rambajs,
nejsem junior. na trzich uz nejak ten patek jsem.
Omlouvam se,to vis pri mem veku uz mi zacinaji mladsi rikat dobry den cim dal stabilneji.-))
Pekne si to tady rozdavate kluci...Ze by ty vanoce? A darky?

)
Vono tezko presvedcis fundamentalistu ryziho,ze TA funguje na predvidani pohybu cen urcitym smerem v dannem casovem meritku.
Pokud si to totiz shrneme a podtrhneme,tak TA oproti FA nema zadnou vyhodu ani nevyhodu.Jde jen o to uchopit vec za spravny konec,a vedet co dobre funguje,a jak to pouzit.
Nebo mi chce nejaky fundamentalista rici,ze vlastne nevesti z kristalove koule veci budouci?
To by snad bylo smesne ne? Pokud podnik neznam osobne alespon jako jeho vratny,muzu z cisel vycist tak akorat teply prd! A z mineni alalytiku okolo hned 3 vrele psouky!
Pripoustim ovsem,ze tento zpusob muze naprvni pohled vypadat mnohem logicteji,a hmatatelneji,nej rypani se ve svickach japonskych:-D
Uvedena fora mistrem Ladisem,obsahuji nekdy informace,ci postrehy lidi,nebo jejich uvahy,ci zkusenosti primo nad konkretnim.ci vyhlizenem obchodu.Lide se tam povetsinou sdruzuji,aby srovnali svou sikovnost s druhymi,a ne se tupe napadali,jak zlatokopove,kterym zdechla mula.
Preziti na trzich,neni prodat v roce nula (pekny rym mula-nula),a koupit v roce nuladvatri:-))
Poikud chceme uz sledovat nejake cykly,musime se na ne podivat fundamentalne,ne matematicky.Pri nich se neresi 20% vykyv v grafu,pri nich se resi souvztaznosti ekonomik-y.
Muj system jiste jednou velmi podrobne popisu a dam k dispozici nekde,kde si budu jisty,ze se nebudu muset obhajovat posmeskum prostoduchych jedincu,kteri si mysli,ze sezrali volovi ocas zepredu,a taky proto,ze tento system nevyuziva ponure zastrenych genialit,ktere musi umrit s autorem,a neposledne : jak jsem napsal,bude to v case az se proto rozhodnu ja sam.
Zatim si svobodne budu dychat vzduch ktery pro me panbuh vyclenil,svuj rozum ktery mi dal,a svou svobodu kterou jeste nemam omezenou omezenci.
Zatim se tu mejte vsichni fajn,a vesele svatky,plno zdravi a stesti s temi co mate radi preju.