Presne to som tym chcel povedat.rasto800 napísal:Ja som uz ale chcel napisat, ze to dalej uz nema asi zmysel lebo to obaja vidime inak a nic s tym nespravime
Tradingom zarobit 100% rocne
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
jogo
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 04 08, 2008 9:03 pm
- Has thanked: 194 times
- Been thanked: 447 times
Re: Tradingom zarobit 100% rocne
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
Focus Global Equity Fund dělá to, že rozdělí peníze investorů do různých strategií které pro ně obchodují externí CTAs (Commodity Trading Advisors). Tito externí CTAs si berou svoje poplatky ze zisku a navíc i hedge fond si bere 20% poplatek z celkového zisku (systémem high watermark). Mají to dobře promyšlenéLadis napísal:Na co by bylo vyprávění o úspěchu daytradera, když 90% jeho slov je lež.
I ten nejslavnější daytrader umí vydělávat jen psaním knih a prodejem přednášek.
Larry Williams jako William O'Neil. Jen komedianti a autoři knih.
Někdy mezi 2005 a 2009 začal poprvé spekulovat na burze Pavel Špaček.
Někdy mezi 2007 a 2012 si založil vlastní hedge fond na Bermudách : "Focus Global Equity Fund".
Vypůjčil si jméno od cizího fondu "Synergy Focus Global Equity Fund" a oddělil od jména slovo Synergy.
Jako by klamal s jménem Berkshire Hathaway Holding u jeho Hathaway Holdingu.
Jako by klamal se jménem Nike s jeho oděvy Nika.
Krásný graf ukazuje Pavel Špaček dětem pro jeho fond, který prý jde každý rok průměrně 17,3% nahoru a +122% posledních 5 let.
Však na cizích stránkách to nelze ověřit.
Známá fráze manažerů hedgefondů "Fond je určen pro kvalikované investory, kteří maji zkušenosti s burzou". Ve skutečnosti jen ti největší hlupáci by dali peníze do hedgefondu, at už jej vede slavný Madoff, Paulson, nebo Gladiš, Koza nebo Špaček.
Místo aby vybíral 20% z ročních zisků klientů jako poplatek s jeho fondem na Bermudách, tak prodává Pavel Špaček v Brně hloupým dětem přednášky o tradingu - 7 hodin za 3.990 korun.
Že prý by se měla každá spekulace ukončit se stop loss orders 5% pod nákupním kurzem. Takže hloupé děti po přednášce každou akcii snadno a rychle se ztrátou 5% prodaji a nikdy nevydělají desítky procent za rok s levnou akcií od podniku silně zvyšujícího letos zisk.
Video 6,45 minuty : Pavel Špaček se stal profesionální prodavač přednášek
http://youtu.be/-B11EXnFZQg" onclick="window.open(this.href);return false;
Český hedge fond Focus Global Equity Fund
Zřejmě byl obrázek malovaný od humoristy Neprakty vystřižen z Dikobrazu.
Známý podvodník s hedgefondem John Paulson ztratil vloni -22%, když DAX rostl +25%. A Pavel Špaček by chtěl vydělat každý rok průměrně 17,3% s jeho fondem na Bermudách. Takže prodává v Brně přednášky pro děti o tradingu.
Jak je vidět, tak Ladis to nějak nemůže překousnout
Peter
Ked som tam bol tak som iba pre niekoho robil. Freelancer.com je najlepsi,s ale indov tam bude mat plno. U nas ked to robia tak ludia vacsinou su na zivnosti a sedia doma. V indii su na to cele company co sedia v robote klikaju na tie stranky a robia tie projekty.
Spolupracoval som iste obdobie s firmou Infosys a celkom sa dalo s nimi vyjst.
V kazdom pripade si ty mozes vybrat koho na to das robit a niekedy sa tam nahlasi 10 indov a 2 nonindovia, tak mozes kludne vybrat nonindov.
Ked som tam bol tak som iba pre niekoho robil. Freelancer.com je najlepsi,s ale indov tam bude mat plno. U nas ked to robia tak ludia vacsinou su na zivnosti a sedia doma. V indii su na to cele company co sedia v robote klikaju na tie stranky a robia tie projekty.
Spolupracoval som iste obdobie s firmou Infosys a celkom sa dalo s nimi vyjst.
V kazdom pripade si ty mozes vybrat koho na to das robit a niekedy sa tam nahlasi 10 indov a 2 nonindovia, tak mozes kludne vybrat nonindov.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 17 times
-
kontrarian
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Ne 16 09, 2012 11:02 am
Taketo kacirske myslienky na tomto fore!ice809 napísal:V IT je to fajn a v poho.
Neni treba zverejnovat. Myslim ze je lepsi se bavit o tom kam trhy smeruji a proc. To zda nekdo realne do pozice vstoupi je na kazdem zvlast.
:
Povedz im sell the fucking spikes... and make money..
...
In the world there are thousands of day traders who take profit and live their dream .... ... and millions who lose daily and dreaming how they should lived their dream
dips, kontrarian, dips ... mal by si sa to uz po tolkych opakovaniach naucit, aspon tuto jednu vetu ked uz nic ine.
Tak spravil som si to sam trvalo to dve hodiny.
celkovo ticketov som mal 588, vyhratych bolo 180, uspesnost je 30,6%, hodnota vyherneho kurz bola 582,82, teda priemer 3,24.
teda keby som vsetky tickety dal za euro bol by som v strate 40 eur.
V novembri som mal uspesnost 28%( pri 214 hrach), vyhravajuci priemerny kurz 2,86. prehral som 100 eur svojich a 20 od stavkovej(bonus)
December uspesnost 31%(pri 255 hrach) kurz 3,29. Prehral som 100 eur svojich a 80 eur od stavkovej.
Januar uspesnost 30,2%(pri 76 hrach) kurz 4,43 . vyhral som 20 eur.
toto su live stavky
----------
Potom som mal este 43 ticketov podanych predzaciatkom zapasu a tu som mal uspesnost 42% pri kurze 2,74.
najvyssi uspesny kurz.
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... &kind=LIVE" onclick="window.open(this.href);return false;
celkovo ticketov som mal 588, vyhratych bolo 180, uspesnost je 30,6%, hodnota vyherneho kurz bola 582,82, teda priemer 3,24.
teda keby som vsetky tickety dal za euro bol by som v strate 40 eur.
V novembri som mal uspesnost 28%( pri 214 hrach), vyhravajuci priemerny kurz 2,86. prehral som 100 eur svojich a 20 od stavkovej(bonus)
December uspesnost 31%(pri 255 hrach) kurz 3,29. Prehral som 100 eur svojich a 80 eur od stavkovej.
Januar uspesnost 30,2%(pri 76 hrach) kurz 4,43 . vyhral som 20 eur.
toto su live stavky
----------
Potom som mal este 43 ticketov podanych predzaciatkom zapasu a tu som mal uspesnost 42% pri kurze 2,74.
najvyssi uspesny kurz.
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... &kind=LIVE" onclick="window.open(this.href);return false;
-
kontrarian
- Silver Member *
Ked vsetko rastlo tak som vam tu stale pisal buy the dips ....tento tyzden som na jednom mieste odporucal cely tyzden sell the spike ...ak chces prelozim ti to do fx jazyka, ked je to pre teba neznama oblastBiosko napísal:dips, kontrarian, dips ... mal by si sa to uz po tolkych opakovaniach naucit, aspon tuto jednu vetu ked uz nic ine.
In the world there are thousands of day traders who take profit and live their dream .... ... and millions who lose daily and dreaming how they should lived their dream
- Strastislav
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Št 31 05, 2012 8:56 am
škoda žes to nedal aj na druhom mieste či aj na treťom a podľa možnosti hneď pondelok ráno ... sakra chlape čo Ťa prosíkať treba aby si tu založil nejaké vlákenko "dnes odporúčam" ... koľkým nás menej talentovaným by to výrazne mohlo vylepšiť eqvitu ... nenehávaj sa už toliko prosiťkontrarian napísal: Ked vsetko rastlo tak som vam tu stale pisal buy the dips ....tento tyzden som na jednom mieste odporucal cely tyzden sell the spike ...
Najskôr by bolo dobré vidieť nejaké výsledky, nie? Až potom by sa dalo hovoriť o vylepšení equity.Strastislav napísal: škoda žes to nedal aj na druhom mieste či aj na treťom a podľa možnosti hneď pondelok ráno ... sakra chlape čo Ťa prosíkať treba aby si tu založil nejaké vlákenko "dnes odporúčam" ... koľkým nás menej talentovaným by to výrazne mohlo vylepšiť eqvitu ... nenehávaj sa už toliko prosiť
"Every great story on the planet happened when someone decided not to give up, but kept going no matter what." ~Spryte Loriano
“ All is well in the end, if it is not well, it is not the end” – saying in India
“ All is well in the end, if it is not well, it is not the end” – saying in India
-
kontrarian
- Silver Member *
Strasti, vam to tu posielam az na konci. Ale nie az tak uplne...Este stale ste mohli urobit viac ako 50 pips. Trenujem vasu strestechniku v style rozhodni sa na poslednu chvilu.
Ja za to nemozem, ze ste nepocuvali stareho blazna a 3 mesiace nenakupvali dips.
Balkanskym fx teoretikom z usa som to poslal este pred korekciami, nech si trosku zmierna straty.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12:33 GMT February 6, 2013
Eur/Usd down, Usd/Jpy down, Aud, Gbp/Usd up, JPY crosses down, Eur/Gbp,Aud down.. We will see..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tu som to neposielal, lebo tu je vysokoodborne traderske forum a zasa by ste ma ukamenenovali.No a co , ze das multiopakovane prognozu celeho trhu aj den a viac dopredu a niekolkokrat screen s poziciami. Ty musis dat sl,tp, equity krivku, drowdown, backtest, forwardtest, mega ucet a co ja viem co este.
To okienko tuna si zalozim, az ked navstivim psychiatra aby som sa dal do poriadku
PS.Dnes vela smajlikovo, to je teraz in na fx forach
....nahradzuju normalnu prognozu medzi mnozstvom prazdnych slov 
Ja za to nemozem, ze ste nepocuvali stareho blazna a 3 mesiace nenakupvali dips.
Balkanskym fx teoretikom z usa som to poslal este pred korekciami, nech si trosku zmierna straty.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eur/Usd down, Usd/Jpy down, Aud, Gbp/Usd up, JPY crosses down, Eur/Gbp,Aud down.. We will see..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tu som to neposielal, lebo tu je vysokoodborne traderske forum a zasa by ste ma ukamenenovali.No a co , ze das multiopakovane prognozu celeho trhu aj den a viac dopredu a niekolkokrat screen s poziciami. Ty musis dat sl,tp, equity krivku, drowdown, backtest, forwardtest, mega ucet a co ja viem co este.
To okienko tuna si zalozim, az ked navstivim psychiatra aby som sa dal do poriadku
PS.Dnes vela smajlikovo, to je teraz in na fx forach
Aké bolo tvoje ROI za minulý rok?
"Every great story on the planet happened when someone decided not to give up, but kept going no matter what." ~Spryte Loriano
- Strastislav
- Silver Member *
si Veľký človek, som hrdý že som Ťa mohol čítať. vďaka Ti všemohúci tejto chvíle!kontrarian napísal:.....vam to tu posielam az na konci. Ale nie az tak uplne...Este stale ste mohli urobit viac ako 50 pips.
.....multiopakovane prognozu celeho trhu aj den a viac dopredu a niekolkokrat screen s poziciami.
Pred zapasom nikdy take kurzy mat nebudes. Skoda ze som tam nedal aspon 5 eur.Biosko napísal:Pekny ticket. Skoda ze si tam nedal na neho aspon 1000 eur
Ci tradingom sa da vyzit, ci zarobit 100%? neviem. nepochybujem ze sa da. Na to ale nemam.
Ale stavkovanim sa to da, len som neprisiel nato ako. Moje vysledky neboli zle. realne strata bola 180 eur, ale kludne mohol byt zisk 210 eur( to boli moje vrcholi, to som mal realne na uctoch viac ako som vlozil),keby mi nepreskakovalo.
Suma vsetkych mojich vyhier bola 1182,4 eura. Teda v tej sume je 388 moj vklad na vyhrate tickety 23 euro manipulacny poplatok a zvysok bol zisk 794,4. Realne som bol vstave ked som mal 210 eur navyse,ale potom prisli stavy,ked som prehral 1362,4. 450 eur behom par hodin. Vsetko je to kumulativne. Nikdy som nemal 210 eur naviac. Ani 450 eur som neprehral naraz.
Podla mna ked to robi rozumny clovek - moze na stavkovani zarobit. Hm zivit sa stym aj mu staci 100 eur a mesacne vyrobi 500. Ja som daval 10-20 eur denne. 20 bola vynimka.
Naposledy upravil/-a slimak v Pi 08 02, 2013 8:05 pm, upravené celkom 1 krát.
-
kontrarian
- Silver Member *
Och ako sa ja vzdy dobre zabavam kazdy piatok vecer 
-
kontrarian
- Silver Member *
Rado, vidis este som zabudol napisat , ze tu je potrebne aj ROI
Priblbla otazka
Pozri pravu stranu grafu a rob peniaze.
Este vtip na zaver:
Chyti borec zlatu rybku.
Ta mu vravi : pust ma , ja ti stale poviem dopredu, kde pojdu trhy.
Borec sa poskrabe a vravi: Najprv mi ukaz svoj ROI
Nemam
Tak to ides na pekac...
Priblbla otazka
Pozri pravu stranu grafu a rob peniaze.
Este vtip na zaver:
Chyti borec zlatu rybku.
Ta mu vravi : pust ma , ja ti stale poviem dopredu, kde pojdu trhy.
Borec sa poskrabe a vravi: Najprv mi ukaz svoj ROI
Nemam
Tak to ides na pekac...
To nie je vtip, to je realita nerozumnej zlatej rybky. Ako môže vedieť predpovedať trhy, keď nevedela, čo ju čaká po takej odpovedi? Borec sa naopak správal veľmi efektívne. Má moje sympatie. Good luck.
-
ice809
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Ne 03 01, 2010 5:18 pm
- Kontaktovať používateľa:
Take it easy guys
Netreba se hadat a napadat
Fora jsou pro zabavu, ne pro hadky.
Ja tez nemam ROI
nemam rad stres tak to radsi nepocitam
Ted ale budu muset kvuli opcim. Neposlal bys mi tvuj vychytany denik Rado:?:
Netreba se hadat a napadat
Ja tez nemam ROI
Poslal. Pohľadám niekde počiatočnú excelovskú tabuľku. Teraz mám už všetko v numbers.
-
ice809
- Gold Member **
Dekuji, pouzivas tedy Apple? Jake mas zarizeni? Reference? JA uz 5let zvazuji prejit, ale nejak mi to nejdeRado napísal:Poslal. Pohľadám niekde počiatočnú excelovskú tabuľku. Teraz mám už všetko v numbers.
Komplet MacBook Pro, Air, iPad, Time Capsule, Apple TV a som spokojný. Pre užívateľa ako ja je to super riešenie. Na obchodovanie spreadov sa mi najviac osvedčil iPhone a iPad.
-
ice809
- Gold Member **
Hmm, tak u nas maji javisti svuj "mesicni plat" a tak si nechteji privydelatpeter.cmorej napísal:ok, dik, nabuduce vyskusam Freelancer
Jeste jeden se snad ozve.
Je to zajimave, ze kdyz jedeme nekam na vikend do hor, tak nechteji nic "lepsiho" a staci jim postel, protoze nemaji penize. Privydelat si vsak nechteji.
Rado - Iron "apple" Condor
- Chris
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: St 17 08, 2011 10:43 pm
- Been thanked: 5 times
Rado je jablckar
Ice: ak chces vyskujsat mac ox a pod tak si nainstaluj hackintosch, podporuje to vacsinu mainstremoveho zeleza a je free
Ice: ak chces vyskujsat mac ox a pod tak si nainstaluj hackintosch, podporuje to vacsinu mainstremoveho zeleza a je free
http://chat.fx4living.eu Slack trading chat
Tu mate odpoved na dotaz ukaz mi ake je ROI http://sk.wikipedia.org/wiki/R" onclick="window.open(this.href);return false;ómska_občianska_iniciatíva
Dnes som v diskusii narazil na reklamu nejakeho chlapika co dava za 10 euro/mesacne tipy na zapasy.
https://www.facebook.com/AkoObratStavko ... uViemeViac" onclick="window.open(this.href);return false;
Preco to robi? Ak je uspesny a mal by 100 prispievatelov tak tych 1000 euro mu za dopisovanie si s ludmi nemoze stat zato. Pritom ak je skutosne dobry a zapasy vychadzaju dajme tomu na 70% pri kurze 2 - tak(nepocital som to) z 10 euroveho vkladu za 30 dni by mal tu 1000 spravit.
Iba ze sa ozaj uz nudi ma tolko prachov a chce znicit tie stavkove.
70% by som aj veril(teraz ak sa nad tym zamyslam neviem -to je vysoke cislo) -ale otazka je ake su kurzy. Ja som mal 30%(uspesnost) ale to je skreslene(roznymi zaisteniami), tak isto ako skresleny moj priemerny kurz za januar 4,43. Lebo to bol asi jediny kurz nad 10(za celu dobu),ale keby nebol 24,5 -ale len 2- tak za cely mesiac by vysiel priemer 3,45.
Dolezita je uspesnost a kurz pre vyhry. Ak clovek chce byt ziskovy musi mat ich sucin nad 1. Resp ak sa pocita manipulacny poplatok tak nad 1,06. Priklad 0,30(uspesnost)*3,5 kurz = 1,05 to by este slo. treba zvysovat uspesnost.
Priklad u toho chlapika ak by bola uspesnot 70%. A dobry zisk by sa dal spravit uz pri 1,3, teda kurz by stacil 1,86. Lebo 30% mas z kazdeho vlozeneho eura.
Inak ja som tych 30% dosahoval kym ma stavkovanie bavilo, za den som otocil 30 euro a zarobil 10. Aj v novembri aj decembri(moje vrcholi boli 50-60 euro nad moj vklad). V januari (sa viac darilo(zvysil som aj vklady) tam som na tych par hier mal 110 eur nad vklad),120 eur vybral a potom 90 eur prehral.
Ale hlavne na vyssi kurz uz podvedome das mensi vklad. vid priklad ten moj 50 centovy ticket. Pritom bol dost pravdepodobne ze to vyjde. len som to neodhadol. A niekedy pri blbosti s malym kurzom prides aj o cely majetok.
Tak ale toto by ma ani nenapadlo, ze je mozne.
https://www.facebook.com/AkoObratStavko ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/AkoObratStavko ... uViemeViac" onclick="window.open(this.href);return false;
Preco to robi? Ak je uspesny a mal by 100 prispievatelov tak tych 1000 euro mu za dopisovanie si s ludmi nemoze stat zato. Pritom ak je skutosne dobry a zapasy vychadzaju dajme tomu na 70% pri kurze 2 - tak(nepocital som to) z 10 euroveho vkladu za 30 dni by mal tu 1000 spravit.
Iba ze sa ozaj uz nudi ma tolko prachov a chce znicit tie stavkove.
70% by som aj veril(teraz ak sa nad tym zamyslam neviem -to je vysoke cislo) -ale otazka je ake su kurzy. Ja som mal 30%(uspesnost) ale to je skreslene(roznymi zaisteniami), tak isto ako skresleny moj priemerny kurz za januar 4,43. Lebo to bol asi jediny kurz nad 10(za celu dobu),ale keby nebol 24,5 -ale len 2- tak za cely mesiac by vysiel priemer 3,45.
Dolezita je uspesnost a kurz pre vyhry. Ak clovek chce byt ziskovy musi mat ich sucin nad 1. Resp ak sa pocita manipulacny poplatok tak nad 1,06. Priklad 0,30(uspesnost)*3,5 kurz = 1,05 to by este slo. treba zvysovat uspesnost.
Priklad u toho chlapika ak by bola uspesnot 70%. A dobry zisk by sa dal spravit uz pri 1,3, teda kurz by stacil 1,86. Lebo 30% mas z kazdeho vlozeneho eura.
Inak ja som tych 30% dosahoval kym ma stavkovanie bavilo, za den som otocil 30 euro a zarobil 10. Aj v novembri aj decembri(moje vrcholi boli 50-60 euro nad moj vklad). V januari (sa viac darilo(zvysil som aj vklady) tam som na tych par hier mal 110 eur nad vklad),120 eur vybral a potom 90 eur prehral.
Ale hlavne na vyssi kurz uz podvedome das mensi vklad. vid priklad ten moj 50 centovy ticket. Pritom bol dost pravdepodobne ze to vyjde. len som to neodhadol. A niekedy pri blbosti s malym kurzom prides aj o cely majetok.
Tak ale toto by ma ani nenapadlo, ze je mozne.
https://www.facebook.com/AkoObratStavko ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Slimak: tak skus, daj mu 10 euro a tipuj podla neho drobne a o mesiac napis ze kolko si na tom ziskal alebo prerobil. Ja na to nemam cas robite taketo testy ale mozno by to bolo zaujimave.
A pre vsetkych typu amoniak/kontrarian: There is only one bottom line on this business, how much money you make.
A pre vsetkych typu amoniak/kontrarian: There is only one bottom line on this business, how much money you make.
to biosko:
A schvalne by ma zaujimalo ze aky typ cloveka je ten amoniak
A schvalne by ma zaujimalo ze aky typ cloveka je ten amoniak
Hm bolo by to zaujimave,ale ja si rad zahram svoje hry. Aby som vedel aj kvoli comu mi to vyjde ci nie. Ani ja na to nema cas.Biosko napísal:Slimak: tak skus, daj mu 10 euro a tipuj podla neho drobne a o mesiac napis ze kolko si na tom ziskal alebo prerobil. Ja na to nemam cas robite taketo testy ale mozno by to bolo zaujimave.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Ste to videli?
Ten chlapik co to dava ,nemoze byt nahoda a ten musi byt v zisku.
Vlastne to mala byt alternativa - 100% ? Iste sa da aj 1000%.
Len tie sumy sú v absolútnej hodnote smiešne. Asi preto chce predávať svoje tipy. Vyhráš 300€ tak tých 10€, čo mu dáš je v pohode. On sám však väčšiu sumu neotočí. Čo z toho, že dokáže zhodnotiť o 300% 100€, keď má k dispozícii 100k €?
nejde o sumy - on vklad nema vacsi ako 100 eur(priklad z tohto usudzujem on este vela nema zarobene).
Ide o uspesnost a kurzy. Sam pise ze to jeho najlepsia seria. Vklad bol kumulovane cca 500 eur a vyhra 1300. Teda priemerny kurz 2,6. Pri takej uspesnosti. Inak to je ako zazrak. Su to live stavky - zapas sa uz hral, resp. stavkoval pocas zapasu.
Ked si pozries kolko na tom facebuku ma likeov je ich 14. teda tolki ludia mu asi posielaju po 10 eur. Mozno je ich dvakrat viac. Ale je to nic proti tomu kolko moze vyhravat.
Uspesnost 14/15 krat kurz 2,6 = 2,4266.
je to extrem ... ale ak je to pravda co vidime - mne sa nechce verit ze to je podvod,naco by to robil. Lebo realita sa da lahko overit.
Verim ze on ma ten koeficiet dlhodobo 1,5(ja som s tymi chabymi vysledkami niekedy dosahoval 1,3). To znamena z vkladu robi 50% bez ziadneho rizika.
To sa pri takych vysledkoch uz oplati sledovat ten futbal.
Ide o uspesnost a kurzy. Sam pise ze to jeho najlepsia seria. Vklad bol kumulovane cca 500 eur a vyhra 1300. Teda priemerny kurz 2,6. Pri takej uspesnosti. Inak to je ako zazrak. Su to live stavky - zapas sa uz hral, resp. stavkoval pocas zapasu.
Ked si pozries kolko na tom facebuku ma likeov je ich 14. teda tolki ludia mu asi posielaju po 10 eur. Mozno je ich dvakrat viac. Ale je to nic proti tomu kolko moze vyhravat.
Uspesnost 14/15 krat kurz 2,6 = 2,4266.
je to extrem ... ale ak je to pravda co vidime - mne sa nechce verit ze to je podvod,naco by to robil. Lebo realita sa da lahko overit.
Verim ze on ma ten koeficiet dlhodobo 1,5(ja som s tymi chabymi vysledkami niekedy dosahoval 1,3). To znamena z vkladu robi 50% bez ziadneho rizika.
To sa pri takych vysledkoch uz oplati sledovat ten futbal.
nejdo zobrazit.
Skusam. Hladal som nieco podobne u seba - najvacsiu uspesnot. Inak bola slusna 64% a vyhra nic moc len 20 eur(48 vsadene a 68 vyplatene), priemerny kurz u vyhravajucich ticketov 1,88
Ale odpoviem Radovi.
Zhodnocovať 500€ je nezaujímavé. Keď zhodnotí sumu 200k € potom sa prihlásim na facebook a budem sledovať, čo robí.
Ved sa tu pise ze 100% zhodnocovat nejde, niektori tvrdia ze ide. Niekto je spokojny z 20%. Ak to spravi s kapitalom 100 000 eur( co zas vela ludi nema) - vie aj celkom slusne prezit. Jeho prijem rocny je 20 000 eur.
Ten chlapik to rocne bez rizika(bez rizika - znamena on nema o co prist a pri jeho uspesnosti neverim, ze ma vela stratovych dni max 5 do roka a nestrati celych 200 eur mozno 20eur ) da s kapitalom 1000 eur. Denne vsadi 200 eur a mal by mat 100 eur zisku. pri 200 dnoch stravenych stavkovani ma tiez 20 000. Si myslim,ze je sikovny.
Skusam. Hladal som nieco podobne u seba - najvacsiu uspesnot. Inak bola slusna 64% a vyhra nic moc len 20 eur(48 vsadene a 68 vyplatene), priemerny kurz u vyhravajucich ticketov 1,88
Ale odpoviem Radovi.
Zhodnocovať 500€ je nezaujímavé. Keď zhodnotí sumu 200k € potom sa prihlásim na facebook a budem sledovať, čo robí.
Ved sa tu pise ze 100% zhodnocovat nejde, niektori tvrdia ze ide. Niekto je spokojny z 20%. Ak to spravi s kapitalom 100 000 eur( co zas vela ludi nema) - vie aj celkom slusne prezit. Jeho prijem rocny je 20 000 eur.
Ten chlapik to rocne bez rizika(bez rizika - znamena on nema o co prist a pri jeho uspesnosti neverim, ze ma vela stratovych dni max 5 do roka a nestrati celych 200 eur mozno 20eur ) da s kapitalom 1000 eur. Denne vsadi 200 eur a mal by mat 100 eur zisku. pri 200 dnoch stravenych stavkovani ma tiez 20 000. Si myslim,ze je sikovny.
Naposledy upravil/-a slimak v Št 14 02, 2013 10:47 am, upravené celkom 3 krát.
-
kontrarian
- Silver Member *
biosko, suhlasim, posielam ti ukazku.... 700 eur...a este dnes bude ovela viac na dalsich poziciach...ak si taky borec tak mozeme kazdy den posielat vypis z pozicii....uvidime... som tu jediny, ktory to tu posiela ...mna nezaujimaju vase drawdowns a vsaliake krivky bohvie z akeho dema...Biosko napísal:
kto ti dal pravo hodnotit ludi? a na zaklade coho? mozno toho, ze som tu chcel nezistne davat svoje know how....
-
ice809
- Gold Member **
Tak toto tedy neumim. Skolne jsem uz sice zaplatil, ale nic jsem se nenaucil. Snad ze bych delal vse naopak, ale jak ja vlezu do trhu tak to jde hoooodne dlouho proti me
A kdybych to udelal obracene tak to dopadne stejne.
Ale rad se podivam jak ti to jde
Ale rad se podivam jak ti to jde
kontrarian
Jaaaaaj myslis to knowhow ktore 9 z 10 ludi oznacilo za psychopaticky vyplod? Veru radsej take knowhow nechceme
Mna zas nezaujima tvoj unrealized profit kt sa moze hockedy zmenit a 1 otvorena zatial vitazna pozicia v historii si mozno 100 krat prerobil dokial si ju trafil.
Jaaaaaj myslis to knowhow ktore 9 z 10 ludi oznacilo za psychopaticky vyplod? Veru radsej take knowhow nechceme
Mna zas nezaujima tvoj unrealized profit kt sa moze hockedy zmenit a 1 otvorena zatial vitazna pozicia v historii si mozno 100 krat prerobil dokial si ju trafil.
- Strastislav
- Silver Member *
Ale veď sa nenechávaj prosíkať, kľudne tu vešaj takéto akcie normálne, prirodzene ako prejav vlastnej slobodnej vôle, sebaprezentácie, je tu slobodný necenzurovaný prístup, keď to bude vyzeráť nápodobne aj 100x asi ťažko sa tu dočítaš nejakých negatív ... toť všekontrarian napísal: posielam ukazku.... 700 eur...a este dnes bude ovela viac na dalsich poziciach...... mozem kazdy den posielat vypis z pozicii....uvidime... som tu jediny, ktory to tu posiela ...mna nezaujimaju vase drawdowns a vsaliake krivky bohvie z akeho dema... som tu chcel nezistne davat svoje know how....
... ked chceš dáš - nechceš nedáš ... ale ak dáš nečakaj nutne poklony a chválospevy
Ale keď Ty si jak taký chlapeček, ktorý sa ozve keď ho vydráždia alebo keď už má publikačné suchoty a potrebuje nutne na verejnosť ... keď máš viacero takejto aktivity davaj. A dúfam že dnes budeš chlapisko na mieste a to "dnes bude ešte oveľa viac" sem aj zavesíš - podotýkam za seba je mi jedno aký to bude výsledok ...
PS. Ty potmehúd, zas si to našil na záver týždňa, trieda jak Ty by sa nemal schovávať
-
kontrarian
- Silver Member *
Biosko napísal:kontrarian
och ako sa ja zase dobre bavim...
biosko takychto pozicii som tu uz teda dal viac..
musis byt poriadne zaslepeny, ked nevidis, ze davam komplet otocky celeho trhu uz par mesiacov zo strojovov presnostou...to uz nie je nahoda, to uz je trvaly jav
ale dostal si vyzvu, kazdy den zverejnime svoje pozicie aj s profitom. a ziadne ciarky z dema, ale aj tyzdenny vypis z uctu, kde su aj vybery...
mas na to gule, alebo iba vies vsetko komentovat a zaradovad ludi do typovych skupin?
Naposledy upravil/-a kontrarian v Št 14 02, 2013 12:49 pm, upravené celkom 1 krát.
-
kontrarian
- Silver Member *
Strasti, dnes som to dal predsa skor (stvrtok) ako minule( piatok)...uz mi na vas zalezi viacej
Balkancom z usa som to dal ale zase pred otockou...vraj su tam najlepsi fx tradery na svete...a mne je ich tak luto, ked vidimako prerabaju...budem musiet asi svoju humannost v sebe potlacit, ved kazdy kto isiel do fx si musi byt vedomy nasledkov..
Ps : zase uz po xxx krat presna definicia buducich komplexnych fx pohybov
..
===================================================================================================================================eu pat(h) 11:12 GMT February 14, 2013
Not everything is perfekt: Reply
eu pat 18:41 GMT February 13, 2013
eu pat 13:50 GMT February 13, 2013
...gbp/usd , aud /usd up, eur/usd, usd/jpy , eur/aud, gbp down...we will see... I trade it , if I wrong I have stop loss ...
------------------------------------------------------------
So, after this is now eur/usd lower, aud/usd slightly higher,eur/aud lower, usd/jpy lower, eur/gbp slightly lower.
But gbp/ usd is still weak... To much bad news today for gbp.
1.5557 as I mentioned as strong support was broken, retested as new resistance and hold...
So I stopped my long at this setup ...
Usd is still holding well....
Not everything is perfekt...
--------------------------------------------------------
Its working better today...
Usd /Jpy is joining the party..
Balkancom z usa som to dal ale zase pred otockou...vraj su tam najlepsi fx tradery na svete...a mne je ich tak luto, ked vidimako prerabaju...budem musiet asi svoju humannost v sebe potlacit, ved kazdy kto isiel do fx si musi byt vedomy nasledkov..
Ps : zase uz po xxx krat presna definicia buducich komplexnych fx pohybov
===================================================================================================================================eu pat(h) 11:12 GMT February 14, 2013
eu pat 18:41 GMT February 13, 2013
eu pat 13:50 GMT February 13, 2013
...gbp/usd , aud /usd up, eur/usd, usd/jpy , eur/aud, gbp down...we will see... I trade it , if I wrong I have stop loss ...
------------------------------------------------------------
So, after this is now eur/usd lower, aud/usd slightly higher,eur/aud lower, usd/jpy lower, eur/gbp slightly lower.
But gbp/ usd is still weak... To much bad news today for gbp.
1.5557 as I mentioned as strong support was broken, retested as new resistance and hold...
So I stopped my long at this setup ...
Usd is still holding well....
Not everything is perfekt...
--------------------------------------------------------
Its working better today...
Usd /Jpy is joining the party..