bonusy pre deti
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
bonusy pre deti
Mam kapitalove ziv.poistenie u Amslica , platim cez 100 eur mesacne. Vie mi niekto poradit ake bonusy na poistenie novonarodeneho dietata mam pytat pri dalsom vyroci zmluvy? resp. ide taka zmena uskutonit aj skor..bez poplatkov? Oslovil som s tym aj svojho poradcu v Amslicu, ale radsej by som vedel viac nazorov. Dakujem.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 17 times
Re: bonusy pre deti
bonusy pre dieta ? myslim, ze ti nedaju ziadne. Ked to raz v produkte nemaju, tak to tam nemaju. Ponuknu ti nejake detske poistenie navyse.
-
incognito
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Ut 05 07, 2011 10:03 am
- Has thanked: 41 times
- Been thanked: 57 times
To si nie som celkom isty. Amslico je zname tym, ze tam priadavaju nove veci a bonusy, potom sa v tych listoch nikto nevyznapeter.cmorej napísal:bonusy pre dieta ? myslim, ze ti nedaju ziadne. Ked to raz v produkte nemaju, tak to tam nemaju. Ponuknu ti nejake detske poistenie navyse.
Mozno tam je mozne nieco prihodit...
Nuz, ide o to aku zmluvu mas a co nou chces dosiahnut. Dieta by malo mat min. trvale nasledky urazom a zavazne ochorenia (choroby). Ci je to najlepsie v Amslicu, to je ina otazka...
peter cmorej: tú vetu "Ked to raz v produkte nemaju, tak to tam nemaju" by som už nepísal. Amslico renovuje produkty dosť často a nové pripoistenia si môžu prikúpiť aj klienti čo majú staršie zmluvy. Neviem síce či to platí aj pre tích čo majú ešte AIG Life ale pre všetko produkty MetLife to platí rozhodne.
Na druhej strane ak by som mal odpovedať na otázku, musím najprv vedieť aký produkt majú tie deti/dieťa uzatvorený a aké výhody pre deti si predstavujete. Amslico zasa na poistenie detí podľa mňa nie je najlepšia voľba...hlavne kvôli tomu že nie je možné dojednať závažné ochorenia pre deti. Zasa na druhú stranu sa musím zastať Amslica v plnení. Nikdy sa mi zatiaľ nestalo že klient nedostal plnenie za úrazy a za drobné chirurgické zákroky.
Takže ešte raz...aké konkrétne výhody pre deti si v tej zmluve predstavujete?
Na druhej strane ak by som mal odpovedať na otázku, musím najprv vedieť aký produkt majú tie deti/dieťa uzatvorený a aké výhody pre deti si predstavujete. Amslico zasa na poistenie detí podľa mňa nie je najlepšia voľba...hlavne kvôli tomu že nie je možné dojednať závažné ochorenia pre deti. Zasa na druhú stranu sa musím zastať Amslica v plnení. Nikdy sa mi zatiaľ nestalo že klient nedostal plnenie za úrazy a za drobné chirurgické zákroky.
Takže ešte raz...aké konkrétne výhody pre deti si v tej zmluve predstavujete?
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 17 times
este som ani v jeden zmluve od Amslica nevidel, ze by tam mali najake bonusy pre deti. Max ti v ramci crosselingu predaju nejaku super "vyhodnu" ponuku.
-
incognito
- Gold Member **
Od Amslico-a som uz videl vselico 
V tych ich dodatkoch vedia spravit cokolvek... ze je to netransparetne, matuce a casto zbytocne je zasa druha vec
Ale Amslico by som na urazy nepouzil a pre deti uz vobec nie...
P. Cmorej, netreba byt zasa taky pesimista
V tych ich dodatkoch vedia spravit cokolvek... ze je to netransparetne, matuce a casto zbytocne je zasa druha vec
Ale Amslico by som na urazy nepouzil a pre deti uz vobec nie...
P. Cmorej, netreba byt zasa taky pesimista
Podľa mňa je amslico na úrazy ideálne poistenie. V poslednej dobe som alergický na zmluvy s denným odškodným. Hlavne Allianz ktorý má plnenie až od 14.steho dňa. Moja sesternica mala zašívanú hlavu(u detí klasika pokiaľ nesedia za PS3) hádajte čo jej Allianz vyplatil?!?...hádajte čo by také Generali vyplatilo...hádajte čo by taký AEGON vyplatil alebo AXA. Amslico má totiž poistné sumy ktoré sa vyplácajú v % teda nie je nutné čakať na dni liečby a ukončenie liečby. Stačí lekárska správa o konkrétnom úraze a plnenie je prakticky okamžite.
Nechcem sa Amslica nejako extra zastávať ale v tomto sa ho zastať musím. Vidím to v praxi pri poistných plneniach. A nie je nič horšie ako nahnevaný klient ktorý si platí zmluvu kde na úrazy poistený je ale kvôli tomu že až od 14 dní má nárok na plnenie mu nič nevyplatia. Takto máte hneď storno páni poradcovia a + ďalšieho Slováka s averziou voči poistným produktom
Nechcem sa Amslica nejako extra zastávať ale v tomto sa ho zastať musím. Vidím to v praxi pri poistných plneniach. A nie je nič horšie ako nahnevaný klient ktorý si platí zmluvu kde na úrazy poistený je ale kvôli tomu že až od 14 dní má nárok na plnenie mu nič nevyplatia. Takto máte hneď storno páni poradcovia a + ďalšieho Slováka s averziou voči poistným produktom
moja predstava bola taka, že by som kym mi o 8 rokov skonči ižp pripoistil synčeka na drobne urazy...najma nejake zlomeniny. ale možno budem musiet kvoli tomu uzatvarať novu poistku len nanho..v tom pripade odporucate co?
A to je dobré načo? Malý zlomí nohu a ty mu dáš peniaze z poisťovne? Ja som nedal svoje deti poistiť, veď ich živým ja a keď polámu nohy, ruky tak sa pre nich nič nezmení.
"Every great story on the planet happened when someone decided not to give up, but kept going no matter what." ~Spryte Loriano
“ All is well in the end, if it is not well, it is not the end” – saying in India
“ All is well in the end, if it is not well, it is not the end” – saying in India
-
incognito
- Gold Member **
Ked ste uz dostatocne zabezpeceny Vy aj manzelka, deti by ste mali skor poistit na trvale nasledky urazom a kriticke choroby (=zavazne ochorenia). Co sa tyka dalsich pripoisteni, tam to zavisi od veku deti, prace Vas aj Vasej manzelky a stavu Vasich rezerv. Na to sa robi tzv. financna analyza.
Poistenie drobnych urazov/hospitalizacie a inych menej zavaznych veci ma zmysel len ak by v pripade poistnej udalosti musel jeden z rodicov zostat doma/v nemocnici a starat sa docasne o dieta a jeho prijem by teda vypadol. Ci je to Vas pripad, posudte sam.
Pekny vecer.
Poistenie drobnych urazov/hospitalizacie a inych menej zavaznych veci ma zmysel len ak by v pripade poistnej udalosti musel jeden z rodicov zostat doma/v nemocnici a starat sa docasne o dieta a jeho prijem by teda vypadol. Ci je to Vas pripad, posudte sam.
Pekny vecer.