ja tomu neverim, ja som si tym uplne isty. problem je, ze ked si nejaky majster sveta povie ze postavim fond a cely risk deleguje na niekoho, koho vobec nepozna a navyse ma len velmi primitivny tool na riadenie rizika, tak to tak aj dopadne.
par krat sme sa o tom uz bavili. v dnesnej dobe NEEXISTUJE prostredie (siet) ktora toto riesi. kazdy na to z vysoka kasle. kazdy provider k tomu pristupuje tak, ze cim vacsi objem sa zobchoduje, tym lepsie, pretoze z toho su prachy. to je presne dovod preco siete skupuju brokeri a nezavisli provideri su vacsinou particka developerov co chce svoje na rychlo zbuchane riesenie len rychlo pre predat.
btw pisal som o tom tu
http://airstarter.blogspot.cz/2013/12/s ... na-30.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a myslim si, ze sa tento forecast pomalicky naplna.
btw: podla mna je strasne naivne si mysliet, ze tieto biznisy startuju odbornici , ktori vedia co robia. za posledny rok som sa rozpraval s ludmi, ktori podobne projekty kodili. paradoxom je ze ani oni sami nevedia, co spravit aby udrzali v sieti performance. dokola opakuju ten isty model, ktory kedysi nadhodil zulutrade. a samozrejme taky model fungovat nikdy nebude. padne este vela sieti , kym pride niekto , kto nebude mysliet prvoplanovo a objem ziska tym ze udrzi stabilnu performance. takze este raz. je to vec systemu ako takeho. nie toho ze ci sa daju v srackach traderi najst. traderi sa najdu ked to bude pre nich zaujimave. zatial to je zaujimave len pre NEtraderov.