Zdravim Vas.
Mam otazku. Pred troma mesiacmi som si kupil US akcie ktore spadaju do MLP. Kupoval som ich ohladom vyhodnej dividendovej politiky. Ale...vcera mi prisla dividenda na ucet a dan mi z toho strhly az 40 percent(!!??) Mozno mi nieco uniklo, neviem. Aj u Vas to takto je?
Je to normalne? Pri ostatnych klasickych US akciach mi strhavaju 15 percent( mam aj vypisany formular ohladom zamedzenia dvojiteho zdanenia). Moc ma to nepostesilo. Ucet mam zalozeny u FIO.
Dividendove MLP
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dividendove MLP
MLP su oslobodene od korporatnej dane (neplati ju firma MLP), nie od tvojej dane z dividend. Ale preco to bolo 40% neviem.