osamely chodec napísal:Rado v Tvojom vlakne si 5,03.2012 napisal " ak trhy padnu rolujem do dalsich mesiacov, pride mi to lacnejsie ako zavriet a realizovat stratu. Moja otazka , este za tym stojis a ako vies kde sa zastavi pad , alebo mas mentalny sl na nejakom % z uctu? Dik za odpovede, mozes mi odpovedat v Tvojom vlakne.
Ešte si za tým stojím.

Neviem, kde sa trh zastaví, ale hľadám možné supporty, kde by sa mohol pohyb zastaviť. Ak nebudem mať šťastie, tak budem rolovať znova. Takto by som mal už dva mesiace k dobru a index nezvykne tak dlho prudko klesať alebo rásť. Pre mňa je nebezpečný iba prudký pohyb trhov.
Čo sa týka SL, tak žiadny nemám. To čo mi prémia dovolia, tak taká je moja výsledná strata.
Sufo, to nie je kritikou. Je dosť málo ľudí na fóre, ktorí by rozumeli tomu, čo robím a mohli ma kritizovať. Ja som si už so spreadami čo to odžil a tak to nemajú až také jednoduché.

Zverejňovanie obchodov je však pre mňa dosť nepohodlné. Zadám príkazy, realizujem obchody a potom ich musím hneď prepočítavať a zadať na web lebo sa snažím dodržať čas max. 10 min. od realizácie obchodu. Zverejňovať budem ďalej, ale už nie online. Ako materiál na štúdium postačí, ak sem dám zoznam obchodov v danom mesiaci s výsledkom. Kto chce robiť backtest, ten môže.
"Every great story on the planet happened when someone decided not to give up, but kept going no matter what." ~Spryte Loriano
“ All is well in the end, if it is not well, it is not the end” – saying in India