnes si dvojnasobne na omyle. To ze ti niekto povedal ze colonix je na chudnutie a ty si si to kupil je tvoj problem.
Mne sa nepaci ze niektori predajcovia oblbuju zakaznikov ale ked si niekto kupi colonix na chudnutie a pred kupou si neprecita ci to naozaj je na chudnutie, je to len jeho problem.
Alebo je tu este druha moznost ze si robil MLM a si sklamany ze si nikoho neoblbol a nezarobil vela, tak teraz si tu dlhodobo vylievas zlost na MLM.
Ja neklamem a nikoho nenutim, a ked niekto nema zaujem ja nikoho nepresviedcam. Ja len hovorim fakty. Ty tu svoje trepes nie si schopny to obhajit, a bezdovodne sa zle vyjadrujes o MLM, i ked mozno nejaki ludia ktori prisli do styku s MLM nieco take robia. Inak som Ti napisal spravu, distributor je zaroven vyrobca.
Pozeral som co je Colonix. Nie je to MLM, nie je to na chudnutie, neobsahuje to skorocel indicky. Ak si myslis ze je to nieco podobne ako skorocel indicky, za 1 € si kupis ovela mensie mnozstvo, ak si myslis ze to ma rovnaky ucinok si na omyle, ak si myslis ze za 1 € si kupis skorocel indicky a z toho schudnes si dvojnasobne na omyle. To ze ti niekto povedal ze colonix je na chudnutie a ty si si to kupil je tvoj problem.
Mne sa nepaci ze niektori predajcovia oblbuju zakaznikov ale ked si niekto kupi colonix na chudnutie a pred kupou si neprecita ci to naozaj je na chudnutie, je to len jeho problem.
Alebo je tu este druha moznost ze si robil MLM a si sklamany ze si nikoho neoblbol a nezarobil vela, tak teraz si tu dlhodobo vylievas zlost na MLM.
1) neposkytol si ziaden svoj konkretny produkt nedal si nazov a vyrobcu
2) pod pojmom colonixy som myslel produkty obdobne colonixu, produkty na chudnutie, potravinove doplnky, vsetko je zalozene na rovnakom marketingu a rovnakych klamstvach. tj falosnych vypovediach ludi a nepravdivych udajov.
3) co sa tyka colonixu od dr natura, klames ak tvrdis ze produkt neobsahuje skorocel indicky. colonix je postaveny na klamlivych vypovediach ludi, ze sa ich creva zanasaju, co je hlupost. kazdy gastroenterolog ti povie ze to nie je pravda. napokon mas moznost to sledovat pri kolonoskopii na obrazovke a cuduj sa svete creva 50 rocnych ludi co podstupuju kolonoskopiu ako preventivnu prehliadku maju creva ruzovucke. absolutne nic sa v crevach neusadza. colonix predavaju mlm predajcovia.
2) pod pojmom colonixy som myslel produkty obdobne colonixu, produkty na chudnutie, potravinove doplnky, vsetko je zalozene na rovnakom marketingu a rovnakych klamstvach. tj falosnych vypovediach ludi a nepravdivych udajov.
3) co sa tyka colonixu od dr natura, klames ak tvrdis ze produkt neobsahuje skorocel indicky. colonix je postaveny na klamlivych vypovediach ludi, ze sa ich creva zanasaju, co je hlupost. kazdy gastroenterolog ti povie ze to nie je pravda. napokon mas moznost to sledovat pri kolonoskopii na obrazovke a cuduj sa svete creva 50 rocnych ludi co podstupuju kolonoskopiu ako preventivnu prehliadku maju creva ruzovucke. absolutne nic sa v crevach neusadza. colonix predavaju mlm predajcovia.
Dakujem ti ze si spisal podstatu MLM do jednej vety, tympadom si nam to vsetkym jasne vysvetlil o co tam ide, vlastne sme to uz tusili od zaciatku a teraz to tu mame od MLM predajcu.Blazz napísal:Alebo je tu este druha moznost ze si robil MLM a si sklamany ze si nikoho neoblbol a nezarobil vela, tak teraz si tu dlhodobo vylievas zlost na MLM.
Pisal som Ti sukromnu spravu. To ze ty si sklamany ze si nikoho neoblbol este neznamena ze v tom je podstata MLM. Mal by si pozornejsie citat ze pisem. Alebo vela pijes a mas problemy s chapanim?Biosko napísal: Dakujem ti ze si spisal podstatu MLM do jednej vety, tympadom si nam to vsetkym jasne vysvetlil o co tam ide, vlastne sme to uz tusili od zaciatku a teraz to tu mame od MLM predajcu.
Ospravedlnujem sa. Vidim tam supky skorocelu a dalsich 13 veci, co neznamena ze je to to iste ako skorocel indicky. Je zaujimave ze ked sa to predava cez MLM, da sa to kupit priamo zo stranky a nie je treba cislo doporucovatela. To ze sa absolutne nic v crevach neusadza zase tiez nie je pravda.
A ked si precitas moju sukromnu spravu odpis mi prosim nejake rovnake klamstva.
Dakujem
Prosimta zajdi si za svojim gastroenterologom a opytaj sa na kolonoskopiu, po 50tke mas narok absolvovat ju v ramci prevencii rakoviny hrubeho creva a konecnika a pozri sa co sa ti v crevach usadza ... nic.
Napokon tvoja sprava mi ani nedosla lebo som mal plnu schranku lebo mi pise plno ludi, takze ju mas stale predpokladam v priecinku posta na odoslanie. A nemusis mi ju ani preposielat znova. Nevidim dovod na dopisovanie cez sukromne spravy, nemam problem s verejnou diskusiou. Nemam co skryvat. Aspon to indexuje google, yahoo atd.
Tato diskusia sa pre mna v tomto momente stale kontraproduktivnou a stratou casu, na tvoje osobne invektiva reagovat dalej nebudem.
Za svojimi nazormi si nadalej stojim.
Napokon tvoja sprava mi ani nedosla lebo som mal plnu schranku lebo mi pise plno ludi, takze ju mas stale predpokladam v priecinku posta na odoslanie. A nemusis mi ju ani preposielat znova. Nevidim dovod na dopisovanie cez sukromne spravy, nemam problem s verejnou diskusiou. Nemam co skryvat. Aspon to indexuje google, yahoo atd.
Tato diskusia sa pre mna v tomto momente stale kontraproduktivnou a stratou casu, na tvoje osobne invektiva reagovat dalej nebudem.
Za svojimi nazormi si nadalej stojim.
Ja mam este k 50ke daleko, mozno v tvojom creve sa nic nenachadza, k comu Ti blahozelam, co neznamena ze kazdy je na tom rovnako. Tak Ti napisem vyrobcu tu, dufam ze mi to nevymazu. Forever Living Products. A teraz mi napis ako si to nahradis resp. doma vyrobis.
Mozes si vycistit schranku sukromnych sprav, poslal by som Ti linky na jednotlive veci aby si tam videl presne zlozenie.
No a ked si za svojim nazorom stojis napis mi ako prisiel k tomu ze je to predrazene. Dakujem
Mozes si vycistit schranku sukromnych sprav, poslal by som Ti linky na jednotlive veci aby si tam videl presne zlozenie.
No a ked si za svojim nazorom stojis napis mi ako prisiel k tomu ze je to predrazene. Dakujem
-
Tilbur
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: St 03 02, 2010 8:41 am
- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 47 times
http://en.wikipedia.org/wiki/Forever_Living_Products" onclick="window.open(this.href);return false;
Violations in Hungary
Claims made about FLPI products were found to be in violation of several laws in Hungary related to advertising, registration of nutritional products, and the use of cosmetics as medicinal agents. As a result, the company was fined 60 million HUF (approximately $280000 USD)
Violations in Hungary
Claims made about FLPI products were found to be in violation of several laws in Hungary related to advertising, registration of nutritional products, and the use of cosmetics as medicinal agents. As a result, the company was fined 60 million HUF (approximately $280000 USD)
My number one job as a trader is to manage risks not make money.
- Strastislav
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Št 31 05, 2012 8:56 am
A nemyslíš, že je bližšie podstate pristupovať k svojej životospráve tak, aby si nepotreboval tie sračky FLP, dejaké soli, výťažky a mastičky ... Ak je niekto v takom stave, že sa nechá presvedčiť na tieto zázračne účinné mega natur gebudziny tak to je buď v naozajstných sračkách či zúfalec alebo je negramotný v základných počtoch.Blazz napísal:...mozno v tvojom creve sa nic nenachadza, k comu Ti blahozelam, co neznamena ze kazdy je na tom rovnako. Tak Ti napisem vyrobcu tu, dufam ze mi to nevymazu. Forever Living Products ... ze je to predrazene. Dakujem
Obdivujem silu Tvojho presvedčenia o výhode a úžitku preparátov tohoto druhu. Okrem výhody pre predávajúceho tam inú nájsť neviem. Asi zle hľadám.
Doteraz som ani netušil, že potrebujem viac ako z "vlastní zahrádky", vlastného dvora a vlastnej studne. Tak na tom bol aj môj ded, praded a aj jeho praded. Lidičky prebuďte svoj zdravý rozum!!!
tilbur: Cital som to aj ja, vyzera to tak ze tvrdili ze sa jedno o liecivo a dostali za to pokutu, tu o tom nikto netvrdi a je to zdvoraznovane. A to ze niekto o tom tvrdil ze je to liecivo, este neznamena ze je to zle.
Strastislav: Ty si asi dalsi odbornik, nerozpravaj o tom ze je to sracka, kedze na rozdiel od Bioska sa do toho nerozumies.
2. Opakujem ze sa nejedna o nic zazracne a ani gebuziny. A ano beru to aj ludia ktori su v totalnych srackach a vdaka tomu este ziju. A ak ty si gramotny v zakladnych poctoch tak ma pouc, lebo pises tu veci a nie si schopny svoje nazory a tvrdenia vysvetlit.
3. Ano zle hladas, ja som ani nenasiel vyhody pre predavajuceho, lebo kazdy/takmer kazdy si to kupuje sam od vyrobcu.
4. Neviem kde mas zahradku, predpokladam ze asi niekde v Rumunsku. To ze plody zo zahrady tvojmu dedovi a pradedovi stacili je v poriadku, ale napriklad za mojou zahradou sa nachadza pole ktore je modernym sposobom obhospodarovane a tym padom predpokladam ze v pode na mojej zahrade chyba selen a chrom. Ak v tvojej nechyba tesim sa. A z vlastnej studne? No ked ju mas niekde pod horami tak mozes tam mat cistucku vodicku. No ja mam studnu na rovine a blizko kanala, takze o cistote tej vody pochybujem.
Obdivujem silu Tvojho presvedčenia o výhode a úžitku vlastnych plodin a plodin predavanych v obchodom. Ty prosim prebud svoj vlastny rozum. Ja suhlasim s Bioskom ze 90 % takych veci su sraciek a treba si davat pozor na to co to obsahuje. Ako jeden lekar povedal: Mate drahy moc, lebo vsetkok viaminu C co si kupis ide tam. No ked mi tvrdis ze brat vyzivove doplnky je blbost tak ty preber zdravy rozum. Inak preco chceli farmaceuticke spolocnosti odkupit ked je to take zle? Nemam rad ked niekto pride vobec sa do toho nerozumie a zacne nadavat.
Strastislav: Ty si asi dalsi odbornik, nerozpravaj o tom ze je to sracka, kedze na rozdiel od Bioska sa do toho nerozumies.
No napis mi ako ja budem, nepoznam lepsi sposob ako pristupovat k zivotosprave lepsie.Strastislav napísal: A nemyslíš, že je bližšie podstate pristupovať k svojej životospráve tak, aby si nepotreboval tie sračky FLP, dejaké soli, výťažky a mastičky
2. Opakujem ze sa nejedna o nic zazracne a ani gebuziny. A ano beru to aj ludia ktori su v totalnych srackach a vdaka tomu este ziju. A ak ty si gramotny v zakladnych poctoch tak ma pouc, lebo pises tu veci a nie si schopny svoje nazory a tvrdenia vysvetlit.
3. Ano zle hladas, ja som ani nenasiel vyhody pre predavajuceho, lebo kazdy/takmer kazdy si to kupuje sam od vyrobcu.
4. Neviem kde mas zahradku, predpokladam ze asi niekde v Rumunsku. To ze plody zo zahrady tvojmu dedovi a pradedovi stacili je v poriadku, ale napriklad za mojou zahradou sa nachadza pole ktore je modernym sposobom obhospodarovane a tym padom predpokladam ze v pode na mojej zahrade chyba selen a chrom. Ak v tvojej nechyba tesim sa. A z vlastnej studne? No ked ju mas niekde pod horami tak mozes tam mat cistucku vodicku. No ja mam studnu na rovine a blizko kanala, takze o cistote tej vody pochybujem.
Obdivujem silu Tvojho presvedčenia o výhode a úžitku vlastnych plodin a plodin predavanych v obchodom. Ty prosim prebud svoj vlastny rozum. Ja suhlasim s Bioskom ze 90 % takych veci su sraciek a treba si davat pozor na to co to obsahuje. Ako jeden lekar povedal: Mate drahy moc, lebo vsetkok viaminu C co si kupis ide tam. No ked mi tvrdis ze brat vyzivove doplnky je blbost tak ty preber zdravy rozum. Inak preco chceli farmaceuticke spolocnosti odkupit ked je to take zle? Nemam rad ked niekto pride vobec sa do toho nerozumie a zacne nadavat.
- Strastislav
- Silver Member *
Blazz napísal:..... napis mi ako prisiel k tomu ze je to predrazene. Dakujem
https://www.foreverliving.com/marketing ... o?code=207 versus http://ostatne.bazos.sk/inzerat/20276107/Vceli-med.php
a keby sme nevedeli ako oblbovať tak http://ostatne.bazos.sk/inzerat/1967689 ... -Jelly.php a vedeli čo za to tak https://www.foreverliving.com/marketing ... o?code=036
... mne sa to teda zdá byť dosť ujeté, je toho tam podobne gebudziniek cenou primeraných tej milej rozprávočke o nadpriemernej kvalite a nekonečných účinkoch ... buld, blud, BLUD.
- Strastislav
- Silver Member *
samozrejme, že je to o nežištnej pomoci bežnému chorľavému http://www.youtube.com/watch?v=WgiSbxa2BHw a pokračojeme tu http://www.youtube.com/watch?v=ymlPQ1AW8LMBlazz napísal:.... Forever Living Products. A teraz mi napis ako si to nahradis resp. doma vyrobis.
.... napis mi ako prisiel k tomu ze je to predrazene.
a každý je spokojný ... jeden pod drnom druhý (teda ten úplne prvý) na jachte.
Tie otazky su pre Bioska a ked uz sa Strastislav tak aktivne zapajas tak pozor:
Mas tam med: lesny, lipovy, kvetovy, agatovy. No nemas tam med od vciel v pusti v Arizone. Porovnavas neporovnatelne. Tie vcely, ziju v bezletovej zone v Arizone kde nemas ziadny priemysel, med je kontrolovany nema ziadne necistoty. Zatialco v tom inzerate mas med, ktory moze obsahovat aj tazke kovy z vyfukovych plynov. Ale nemusi.
Materska kasicka: 3g/10 €. V tej flasticke mas 15g/38 €. A ze prave ty mi tu pises o negramotnosti v zakladnych poctoch. Zase to bolo kontrolovane, z kvalitneho vceleiho chovu dovozene z Ameriky. Mozes povedat ze teba nezaujima ze to bolo dovezene a ze to zvysuje cenu. Ale mi sa tu bavime o predrazenosti a nie o vyssej cene. Za dalsie, v tom inzerate nie je cena, lebo zaujemcovi bude vysvetlene ze registrovani zakaznici/distributori to nakupuju so zlavou(za nizsiu cenu). Z coho vyplyva ze tie veci sa nekupuju za taku cenu aka je uvedena. Takze je to este lacnejsie.
"Mne sa to zda dost ujete"- tvoj problem
"o nadpriemernej kvalite"- kvalita je nadpriemerna, lebo ako Biosko napisal 90 % veci su velmi zle
"nekonecnych ucinkoch"- o tom tu nikto nepise
Si si pozeral nejake video a si nicomu nerozumel lebo bolo v anglictine a si tam objavil jachtu tak uz sa Ti to zda zle?
"o nezistnej pomoci beznemu chorlavemu"- nie je to len pre chorlavych,
Nerozumiem preco tu pises svoje dojmy ktore su nespravne a nevies ich podlozit. Inak skus hladat dalej ake to je predrazene,posli mi potom sukromnu spravu.
Dakujem
Mas tam med: lesny, lipovy, kvetovy, agatovy. No nemas tam med od vciel v pusti v Arizone. Porovnavas neporovnatelne. Tie vcely, ziju v bezletovej zone v Arizone kde nemas ziadny priemysel, med je kontrolovany nema ziadne necistoty. Zatialco v tom inzerate mas med, ktory moze obsahovat aj tazke kovy z vyfukovych plynov. Ale nemusi.
Materska kasicka: 3g/10 €. V tej flasticke mas 15g/38 €. A ze prave ty mi tu pises o negramotnosti v zakladnych poctoch. Zase to bolo kontrolovane, z kvalitneho vceleiho chovu dovozene z Ameriky. Mozes povedat ze teba nezaujima ze to bolo dovezene a ze to zvysuje cenu. Ale mi sa tu bavime o predrazenosti a nie o vyssej cene. Za dalsie, v tom inzerate nie je cena, lebo zaujemcovi bude vysvetlene ze registrovani zakaznici/distributori to nakupuju so zlavou(za nizsiu cenu). Z coho vyplyva ze tie veci sa nekupuju za taku cenu aka je uvedena. Takze je to este lacnejsie.
"Mne sa to zda dost ujete"- tvoj problem
"o nadpriemernej kvalite"- kvalita je nadpriemerna, lebo ako Biosko napisal 90 % veci su velmi zle
"nekonecnych ucinkoch"- o tom tu nikto nepise
Si si pozeral nejake video a si nicomu nerozumel lebo bolo v anglictine a si tam objavil jachtu tak uz sa Ti to zda zle?
"o nezistnej pomoci beznemu chorlavemu"- nie je to len pre chorlavych,
Nerozumiem preco tu pises svoje dojmy ktore su nespravne a nevies ich podlozit. Inak skus hladat dalej ake to je predrazene,posli mi potom sukromnu spravu.
Dakujem
- Strastislav
- Silver Member *
...inzerát je ako príklad, že máme aj domáci a dokonca od včiel ... že tam spomenieš nejakú kontamináciu to je samozrejmé ... ak je 90% prostredia a toho čo prijímam tak zlé a horšie, tak mi tých 10% "nadprirodzených" produktov Forever nahradí výpadok?Blazz napísal:... No nemas tam med od vciel v pusti v Arizone. Porovnavas neporovnatelne. Tie vcely, ziju v bezletovej zone v Arizone kde nemas ziadny priemysel, med je kontrolovany ??? nema ziadne necistoty. ...Zase to bolo kontrolovane, z kvalitneho vceleiho chovu dovozene z Ameriky. Mozes povedat ze teba nezaujima ze to bolo dovezene a ze to zvysuje cenu. Ale mi sa tu bavime o predrazenosti a nie o vyssej cene. Za dalsie, v tom inzerate nie je cena, lebo zaujemcovi bude vysvetlene ze registrovani zakaznici/distributori to nakupuju so zlavou(za nizsiu cenu). Z coho vyplyva ze tie veci sa nekupuju za taku cenu aka je uvedena. Takze je to este lacnejsie.
jasne že treba nejako zdôvodniť (púšte v arizone - hmmmm, púštna búrka - púštne včely, čo to tam v tej US púštne nemajú...) neprimeranosť ceny extra natur medu v ropnom plaste (není na sklo?)
mimochodom ten ujko pýtal 10 evri za zmes medu s materskou, takže oprav ... inak bežne sa včelia mat. kašička predáva za 0,40 evri/gram (máme vlastné včely pre vlastnú spotrebu), síce už generácie riskujeme ťažké kovy a iné jedy ale nesťažujeme si ...
chorľavý a aj ta jachtička je metafora ... to čo je okolo týchto produktov-gebudzin naorganizované je to čo mu robí cenu a nie kvalita a "užitočné" vlastnosti ... dokonca sa mi páčilo aj jedno dosti nekvalitné videjko o aloe gebudzine v bio ropných obaloch, hlavne tá časť so zábermi z priemyselnej haly kde si hispánky chránia dýchacie cesty od bio aloe a "natur" plantáže s bio-traktorom http://www.youtube.com/watch?v=UCHzvnI4Sn4 cca od 2:00+
ale fantázii sa medze nekladú, veď kým vieš oblbnúť dav, že tieto alebo takéto "produkty" je ich spása a cesta k zdravšiemu životu, tak je to klasika ... dopyt vs. ponuka ... len keď raz všetci dospejú, potom ...nič
Princip ale zatiaľ ostáva, musíš masírovať dav a vyhľadať tých presvedčiteľných ... a to zadar nejde.
nejaké bio royal bio smoked šunečku aljašskú tam nemáte v ponuke?
Jaj ty si vcelar. Konzumujete med a matersku kasicku? Preco to robite ked je to gebuzina? Neporovnavaj tu med a med. Na sklo nie je, lebo sa to vozi po svete a bolo by to zbytocne tazke, a tym padom tazsie. Inak ten plast je tiez kvalitny, a nie je to obycajny. Neviem preco do mna rypes ja som Ti nic neurobil. Ja neviem problem viest normalnu diskusiu na tuto temu, povodne to bolo zamieriany na to, ze MLM ako taky o sebe nie je nic zle. Bol by si velmi prekvapeny ako cisto je v tej hale a nechrania si dychacie cesty a chrania produkty aby sa tam nedostali ich vlasy. Nerozumiem preco tu rypes a vymyslas si. Ja nikoho neoblbujem, a hovorim fakty. Zaujimalo by ma ci mi vies garantovat ze sa v tvojom mede nenachadzaju tazke kovy.
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2468 times
- Been thanked: 2850 times
Zle sa to číta. Fakt tu pôsobíš ako fanatik, čo nám tu za každú cenu chce niečo predať.Blazz napísal: Mas tam med: lesny, lipovy, kvetovy, agatovy. No nemas tam med od vciel v pusti v Arizone. Porovnavas neporovnatelne. Tie vcely, ziju v bezletovej zone v Arizone kde nemas ziadny priemysel, med je kontrolovany nema ziadne necistoty.
Prečo nás chceš oblbovať, že včely z hnusnej vyprahnutej arizonskej púšte, kde rastú iba 10 metrové kaktusy sú neporovnateľné zo slovenskými včelami.
Áno sú neporovnateľné. Ja beriem med od včelára z horskej doliny v nadm. výške 700 m.
Keď si ľahnem do trávy pod lesom a počúvam zurčanie potoka a bzukot včiel , ktoré zbierajú nektár z tisícov druhov rastlín...a spomeniem si na vyprahnutú arizonskú púšť, kde nie je takmer žiadna flóra ... tak je to fakt neporovnateľné...
Súhlasím s Bioskom ohladom zanášania čriev. Ľudia si zanášajú črevá prežieraním a nevhodnou stravou. Žiadne tabletky Ti ich neočistia. Stačia 2 dni hladovky a trochu Šaratice a črevo je úplne čisté. To isté robia tzv. črevnými sprchami pre lenivcov, ktorým sa nechce hladovať.
Produkty , ktoré propaguješ nie sú ničím výnimočné. Akurát tak cenou, ktorá samozrejme zodpovedá produktom Made in USA. Máte tam polkilové balenie medu za 19,25€ .
Čiže 1 kg medu za 40 € !!! Naozaj sračka. 10 x drahšia ako kvalitný slovenský med. Tu sú: http://www.aloevera.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Aloe vera a materská kašička sú v tisícoch produktoch. Tá z Arizonskej púšte nemôže byť ničím výnimočná. Len tým, že ju tam vyrobia extra lacno a predajú extra draho. A že sa na tom nabalí celý reťazec ľudí.
Nezostáva mi nič iné, len citovať, čo už tu napísal Strastislav:
A nemyslíš, že je bližšie podstate pristupovať k svojej životospráve tak, aby si nepotreboval tie sračky FLP, dejaké soli, výťažky a mastičky ... Ak je niekto v takom stave, že sa nechá presvedčiť na tieto zázračne účinné mega natur gebudziny tak to je buď v naozajstných sračkách či zúfalec alebo je negramotný v základných počtoch.
Obdivujem silu Tvojho presvedčenia o výhode a úžitku preparátov tohoto druhu. Okrem výhody pre predávajúceho tam inú nájsť neviem. Asi zle hľadám.
1. Ja nie som fanatik, nic nechcem predat, ja ani nepredavam, kazdy si sam kupuje.
2. Neviem preco tu pises ze pust v Arizone je hnusna. Bol si tam? Podla obrazkov co som videl je asi najkrajsia pust.
3. Asi prehanas s tym ocistenim criev, netvrd ze crevo bude uplne ciste.
4. Nic nepropagujem, len som napisal nazov firmy Bioskovi aby vedel reagovat. Ten med nikto nekupuje za 19,25. V podstate som distributor a za tolko mam predavat, ale ja ludom hovorim aby si kazdy sam kupoval
5. Neviem ako si prisiel ze to nie vynimocne, poznas jedine med
6. Ja med vobec neriesim, ani neviem ci si ho dakto kupil ani nikoho nepoznam, inymi vecami sa zaoberam
7. Aloe je mozno v tisic produktoch otazna je kvalita. To mas tak ako ze niekde davaju holandsku mrkvu. Ked vidis niekde aloe spytaj sa ze preco je take lacne
8. Ako vies ze nemoze byt nicim vynimocna? Ako vies ze ju lacno vyrobia? Ako vies ze ju draho predaju? Su to dojmy, podloz mi dokazy, lebo ja nechapem ako si to zistil.
9. Je to MLM tu sa na tom nenabali cely retazec ludi
Neporovnavaj med co ty si kupujes od vyrobcu na dedine. Ked mi chce niekto povedat je nieco kupi lacnejsie, cakam ine veci ako vcelie produkty.
2. Neviem preco tu pises ze pust v Arizone je hnusna. Bol si tam? Podla obrazkov co som videl je asi najkrajsia pust.
3. Asi prehanas s tym ocistenim criev, netvrd ze crevo bude uplne ciste.
4. Nic nepropagujem, len som napisal nazov firmy Bioskovi aby vedel reagovat. Ten med nikto nekupuje za 19,25. V podstate som distributor a za tolko mam predavat, ale ja ludom hovorim aby si kazdy sam kupoval
5. Neviem ako si prisiel ze to nie vynimocne, poznas jedine med
6. Ja med vobec neriesim, ani neviem ci si ho dakto kupil ani nikoho nepoznam, inymi vecami sa zaoberam
7. Aloe je mozno v tisic produktoch otazna je kvalita. To mas tak ako ze niekde davaju holandsku mrkvu. Ked vidis niekde aloe spytaj sa ze preco je take lacne
8. Ako vies ze nemoze byt nicim vynimocna? Ako vies ze ju lacno vyrobia? Ako vies ze ju draho predaju? Su to dojmy, podloz mi dokazy, lebo ja nechapem ako si to zistil.
9. Je to MLM tu sa na tom nenabali cely retazec ludi
Neporovnavaj med co ty si kupujes od vyrobcu na dedine. Ked mi chce niekto povedat je nieco kupi lacnejsie, cakam ine veci ako vcelie produkty.
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2468 times
- Been thanked: 2850 times
Samozrejme, že som bol. V Arizone som prežil minimálne dva mesiace. Človek sa bojí zísť z diaľnice...Keď sa ti pokazí auto, tak tam bez vody neprežiješ viac než dva dni..Blazz napísal:Neviem preco tu pises ze pust v Arizone je hnusna. Bol si tam? Podla obrazkov co som videl je asi najkrajsia pust.
Obrázky sú obrázky. Tam kde sa umelo zavlažuje, alebo okolo riek a jazier..tam si môžeš urobiť pekné obrázky. Najkrajšie mesto v púšti je Palm Springs v Californii. Všetky malé mestá v Arizone - to je katastrofa...akoby sa tam život zastavil pred 50 rokmi. Bzukot múch, smrad odpadkov..vonku cez deň ani živá noha. Dôchodcovia, čo šetria na klimatizácii tam umierajú... Amerika má aj svoje odvrátené tváre. Jednou z nich sú puštné oblasti v Arizone, Nevade, Kalifornii, Texase...
Však ti to písal už Biosko. Každý človek si môže dať prezrieť črevo. Na kolonoskopiu ťa nezoberú, ked nemáš črevo úplne čisté. Potrebujú vidieť kĺky, sliznicu, odštiknúť prípadné papilómy....Asi prehanas s tym ocistenim criev, netvrd ze crevo bude uplne ciste.
Čo to tu trepeš. Akú holandskú mrkvu? Aloe Vera je iba jedna. Je to rastlinka. A každý výrobca sa (samozrejme) chváli najvyššou kvalitou.Aloe je mozno v tisic produktoch otazna je kvalita. To mas tak ako ze niekde davaju holandsku mrkvu. Ked vidis niekde aloe spytaj sa ze preco je take lacne
Ako vies ze ju lacno vyrobia? Ako vies ze ju draho predaju?
Lebo v klimatických podmienkách ako v Arizone sa jej darí ako u nás púpave.
Proste posadíš a kosíš. Nie ty, ale mučos mexicanos za 5 $ na hodinu.
Je mi jedno, či je to MLM ked je to 10 x predražené.Je to MLM tu sa na tom nenabali cely retazec ludi
Však tam máte cenu 19,25 € . Čo cigániš : http://www.aloevera.sk/" onclick="window.open(this.href);return false;Ten med nikto nekupuje za 19,25. V podstate som distributor a za tolko mam predavat, ale ja ludom hovorim aby si kazdy sam
Dávate zľavu? Aha! Z 10 x predraženého produktu je radosť dávať zlavy.
Dakujem, že si sa konečne priznal, že si distributor.
Tvoje príspevky sú naozaj nezaujaté !!!
Z mojej strany končím tieto jalové a stupídne debaty.
- Prílohy
-
- Aloe_vera.jpg (22.35 KiB) 16322 zobrazení
- Strastislav
- Silver Member *
... chlape, kľudne tu vycap tabulečku kde bude porovnanie rozborov toho arizonského včelieho zázraku s povedzme s medom janka z lúk podpoľania, medom pištu z repkových polí okolo Nitry, nejaký med honzu z ostravska a uvidíme aké rozdiely sú v kvalite, obsahu jednotlivých minerálov, enzýmov, ale aj škodlivých látok či prímesí, kľudne dám do porovnania aj náš domáci a ako rieka náš štátnik - bude to biele na čiernom prečo si 40 evri/kilo tá arizóna zaslúžiBlazz napísal:... Ja nie som fanatik, nic nechcem predat, ja ani nepredavam, kazdy si sam kupuje.
... V podstate som distributor a za tolko mam predavat, ale ja ludom hovorim aby si kazdy sam kupoval. Ja med vobec neriesim, ani neviem ci si ho dakto kupil ani nikoho nepoznam, inymi vecami sa zaoberam... tu sa na tom nenabali cely retazec ludi... Ked mi chce niekto povedat že nieco kupi lacnejsie, cakam ine veci ...
... a padne nám tunák sánka!... a potom nech si každý podľa faktov vybere či mu to hodné je alebo nie
... to isté pri ostatných tekutinách, kapsulách, práškoch, mastiškách ... daj porovnanie kde a v čom spočíva výnimočnosť produktov značky FOREVER.
určite si pochopil príklad medu, ... ak je v princípe tak výrazný rozdiel ceny pri mede tak ten istý princíp s vysokou pravdepodobnosťou platí aj u ostatných práškoch či mastičkách. Hádam si nemyslíš, že sa budem prehrabávať v preparáte https://www.foreverliving.com/marketing ... o?code=376s obsahom rybích a kalmárích olejčekov aj ked si myslím, že za tú cenu si kúpim pekných pár kíl sviežich sardiniek,makrel, kalmárikov ... a podobne je to s celou škálou ...
Mimochdom, to že Ti niekto na rovinu vybalí svoj postoj k takýmto a podobne prezentovaným produktom (Forever) nie je rýpanie, len reakcie na zahmlené údaje o podstate a účinkoch týchto preparátov. Ak sa Ti darí nachádzať obete, ktorým nedostatok dát kompenzuje sladká rozprávka o výnimočnosti a nadpriemerných pozitívnych účinkoch a vyvoláva v nich neukojiteľnú potrebu vlastniť tito produkty - OK, je to Tvoj biznis a ich nákup. To Ti vôbec nevyčítam. Len je faktom , že tu je dosť osôb ktoré zaťiaľ nevieš presvedčiť lebo požadujú viac ako rozprávku a hrozí, že sa tak nakazia aj Tí doteraz naivní.
a bude po kšefte
A na záver - skoro som pustil do gatí ...
... hotový kúzelníci, to ešte je aj konzumovateľné či?...Na sklo nie je, lebo sa to vozi po svete a bolo by to zbytocne tazke, a tym padom tazsie. Inak ten plast je tiez kvalitny, a nie je to obycajny
Strastislav vies co je zaujimave. Ze ty si vcelar, predavas, matersku kasicku a zacnes tu pisat ze je to zle. Preco to potom predavas. Ja netvrdim ze je to vceli zazrak a ze ked to budes uzivat budes zdravy. Inak ta cena je maloobchodna a kazdy si to kupuje za velkoobchodnu cenu. Inak na tom preparate omega kyselin, pracoval objavitel omega-kyselin je to vyrabane na zaklade jeho poznatkov. Je mozne ze si za to kupis mnozstvo ryb, no otazne je ci budu obsahovat take mnozstvo omega 3 a 9kyselin. Inak by ma zaujimalo o kolko je predrazeny tvoj med oproti medom od vcelarov z ukrajiny, gruzinska strednej azie. Nemozes takto zovseobecnovat, lebo keby bolo vsetko drahe tak by si to ludia nekupovali. Ja viem uviest priklady kde podobne vyrobky su v lekarnach drahsie, nejake veci tam ani nemaju a ine maju len podobny nazov resp. zlozenie ako napr. tie omega kyseliny. Ak nie co pozadujes Ti napisem, poslem Ti aj sukromnu spravu, len porovnavaj mi tu med a domaci med, a na zaklade toho nevyvdzaj vseobecne zavery.
Skusim reagovat na Jugglera:
"Ako pisal Biosko"- co on je Prof. MUDr. DrSC. ? Mojej mamy lekar MUDr. CSc. tvrdi opak komu mam verit. Inak tie veci nesluzia len na precistenie criev.
"Aloe vera je len jedna"- no predstav si ze nie je, a zavisi aj od toho kde je pestovana, preto spominam holandsku mrkvu
"kazdy sa chvali najvyssou kvalitou"- prehanas, treba pozadovat vysvetlenie a ci maju pecat kvality (co samozrejme este nie je este zaruka najvyssej kvality)
"lebo sa jej v arizone dari ako u nas pupave"- no to je uzasna argumentacia, ako vies ze tam robia za 5 dolarov? Si tam robil s nimi?
stranka aloevera.sk nie je strankou spolocnosti
ja zlavu nedavam to dava vyrobca
som priznal ze som distributor a tym padom su moje prispevky zaujate? A to potom aj Peter Cmorej je zaujaty ked sprostredkuvava financne produkty?
Ano lepsie urobis ked skoncis debatu lebo nevies davat rozumne argumenty. Biosko sa aspon snazi, Strastislav je vcelar a tiez respektujem jeho nazory. Bojim sa ze budem voci Tebe zaujaty, lebo som tvoje prispevky na financie povazoval za rozumne.
Skusim reagovat na Jugglera:
"Ako pisal Biosko"- co on je Prof. MUDr. DrSC. ? Mojej mamy lekar MUDr. CSc. tvrdi opak komu mam verit. Inak tie veci nesluzia len na precistenie criev.
"Aloe vera je len jedna"- no predstav si ze nie je, a zavisi aj od toho kde je pestovana, preto spominam holandsku mrkvu
"kazdy sa chvali najvyssou kvalitou"- prehanas, treba pozadovat vysvetlenie a ci maju pecat kvality (co samozrejme este nie je este zaruka najvyssej kvality)
"lebo sa jej v arizone dari ako u nas pupave"- no to je uzasna argumentacia, ako vies ze tam robia za 5 dolarov? Si tam robil s nimi?
stranka aloevera.sk nie je strankou spolocnosti
ja zlavu nedavam to dava vyrobca
som priznal ze som distributor a tym padom su moje prispevky zaujate? A to potom aj Peter Cmorej je zaujaty ked sprostredkuvava financne produkty?
Ano lepsie urobis ked skoncis debatu lebo nevies davat rozumne argumenty. Biosko sa aspon snazi, Strastislav je vcelar a tiez respektujem jeho nazory. Bojim sa ze budem voci Tebe zaujaty, lebo som tvoje prispevky na financie povazoval za rozumne.
-
jogo
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 04 08, 2008 9:03 pm
- Has thanked: 198 times
- Been thanked: 457 times
Raz bola debata, kde Siracka - predsedkyna ligy proti rakovine povedala oponentom, ktori sa vyliecili z rakoviny alternativnymi metodami zhruba toto.
My posleme domov pacienta umriet, lebo uz nema ziadnu nadej na vyliecenie, predpiseme mu lieky na utisenie bolesti a on nam o pol roka pride do ordinacie zdravy.
Ak sa ho pytame, cim sa vyliecil, povie, ze nevie, proste choroba presla. Volame to spontalne uzdravenie a nikto nevie, preco u niekoho nastane.
P.S: Teraz si predstavte, ze taky pacient bude jest vceliu kasicku, alebo nejaky preparat z Aloe, alebo homeopatikum atd. Nikto mu nevyhovori, ze prave tento postup ho nevyliecil.
Ludska imunita si dokaze asi poradit s kazdou chorobou, len nevieme, ako ju nastartovat. U niekoho zaberie to u ineho ono, ale stava sa to velmi zriedka pri tychto tazkych chorobach.
Neviem odpoved na tuto otazku...
My posleme domov pacienta umriet, lebo uz nema ziadnu nadej na vyliecenie, predpiseme mu lieky na utisenie bolesti a on nam o pol roka pride do ordinacie zdravy.
Ak sa ho pytame, cim sa vyliecil, povie, ze nevie, proste choroba presla. Volame to spontalne uzdravenie a nikto nevie, preco u niekoho nastane.
P.S: Teraz si predstavte, ze taky pacient bude jest vceliu kasicku, alebo nejaky preparat z Aloe, alebo homeopatikum atd. Nikto mu nevyhovori, ze prave tento postup ho nevyliecil.
Ludska imunita si dokaze asi poradit s kazdou chorobou, len nevieme, ako ju nastartovat. U niekoho zaberie to u ineho ono, ale stava sa to velmi zriedka pri tychto tazkych chorobach.
Neviem odpoved na tuto otazku...
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
Ano jogo, nikto netvrdi ze to lieci a ze je to zazrak, ako si to niektori diskutujuci myslia. Je to len to co sa nachadza v prirode.
Este by ma zaujimalo co mi napisu znalci ze co mam robit aby som toto nepotreboval, len nech nepisu ze jest viac zeleniny, lebo o na Slovensku predavanej a pestovanej zelenine by som si nebol velmi isty ci je dostatocne vyzivna
Este by ma zaujimalo co mi napisu znalci ze co mam robit aby som toto nepotreboval, len nech nepisu ze jest viac zeleniny, lebo o na Slovensku predavanej a pestovanej zelenine by som si nebol velmi isty ci je dostatocne vyzivna
- Strastislav
- Silver Member *
Dúfam, že poradíš nejaký "preparát" z ríše divov čím tú zeleninu nutrične vylepšíme či dokonca úplne vylúčime a nahradíme gebudzinou v bandaske.Blazz napísal:Ano jogo, nikto netvrdi ze to lieci a ze je to zazrak, ako si to niektori diskutujuci myslia. Je to len to co sa nachadza v prirode.
... dumám si ... idú vianoce ... žeby som skúsil fajnové medovníčky z arizonskeho "medu" ... len či moc neomladnem alebo nejaké iné prekvapkanie.
páni páni páni
hádam už stačilo zdravovedy !? ! čo vy nato???
skúsme sa vrátiť k tomu načo nás upozornil tilbur a to na samotnú spoločnosť Golden grail. Mrzí ma že už sa nevyjadruje investor1 ako jediný sa priznal k investovaniu do tejto spoločnosti.
je zjavné že z MLM systémom máme všetci nejaké tie skúsenosti, no skúsme viac rozobrať neskutočne pätovú situáciu na trhu prebiehajúcu už druhý týždeň...
díky za vaše názory
hádam už stačilo zdravovedy !? ! čo vy nato???
skúsme sa vrátiť k tomu načo nás upozornil tilbur a to na samotnú spoločnosť Golden grail. Mrzí ma že už sa nevyjadruje investor1 ako jediný sa priznal k investovaniu do tejto spoločnosti.
je zjavné že z MLM systémom máme všetci nejaké tie skúsenosti, no skúsme viac rozobrať neskutočne pätovú situáciu na trhu prebiehajúcu už druhý týždeň...
díky za vaše názory
Charles Bukowski " svet patrí tým čo sa neposerú "
Zase ripes Strastislav? Co tak keby si si dal totu gebuzinu co ti tvoje vcelicky robia v tvojom uli? Stale si mi nenapisal preco predavas vcelie produkty ked je to gebuzina. Tie veci nesluzia na to aby si ich uzival namiesto zeleniny. Neviem ci si naozaj taky hlupy ako vyzeras. Uz aj ty by si mohol prestat prispievat do tejto temy ked nic ine nevies len vyryvat.
rabdo aha myslis investora1
ktory najskor patri k tej spolocnosti? No to az taka vyhra nebola ze sa tu vyjadril a zalozil ucet len kvoli tomu topicu 
Blazz druhykrat ta upozornujem aby si sa zdrzal osobnych invektiv v diskusii na kohokolvek adresu.
A odporucam ti davat pozor si na slovnik nie len kvoli sebe ale prehliadace tieto temy indexuju a ludia velmi radi hladaju nazvy produktov a veci okolo toho.
Blazz druhykrat ta upozornujem aby si sa zdrzal osobnych invektiv v diskusii na kohokolvek adresu.
A odporucam ti davat pozor si na slovnik nie len kvoli sebe ale prehliadace tieto temy indexuju a ludia velmi radi hladaju nazvy produktov a veci okolo toho.
Biosko ty co tu pises? Si mi neodpisal co si mi slubil. Myslis si ze ked niekto bude daco hladat najde toto forum a kvoli nejakym nazorom sa rozhodne v neprospech. Ja len pisem to, co ini pisu aj mne. Hladal si a nic zle si nenasiel?
Produkt je objednany, neviem kedy to dojde z tej stranky ani kedy chemicka spravi rozbor. Dovtedy ako som spominal je tato tema pre mna kontraproduktivna a stratou casu. Mam aj ine veci na praci ako minat svoj cas a energiu na tuto temu ktoru su otocil na osobne invektiva a nema smerovanie.
(Ak nieco odpises k teme MLM alebo tvojim produktom nebudem na to reagovat).
Ano forum je indexovane a zvykne casto vyhadzovat vysledky napr na google pri roznych slovnych spojeniach.
(Ak nieco odpises k teme MLM alebo tvojim produktom nebudem na to reagovat).
Ano forum je indexovane a zvykne casto vyhadzovat vysledky napr na google pri roznych slovnych spojeniach.
-
kontrarian
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Ne 16 09, 2012 11:02 am
http://www.valuewalk.com/2012/12/belgiu ... e-in-2004/" onclick="window.open(this.href);return false;
In the world there are thousands of day traders who take profit and live their dream .... ... and millions who lose daily and dreaming how they should lived their dream