ING konto
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
Re: ING konto
Ja ho používam. Akurát je treba vždy myslieť na to, že peniaze môžeš poslať len na tri určené bežné účty. Tak ak chceš posielať niekam inam, musíš to urobiť s 3 dňovou časovou rezervou než to prejde cez dva účty.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
No ja som ho zriaďoval cez net. Pošlú zmluvy na podpis a ty ich pošleš podpísané späť.
Přes nic jinýho.ibi22 napísal:Chcel som sa spýtať či sa dá tento produkt zriadiť aj cez internet...
-
Bebe
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Po 12 02, 2007 1:09 pm
ING konto sa dá najjednoduhšie zriadiť cez internet, ale sú aj príjemnejšie spôsoby, hlavne ak poznáte sympatickú poradkyňu ING. Je to dôvod jej zavolať a pozvať na kafe. Urobí Vám to s radosťou a nadšením.
Vedieť sa pozrieť na vec z viacerých uhlov, je pre mňa dôležitejšie, ako skalopevne zastávať určitý názor.
Co??Bebe napísal:ING konto sa dá najjednoduhšie zriadiť cez internet, ale sú aj príjemnejšie spôsoby, hlavne ak poznáte sympatickú poradkyňu ING. Je to dôvod jej zavolať a pozvať na kafe. Urobí Vám to s radosťou a nadšením.
- Martinisko.eu
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Št 19 04, 2007 8:15 pm
Ale ano, aj cez maklerske spolocnostiFerin007 napísal: Přes nic jinýho.
To je relativně nová možnost, navíc se k ní ale člověk asi neuchýlí, když se chce ING konto sám aktivně založit.Martinisko.eu napísal: Ale ano, aj cez maklerske spolocnostiJe to fajn produkt, ale necakajte nejake extra vynosy...
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
to založenie môže byť aj zámenka na stretnutie s poradcom, keďže jeden konkrétny má radšej autá a preto sa nedostavil na stretko 
- Martinisko.eu
- Gold Member **
-
Bebe
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Po 12 02, 2007 1:09 pm
Do 30.10.2008 môžete pri založení vášho prvého ing-konta dostať bonus vo výške 350Sk.
http://www.peknyobchod.sk/ingbonus.htm
http://www.peknyobchod.sk/ingbonus.htm
Vedieť sa pozrieť na vec z viacerých uhlov, je pre mňa dôležitejšie, ako skalopevne zastávať určitý názor.
ja som predavala ING Konto 3 roky. Takze: ja sama ho pouzivam a som s nim velmi spokojna.
Je tam momentalne fixny urok 3,5% pripisovany stvrtrocne. Zalozenie je jednoduche, treba cakat tak 10 dni, kym pridu dva listy s prihlasovacimi udajmi, klientske cislo, pin a heslo.
Potom je to jednoduche, treba sa len nalogovat cez stranku www.ing.sk. Pri podpise zmluvy si mozete zadat 3 ucty, z ktorych mozete peniaze vyberat. Vzdy z ING Konta na ucet v inej banke a z tej banky vyberate cash alebo kartou. Nie je k nemu karta, co ja vitam, lebo si to dvakrat rozmyslim, kym z neho vyberiem.
Peniaze mate k dispozicii do 24 hodin, ked zadate prikaz na uhradu do vasej banky doobeda a aj dva dni ak prikaz spravite vecer.
A co je najpodstatnejsie: nie su ziadne poplatky za vklady, vybery, prevody, zostatok sa iba zdanuje 19%. A uz sa z neho da priamo posielat peniaze do a z fondov ING a na zivotne poistenie.
Dufam, ze to staci
Tana
Je tam momentalne fixny urok 3,5% pripisovany stvrtrocne. Zalozenie je jednoduche, treba cakat tak 10 dni, kym pridu dva listy s prihlasovacimi udajmi, klientske cislo, pin a heslo.
Potom je to jednoduche, treba sa len nalogovat cez stranku www.ing.sk. Pri podpise zmluvy si mozete zadat 3 ucty, z ktorych mozete peniaze vyberat. Vzdy z ING Konta na ucet v inej banke a z tej banky vyberate cash alebo kartou. Nie je k nemu karta, co ja vitam, lebo si to dvakrat rozmyslim, kym z neho vyberiem.
Peniaze mate k dispozicii do 24 hodin, ked zadate prikaz na uhradu do vasej banky doobeda a aj dva dni ak prikaz spravite vecer.
A co je najpodstatnejsie: nie su ziadne poplatky za vklady, vybery, prevody, zostatok sa iba zdanuje 19%. A uz sa z neho da priamo posielat peniaze do a z fondov ING a na zivotne poistenie.
Dufam, ze to staci
Tana
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Martinisko.eu
- Gold Member **
- Martinisko.eu
- Gold Member **
Nechcem tu rozoberat subjektivne pocity a neviem co este, ale mám a používam oba, a teda i eMax a aj ING konto, a podľa mňa je jednoduchší a flexibilnejší práve eMax. Už len to je obrovské plus, že z eMaxu si presuniem peniaze na mKonto, tam ich mám za 5 sekúnd a odtiaľ si ich pošlem kdekoľvek, prípadne si ich môžem s ,,kreditkou,, vytiahnuť v bankomate priamo z eMaxu...
to ano, len z E maxu to stoji 30 SK. Je fakt ze E max je trosku flexibilnejsi, ale mne zase vadi neustale potvrdzovanie cez sms kod a tak...takze kazdemu podla jeho chuti.
- Martinisko.eu
- Gold Member **
Hej, možno to stojí 1Euro (neviem o tom, lebo som to nikdy nikdy nevyužil a ani nevyužijem), ale aspoň sa to dá, kdežto na ING konte sa to nedá... No hej, niekomu vadí potvrdzovanie smskou, niekomu iné 
Pre porovnanie.
Okrem nasho slovenskeho ING konta a eMAX uctu, existuju samozrejme aj podobne sporiace ucty aj v EU. Viem o www.advanziakonto.com co je Advanzia Banka v Luxembursku. Specializuje sa na vydavanie kreditnych kariet a sporiaceho uctu.
Momentalne ponuka 6% p.a. vynos bez obmedzenia vyberu a vkladu penazi. Mozte presuvat peniaze medzi svojim SK uctom a tym v Advanzii. Tento urok plati na celu sumu pri vlozenej ciastke min. 5000€. Od februara tam bude 5,4% co je stale dost.
Nechcem im robit reklamu, chcem sa o tej banke dozvediet viac. Ma niekto o nej informacie, ci je ta banka OK, alebo je risk do toho ist?
Dakujem Vam
Okrem nasho slovenskeho ING konta a eMAX uctu, existuju samozrejme aj podobne sporiace ucty aj v EU. Viem o www.advanziakonto.com co je Advanzia Banka v Luxembursku. Specializuje sa na vydavanie kreditnych kariet a sporiaceho uctu.
Momentalne ponuka 6% p.a. vynos bez obmedzenia vyberu a vkladu penazi. Mozte presuvat peniaze medzi svojim SK uctom a tym v Advanzii. Tento urok plati na celu sumu pri vlozenej ciastke min. 5000€. Od februara tam bude 5,4% co je stale dost.
Nechcem im robit reklamu, chcem sa o tej banke dozvediet viac. Ma niekto o nej informacie, ci je ta banka OK, alebo je risk do toho ist?
Dakujem Vam
-
rmaly
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: St 21 04, 2010 12:53 pm
- Has thanked: 1128 times
- Been thanked: 118 times
Ahojte - pre info,
prisiel mi vypis z ING konta a bola k tomu prilozena informacia v zmysle:
Akcia od 1.2. - 31.5.2013 "Zvyste zostatok" v ktorej okrem zakladnej urokovej sadzby (aktualne 1.6%p.a.) ponukame moznost ziskat naviac premiovu urokovu sadzbu vo vyske 1%p.a., pricom sa tato sadzba vztahuje na navyseny zostatok na ucte pocas trvania akcie oproti zostatku k 31.12.2012. Maximalna vyska premioveho uroku pred zdanenim zrazkovou danou je 100 eur... viac info na http://www.ingkonto.sk/vyssiurok" onclick="window.open(this.href);return false;
prisiel mi vypis z ING konta a bola k tomu prilozena informacia v zmysle:
Akcia od 1.2. - 31.5.2013 "Zvyste zostatok" v ktorej okrem zakladnej urokovej sadzby (aktualne 1.6%p.a.) ponukame moznost ziskat naviac premiovu urokovu sadzbu vo vyske 1%p.a., pricom sa tato sadzba vztahuje na navyseny zostatok na ucte pocas trvania akcie oproti zostatku k 31.12.2012. Maximalna vyska premioveho uroku pred zdanenim zrazkovou danou je 100 eur... viac info na http://www.ingkonto.sk/vyssiurok" onclick="window.open(this.href);return false;
Prave som dostal email, ze ING Konto konci...
dovoľte nám informovať Vás, že ING Bank ukončí poskytovanie produktu ING Konto prostredníctvom svojej pobočky na Slovensku najneskôr do konca roka 2013. ING Bank si splní všetky záväzky vyplývajúce z existujúcich zmluvných vzťahov so svojimi Klientmi.
V priebehu septembra 2013 bude ING Bank doručovať Klientom výpovede Zmlúv o sporiacom účte ING Konto. Výpovedná lehota je dvojmesačná a začne plynúť od 1. októbra 2013. Po uplynutí výpovednej lehoty budú sporiace účty zrušené a kladné zostatky odošle ING Bank na k účtom príslušné prvé Transakčné účty. Odporúčame Vám overiť si aktuálnosť Vašich Transakčných účtov a v prípade potreby vykonať zmenu.
Od 1. októbra 2013 bude aktuálna úroková sadzba na účte ING Konto upravená na 0 % p. a. Počas plynutia výpovednej lehoty môžete disponovať s peňažnými prostriedkami na Vašom účte ING Konto, a to až do 29. novembra 2013. ING Bank vykoná všetky pokyny pre tuzemský bezhotovostný prevod, ktoré budú ING Bank udelené prostredníctvom Internetového bankovníctva a/alebo Kontaktného centra do 29. novembra 2013, 15:00 hod., a v ktorých bude ako deň splatnosti určený najneskôr deň 29. novembra 2013.
Dôležité:
Aj v priebehu plynutia výpovednej lehoty môžete sami vypovedať Zmluvu o sporiacom účte ING Konto a súčasne previesť kladný zostatok na niektorý z Vašich Transakčných účtov. Tento úkon môžete zrealizovať aj prostredníctvom jednoduchého formulára, ktorý je súčasťou Vášho Internetového bankovníctva.
Výhodou tohto postupu je okamžité pripísanie úroku za obdobie od 1. júla 2013 do dňa zrušenia účtu ING Konto a možnosť jeho zaslania na Vami určený Transakčný účet spolu so zostatkom účtu ING Konto.
ING Bank sa na Slovensku v budúcnosti sústredí na firemné bankovníctvo. Rozhodnutie o ukončení poskytovania produktu ING Konto a distribúcie ING Fondov sa netýka pôsobenia ostatných spoločností ING na Slovensku. Pre skupinu ING zostáva Slovensko jedným z kľúčových trhov, na ktorom bude naďalej pôsobiť a ponúkať produkty, ktoré vám umožnia efektívne riadiť vašu finančnú budúcnosť.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
A v ČR?
Teď v létě skončila Axa (jen jejich spořící účet - lepší obdoba ING konta; škoda), kdyby skončil i ING, bylo by to trochu moc. I když ono zas není až tak o co stát. Čtvrtletní připisování úroků a úroková sazba průměrná až podprůměrná.
Teď v létě skončila Axa (jen jejich spořící účet - lepší obdoba ING konta; škoda), kdyby skončil i ING, bylo by to trochu moc. I když ono zas není až tak o co stát. Čtvrtletní připisování úroků a úroková sazba průměrná až podprůměrná.
-
rmaly
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: St 21 04, 2010 12:53 pm
- Has thanked: 1128 times
- Been thanked: 118 times
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 17 times
ad ING fondy .. cez EIC ostavaju, koncia iba s priamou distribuciou. Takze ak ma niekto ING fondy a chce si ich ponechat, moze si podpisat zmluvu s EIC a previest fondy pod nich.