To bude pre toto forum velka strata.Nobody napísal:Pak to zde ukončím.
Nobody - pár mých trejdů
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Re: Nobody - pár mých trejdů
To bude pre toto forum velka strata.[/quote]
Zní to poněkud ironicky
ale doufám. že to až tak třeba není.
Zní to poněkud ironicky
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0
Moje názory, analýzy a zveřejněné obchody mají pouze informativní charakter a nemohou sloužit jako doporučení k obchodování na burze.
Moje názory, analýzy a zveřejněné obchody mají pouze informativní charakter a nemohou sloužit jako doporučení k obchodování na burze.
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 24 03, 2011 5:19 pm
- Has thanked: 293 times
- Been thanked: 200 times
Ja som si tvoje prispevky a tvoje vlakno/obchody obcas pozrel, aj ked akcie neobchodujem.
Profesionalni obchodnici byvaju obycajne dost hadave typy (poniektori sa snazia ktorit, ale iste s tym maju dost roboty), takze urob ako chces
Profesionalni obchodnici byvaju obycajne dost hadave typy (poniektori sa snazia ktorit, ale iste s tym maju dost roboty), takze urob ako chces
ja rad pouzivam ironiu ale v tomto pripade by to nebolo vhodne, myslel som to uplne vazne. tvoje prispevky su pre mna uzitocne, skor som dufal ze v nich budes nejakou formou pokracovatNobody napísal: Zní to poněkud ironickyale doufám. že to až tak třeba není.
aj ja mam z tohoto fora obcas taky pocitjaroslav80 napísal:Profesionalni obchodnici byvaju obycajne dost hadave typy (poniektori sa snazia ktorit, ale iste s tym maju dost roboty)
to Marcos: byl tam smajl, a víš, že si píšeme občas i přes SZ... 
-
matematema
- Dátum registrácie: Ut 23 12, 2014 11:04 am
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2399 times
- Been thanked: 2789 times
OK. Ale dúfam, že nie navždy. Teším sa, že si medzi nás zapadol.Nobody napísal:Udělal jsem jsem pár řádků... do 50.
Pak to zde ukončím. Myslím, že je akorát čas.
Kludne si oddýchni a cíť sa free kedykolvek si zareportovať. Je to fajn.
ALL: hlavne vás prosím, keď už Noubody reportuje, veľmi ho neotravujte otázkami k systému a netlačte na pílu.
Ak sa vám akákolvek stratégia páči, môžete si trejdy a riadenie rizika zanalyzovať sami.
Dôležité je vidieť, že sa to dá... Nobody je starý harcovník, má svoju prácu rád.
Presne tak, Nobody len ukázal, že sa to dá. Chlapi, každý z vás si musí nájsť svoju vlastnú cestu, nie lipnúť na niekom a spoliehať sa, že tu bude dávať trejdy donekonečna.
Postup ako na to tu už x krát písal JUGGLER. Mať systém/stratégiu, ktorá mi sedí na moju povahu, nájsť svoju výhodu, trejd správne načasovať (vstup výstup) atď atď. Sakra dôležitý je entuziazmus.
Mne osobne Nobodyho trejdy len potvrdili, že najlepšie je mať svoj vlastný rozum. Aj keď boli všetky OK, nemal som napr. pri KORS psychickú pohodu, kt. by som mal, ak by som ho hral z vlastného presvedčenia.
Mám podobnú stratégiu ako Nobody, takže ma potešilo, že mu funguje /čo ukázal na konkrétnych trejdoch/.
Nech sa Nobodymu darí a či už bude reportovať, alebo nie.
Postup ako na to tu už x krát písal JUGGLER. Mať systém/stratégiu, ktorá mi sedí na moju povahu, nájsť svoju výhodu, trejd správne načasovať (vstup výstup) atď atď. Sakra dôležitý je entuziazmus.
Mne osobne Nobodyho trejdy len potvrdili, že najlepšie je mať svoj vlastný rozum. Aj keď boli všetky OK, nemal som napr. pri KORS psychickú pohodu, kt. by som mal, ak by som ho hral z vlastného presvedčenia.
Mám podobnú stratégiu ako Nobody, takže ma potešilo, že mu funguje /čo ukázal na konkrétnych trejdoch/.
Nech sa Nobodymu darí a či už bude reportovať, alebo nie.
“Vše závisí na jediném: Zda je víc papírú než hlupákú, nebo více hlupáku než papírú"
Riziko sa pripravuje z rovnakých dávok dvoch prísad - sú to pravdepodobnosť a následky.
In love with Wall Street...
Riziko sa pripravuje z rovnakých dávok dvoch prísad - sú to pravdepodobnosť a následky.
In love with Wall Street...
Ahojte traders,
dík za "podporu". Omlouvám se, trošku jsme se toulali, tak jsem nereagoval.
Já s tím zveřejňováním této části obchodů nemám problém, jen mne to malinko zatěžuje. A protože na tuhle část nepoužívám AOS ale výstupy nastavuji a někdy i přestavuji operativně na denní bázi a potom mne snaha o serioznost nutí u toho "sedět", i když nemusím. No a taky se pak někdy stane i to, co s Korsem
.
dík za "podporu". Omlouvám se, trošku jsme se toulali, tak jsem nereagoval.
Já s tím zveřejňováním této části obchodů nemám problém, jen mne to malinko zatěžuje. A protože na tuhle část nepoužívám AOS ale výstupy nastavuji a někdy i přestavuji operativně na denní bázi a potom mne snaha o serioznost nutí u toho "sedět", i když nemusím. No a taky se pak někdy stane i to, co s Korsem
-
Tilbur
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: St 03 02, 2010 8:41 am
- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 47 times
Nobody, asi jediny tu budem troska kriticky.
Podla mna je velmi nebezpecne takto ukazovat obchody bez stop loss, kde mas vsetky trejdy ziskove.
Novacik potom nadobudne falosny pocit, ze je to tak lahke a musia mu vyjst takmer vsetky obchody. Mas asi kopu faktorov na podla ktorych obchodujes, ale ostatni to nevidia. Ani nevidia vysedene straty, mozno az na KORS.
Sam by som takto obchdovat nemohol, ale nehovorim, ze ten tvoj system je zly. Cim viac obchodujem, zistujem, ze je lahsie nemat nazor a riadit sa cenou.
Podla mna je velmi nebezpecne takto ukazovat obchody bez stop loss, kde mas vsetky trejdy ziskove.
Novacik potom nadobudne falosny pocit, ze je to tak lahke a musia mu vyjst takmer vsetky obchody. Mas asi kopu faktorov na podla ktorych obchodujes, ale ostatni to nevidia. Ani nevidia vysedene straty, mozno az na KORS.
Sam by som takto obchdovat nemohol, ale nehovorim, ze ten tvoj system je zly. Cim viac obchodujem, zistujem, ze je lahsie nemat nazor a riadit sa cenou.
My number one job as a trader is to manage risks not make money.
tilbur, ja s tebou v casti nemozem suhlasit. Kto pozoruje poriadne, vidi aj KORS, aj to ze obchody su zverejnovane takmer okamzite. Myslim ze v tomto nie je Nobodymu vobec co vycitat, niekolkokrat upozornoval aj na to ze po nom nema nikto opakovat a ze nezverejnuje svoj system. Kazdopadne mne sa velmi paci ze Nobody takto zverejnuje a bolo by super keby si v tom Nobody pokracoval 
Moj nazor je ze aj straty si treba realne zazit a az potom ich pochopis, vnimas to vsetko inac na papieri a inac ked realne prichadzas o peniaze. Mozes este rozvinut co myslis tymto?
Moj nazor je ze aj straty si treba realne zazit a az potom ich pochopis, vnimas to vsetko inac na papieri a inac ked realne prichadzas o peniaze. Mozes este rozvinut co myslis tymto?
tilbur napísal:Cim viac obchodujem, zistujem, ze je lahsie nemat nazor a riadit sa cenou.
je mi jasne, ze budu ukamenovan presto me to neda se nezeptat. co se ti na tom marcos tak libi? nebo spis jinak k cemu ti prijde, ze to je uzitecne?
zajima me to k cemu je to uzitecne pro pozorovatele? krom tedy toho, jak tu zaznelo: "ze to ukaze, ze to jde". co kdyz uz vis, ze to jde. ma to pro tebe jeste nejaky prinos? ziskove obchody jsou super, ovsem zrno od plev se deli u tech ztratovych a ten tu podleha nejprisnejsimu utajeni...
muze mi tedy nekdo osvetlit k cemu je to pro ctenare uzitecne?
diky
zajima me to k cemu je to uzitecne pro pozorovatele? krom tedy toho, jak tu zaznelo: "ze to ukaze, ze to jde". co kdyz uz vis, ze to jde. ma to pro tebe jeste nejaky prinos? ziskove obchody jsou super, ovsem zrno od plev se deli u tech ztratovych a ten tu podleha nejprisnejsimu utajeni...
diky
-
jogo
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 04 08, 2008 9:03 pm
- Has thanked: 194 times
- Been thanked: 447 times
Presne to som roky hladal na internetovych forach. Konecne sa ukazalo zopar traderov, ktori to predviedli, lebo roky som vedel len o jednom ziskovom traderovi-Jugglerovi.Ale Juggler robi "poker-trading" v mimoburzovnych hodinach a na to fakt nemam znalosti angliny a asi ani povahu.tomDruhy napísal: zajima me to k cemu je to uzitecne pro pozorovatele? krom tedy toho, jak tu zaznelo: "ze to ukaze, ze to jde".
Ako mi to pomoze? Nuz teraz uz nijako, lebo ak chcem vidiet ziskovy trading, pozriem na svoje ucty posledne tri roky,
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
-
Tilbur
- Platinum Member ***
Nehovorim nic na system. System je OK. Nobody obchoduje uz zrejme viac ako 15rokov.
Takymto systemom dokaze byt ziskovych mozno 2-5% traderov. Ostatni nie. Za tym si budem stat.
Zverejnovanie obchdov je super, ale nepomoze to ostatnym byt lepsimi obchodnikmi. Skor vedie k mylnej predstave, ze je to take lahke.
Takymto systemom dokaze byt ziskovych mozno 2-5% traderov. Ostatni nie. Za tym si budem stat.
Zverejnovanie obchdov je super, ale nepomoze to ostatnym byt lepsimi obchodnikmi. Skor vedie k mylnej predstave, ze je to take lahke.
Tak, ako to mam napisane nizsie. Vidim nejaky setup zaobchodujem ho, nastavim si SL a riadim len riziko, ktore momentalne v danom titule podstupujem. Cize po vstupe do obchodu stracam nazor na danu spolocnost a snazim sa neskereslovat svoj nazor citanim a hladanim dalsich informacii a riadim sa len cenou.Cim viac obchodujem, zistujem, ze je lahsie nemat nazor a riadit sa cenou.
pre mna tiez plati to co pise Jogo, akurat ze ja som v zaciatkoch, takze mne to pomaha. Akekolvek zverejnovanie uspesnych obchodov pomaha pri uceni sa - mozem sa hned pozriet na akciu, zanalyzovat ju po svojom. Taketo dobre zverejnenia tu (podla mna) robi len Nobody a Juggler. Nobody je ale jediny co zverejnuje s tak vysokym % uspesnych obchodov.
Co sa mi prave na Nobodyho zverejneniach tak paci oproti inym je fakt ze ze zverejnuje relativne casto a hlavne to ze to robi prakticky hned po otvoreni/uzavreti pozice, vcasnost je podla mna VELMI dolezita. To ze takmer vsetky zverejnene trades su uspesne je tiez nieco vynimocne a kedze su zverejnene ihned pri otvarani pozicie, nevidim moznost ako by sa toto dalo zmanipulovat.
Ak vam to tak vadi alebo chcete nieco porovnavat, zacnite zverejnovat aj vy vase trades
Pre mna a dalsich co to tu pozorujeme a ucime sa to bude urcite uzitocne.
Co sa mi prave na Nobodyho zverejneniach tak paci oproti inym je fakt ze ze zverejnuje relativne casto a hlavne to ze to robi prakticky hned po otvoreni/uzavreti pozice, vcasnost je podla mna VELMI dolezita. To ze takmer vsetky zverejnene trades su uspesne je tiez nieco vynimocne a kedze su zverejnene ihned pri otvarani pozicie, nevidim moznost ako by sa toto dalo zmanipulovat.
Ak vam to tak vadi alebo chcete nieco porovnavat, zacnite zverejnovat aj vy vase trades
no a muzes uvest jeden konkretni priklad co ses naucil a aplikujes? to me zajima.
-
Tilbur
- Platinum Member ***
Zverejnoval som obchody tusim 1,5roka tuto: http://ako-investovat.sk/diskusia/viewtopic.php?t=4282" onclick="window.open(this.href);return false;
Realtime.
Neviem, ci to malo zmysel a dalo to nieco aspon jednemu traderovi. Aj tak kazdy musi pochopit sam, co ma robit a nie ist podla voditka, ktore mu poskytuje niekto iny.
Realtime.
Neviem, ci to malo zmysel a dalo to nieco aspon jednemu traderovi. Aj tak kazdy musi pochopit sam, co ma robit a nie ist podla voditka, ktore mu poskytuje niekto iny.
nie je to jedna konkretna vec, skor pristup k uceniu sa - napr. ked Nobody ohlasil KORS long tak som sa zacal pozerat na KORS vo vsetkych zdrojoch informacii ktore som mal a zvazoval preco don nastupit / nenastupit. Zrovna KORS som aj kupil, aj som na nom zarobil (kupil som neskor ako Nobody). Podobne som sa pozeral aj ostane vstupy a aj vystupy a snazil sa pochopit urobit si nazor preco prave tato akcia je vhodna na trade. System som stale nepochopil, to sa ani neda z takehoto zverejnovania, ale aspon som analyzoval spravne akcie (t.j. tie na ktorych sa dalo zarobit) - cize ucim sa sam ale na spravnom subjekte ktory identifikoval prave Nobody.tomDruhy napísal:no a muzes uvest jeden konkretni priklad co ses naucil a aplikujes? to me zajima.
verim ze vtedy to niekomu pomohlo, pre mna je teraz dolezite sa pozerat prave v momente ked sa trade robi. Ak by som to robil neskor, informacie ktore najdem uz budu ine ako tie co boli dostupne v danom case. Mozno neskor, ked budem mat "ustalene" zdroje informacii, bude mat pre mna zmysel analyzovat aj "ex post".tilbur napísal:Zverejnoval som obchody tusim 1,5roka tuto: http://ako-investovat.sk/diskusia/viewtopic.php?t=4282" onclick="window.open(this.href);return false;
Realtime.
Ja som tiež zverejňoval a podľa mňa zverejňovanie pomôže v začiatkoch, že to začne brať človek vážnejšie a neskočí do každého obchodu, keď už ukazuje "karty".
Druhá vec je, že zverejňovaním sa vieš dostať ku kapitálu, ak ukážeš, že vieš čo robíš. Bez zverejňovania sa k nemu nedostaneš, či už budeš zverejňovať v diskusii alebo privat. Iné dôvody nevidím.
Ak by som chcel niekoho sledovať, tak okrem vstupov by som chcel vedieť výšku kapitálu na ktorom sa zverejňuje a aké % ide do konkrétnej pozície. Inak to veľmi vypovedaciu hodnotu nemá a nevidím v tom veľký zmysel.
Druhá vec je, že zverejňovaním sa vieš dostať ku kapitálu, ak ukážeš, že vieš čo robíš. Bez zverejňovania sa k nemu nedostaneš, či už budeš zverejňovať v diskusii alebo privat. Iné dôvody nevidím.
Ak by som chcel niekoho sledovať, tak okrem vstupov by som chcel vedieť výšku kapitálu na ktorom sa zverejňuje a aké % ide do konkrétnej pozície. Inak to veľmi vypovedaciu hodnotu nemá a nevidím v tom veľký zmysel.
"Every great story on the planet happened when someone decided not to give up, but kept going no matter what." ~Spryte Loriano
“ All is well in the end, if it is not well, it is not the end” – saying in India
“ All is well in the end, if it is not well, it is not the end” – saying in India
no na kors je tu informacni embargo, tak ten bych tu zrovna nezminoval...
asi tomu uplne nerozumim ale myslis, ze to je rozumne spolehat na to, ze nekdo zverejni nejake akcie na foru a ty si udelas analyzu a pak je pripadne zobchodujes? co budes delat az je prestane zverejnovat? jak je budes vybirat? prestanes obchodovat?
2rado: ptal jsem se prave zamerne jaky je prinos pro ctenare, motivaci zverejnovatele bych nechal stranou

asi tomu uplne nerozumim ale myslis, ze to je rozumne spolehat na to, ze nekdo zverejni nejake akcie na foru a ty si udelas analyzu a pak je pripadne zobchodujes? co budes delat az je prestane zverejnovat? jak je budes vybirat? prestanes obchodovat?
2rado: ptal jsem se prave zamerne jaky je prinos pro ctenare, motivaci zverejnovatele bych nechal stranou
ja som nikde nepovedal ze som postavil svoju strategiu na kopirovani toho co tu niekto zverejnuje, len sa ucim na akciach ktore su zverejnovane vtedy ked je trade zverejneny, bonus pre mna je ze vsetky tie trades su uspesne. Ja tu informacne embargo na KORS nevidim, od Nobodyho som dostal vsetky info ktore som si pytal.tomDruhy napísal:no na kors je tu informacni embargo, tak ten bych tu zrovna nezminoval...
Mam pocit ze som sa dostal do nejakej roztrzky medzi dvoma znepriatelenymi tabormi, asi uz radsej nebudem v tomto vlakne tolko reagovat
Kazdopadne dakujem vsetkym co zverejnujete realtime obchody, budem rad ak v tom budete pokracovat
tomDruhy, internetove for a su na to, aby sa na nich ludia bavili o roznych veciach. Toto je forum o investovani a tradingu, tak mi pride logicke ze sa tu rozobera investovanie a trading.
Hoci asi najuspesnejsie vlakno tu na fore je o zelenine
Hoci asi najuspesnejsie vlakno tu na fore je o zelenine
Marcos, otázka čo ti to dalo ešte nie je roztržka medzi dvoma znepriatelenými tábormi.
Zatiaľ ti toto zverejňovanie pomohlo zarobiť, čo je fajn, nie?
Užitočné pre teba bude vtedy, keď okrem analýzy spoločnosti, ktoré nakúpil ich budeš vedieť identifikovať ty sám a keď ich zverejnení, tak ty ich už nejaký čas budeš mať na tvojom účte. Ja sa tradingu akcií prd rozumiem a z tohto zverejnenia by som sa to isté aj naučil. Myslím, že zámer zverejňovať obchody taký nebol a preto sa Nobodymu ani nedá čo vyčítať. Ak by to bola príprava na edukačný program, ktorý by chcel neskôr predávať, tak je to pekný marketingový ťah.
Ja som neskôr pokračoval v zverejňovaní lebo som mal myšlieku predávať svoje vstupy a výstupy. Keď som si však spočítal efekt a pracnosť, tak som to zavrhol. Ak ti to sype, tak veľmi na nezištné zverejňovanie neverím lebo to obmedzuje. Ja zverejňujem iba, keď chcem ďalší kapitál a robím si promo. Ak to nie je Nobodyho prípad, tak klobúk dole. Veľa takých ľudí nepoznàm. BTW, ak ti dám svoje vstupy a výstupy, tak ťa naučím na moje ryby, ale ešte to neznamená, že ich budeš vedieť chytať tak dobre ako ja.
Peace
Užitočné pre teba bude vtedy, keď okrem analýzy spoločnosti, ktoré nakúpil ich budeš vedieť identifikovať ty sám a keď ich zverejnení, tak ty ich už nejaký čas budeš mať na tvojom účte. Ja sa tradingu akcií prd rozumiem a z tohto zverejnenia by som sa to isté aj naučil. Myslím, že zámer zverejňovať obchody taký nebol a preto sa Nobodymu ani nedá čo vyčítať. Ak by to bola príprava na edukačný program, ktorý by chcel neskôr predávať, tak je to pekný marketingový ťah.
Ja som neskôr pokračoval v zverejňovaní lebo som mal myšlieku predávať svoje vstupy a výstupy. Keď som si však spočítal efekt a pracnosť, tak som to zavrhol. Ak ti to sype, tak veľmi na nezištné zverejňovanie neverím lebo to obmedzuje. Ja zverejňujem iba, keď chcem ďalší kapitál a robím si promo. Ak to nie je Nobodyho prípad, tak klobúk dole. Veľa takých ľudí nepoznàm. BTW, ak ti dám svoje vstupy a výstupy, tak ťa naučím na moje ryby, ale ešte to neznamená, že ich budeš vedieť chytať tak dobre ako ja.
Peace
"Every great story on the planet happened when someone decided not to give up, but kept going no matter what." ~Spryte Loriano
[quote="tilbur"]Nobody, asi jediny tu budem troska kriticky.
Kritika mi neva, když je aspoň trošku konstruktivní. Co bys tedy navrhoval?
- přestat s tím
- vložit mezi ziskové trejdy občas i ztrátové (mám obrátit podmínky – třeba nakupovat na topech?)
- zamyslet se nad sebou a začít jinak?
- nějaké neviditelné vysezené ztráty ?? To jako že to zveřejním na fóru a druhý den smažu??
Nevím……..
Kritika mi neva, když je aspoň trošku konstruktivní. Co bys tedy navrhoval?
- přestat s tím
- vložit mezi ziskové trejdy občas i ztrátové (mám obrátit podmínky – třeba nakupovat na topech?)
- nějaké neviditelné vysezené ztráty ?? To jako že to zveřejním na fóru a druhý den smažu??
Nevím……..
Nejde o tu konkretnu otazku, len mam pocit ze tomDruhy a Nobody sa odniekal uz poznate a uz to medzi vami iskrilo
a do toho ma nic nie je.
Ja som sa zatial este nenaucil sam identifikovat akcie ktore trade-ovat a obavam sa ze mi to este potrva. Kazdopadne ocenim kazde zverejnovanie
hlavne uspesnych obchodov a kludne aj komercne, ak sa mi to oplati.
Co sa tyka komercneho zverejnovania, ja osobne neverim ze toto forum dokaze "zohnat" dost platiacich zakaznikov, mozno sa mylim ale myslim ze urcite treab obsluhovat vacsi region ako je slovensko / cechy.
Ja som sa zatial este nenaucil sam identifikovat akcie ktore trade-ovat a obavam sa ze mi to este potrva. Kazdopadne ocenim kazde zverejnovanie
Co sa tyka komercneho zverejnovania, ja osobne neverim ze toto forum dokaze "zohnat" dost platiacich zakaznikov, mozno sa mylim ale myslim ze urcite treab obsluhovat vacsi region ako je slovensko / cechy.
tomDruhy napísal:je mi jasne, ze budu ukamenovan presto me to neda se nezeptat. co se ti na tom marcos tak libi? nebo spis jinak k cemu ti prijde, ze to je uzitecne?
diky
Ahoj Tome,
těší mne, že jsi hned první příspěvek věnoval mé tvrdé kritice… (i druhý a třetí ) Nevím, jestli ti ta registrace stála vůbec za to, ale asi ano. Já obchoduji v USA asi 15 let a přesto se rád občas podívám na některá zveřejnění traderů – zajímá mne, co je asi k rozhodnutí vedlo a malinko si některé trady i analyzuji. A to klidně i od fondů a bank. (třeba forex prakticky nedělám a přesto se dívám se na zveřejněné trady) Mnohem raději, než absolvovat kurz u bří. Grimmů. Ale v tom se asi budeme lišit.
A nejpřísnější utajení u Kors . Možná čteš nepatrně víc nějakou konspirativní literaturu. Tady už jsem v SZ odpověděl každému, kdo se slušně zeptal. (asi 5 lidí). A o Korsu se tu mluví docela běžně.
Tak pěkné trejdy a použij příště klidně svůj nick .
Ahoj Rado,Rado napísal: Druhá vec je, že zverejňovaním sa vieš dostať ku kapitálu, ak ukážeš, že vieš čo robíš. Bez zverejňovania sa k nemu nedostaneš, či už budeš zverejňovať v diskusii alebo privat. Iné dôvody nevidím.
Nevěřím, že věříš, že se takto chci dostat ke kapitálu a že bez zveřejnění se k němu nedostaneš
---- Tak ještě jednou a naposled NECHCI žádný kapitál ------
---- Nebudu dělat žádná školení ani kurzy -------
Možná by se mohli zde ozvat lidé, kteří mi to nabídli a co jsem jim odpověděl. Já tohle nezveřejním. Ale svědky v podstatě ani nepotřebuji.
Jo a výšku kapitálu na tuhle strategii jsem už někde popsal. Jestli potřebuješ konkrétní čísla, napiš SZ.
kurna, teraz mi to neodoslalo prispevok, asi to robi vtedy ak naraz pisu prispevok viaceli ludia, tak pisem este raz:
@Nobody - kasli na to a radsej este zverejni nejaky aktualny trade
Ak by bolo treba, ja mam nase SZ este odlozene - mozem potvrdit co pises o SZ, kazdopadne kto nechce uverit, neuveri ani tak.
@Ostatni - vyzyvam vas teraz a potom obcas znovu urobit to iste: OBCAS ZVEREJNUJTE - mozeme sa tu vykecavat ale len realtime zverejneny trade skutocne nieco dokaze
@Nobody - kasli na to a radsej este zverejni nejaky aktualny trade
Ak by bolo treba, ja mam nase SZ este odlozene - mozem potvrdit co pises o SZ, kazdopadne kto nechce uverit, neuveri ani tak.
@Ostatni - vyzyvam vas teraz a potom obcas znovu urobit to iste: OBCAS ZVEREJNUJTE - mozeme sa tu vykecavat ale len realtime zverejneny trade skutocne nieco dokaze
3. příspěvek…a opět Nobody….Tobě ale musím ležet těžce v žaludku .tomDruhy napísal:no na kors je tu informacni embargo, tak ten bych tu zrovna nezminoval...
2rado: ptal jsem se prave zamerne jaky je prinos pro ctenare, motivaci zverejnovatele bych nechal stranou![]()
![]()
Informační embargo
Zajímalo by mne, co trejdíš ty a co kromě nelítostné kritiky co si od tebe budeme moci přečíst?
Pěkný večer, N.
[quote="Rado"] Myslím, že zámer zverejňovať obchody taký nebol a preto sa Nobodymu ani nedá čo vyčítať. Ak by to bola príprava na edukačný program, ktorý by chcel neskôr predávať, tak je to pekný marketingový ťah.
--- Není , není, není ---
………………………………………………………………………………………………
Ale je fakt, že se po dnešku něco změní.
A napíšu něco o KORS….aby i „ Tomové“ mohli klidněji spát.
--- Není , není, není ---
………………………………………………………………………………………………
Ale je fakt, že se po dnešku něco změní.
A napíšu něco o KORS….aby i „ Tomové“ mohli klidněji spát.
a jiného soudku spread TECL / TY sh. 127,85
Ještě bych požádal, aby všichni "tradeři" , které moje nepatrné vlákno tak těžce irituje, uráží, nutí k registraci
, deprimuje atd... aby použili selský rozum --- stačí neklikat !!!!
-
Tilbur
- Platinum Member ***
Ta prva moznost.Kritika mi neva, když je aspoň trošku konstruktivní. Co bys tedy navrhoval?
- přestat s tím
Este raz ti napisem, ze nemam nic proti tvojmu tradingu, ani nespochybnujem vysledky. Mozno som len večný skeptik....
ok. Doufám, že přestanou s jakýmkoliv zveřejňováním i ostatní,,,,,,pak to asi už bude forum o druhým pilíři, podvodech, pokeru a reklamě.
No proč ne. Skončilo už hodně for a webů.
Díky za názor. N.
No proč ne. Skončilo už hodně for a webů.
Díky za názor. N.
Nobody prepáč, že ti pokazím tvoje vlákno, ale hodím sem jednu rybu pre Marcosa. Dnes som otvoril spread na SPX may call(2160,2170) za 0,75$/kontrakt. Poplatok 2,46$/kontrakt. Otváral som to od pondelka za ceny 0,75;0,80 a dnes za 0,75. Aktuálne v tom mám 45% účtu.
Predpokladám, že napriek výsledkovej sezóne sa SPX nedostane cez TOP 2118$ lebo pravdepodobnosť, že FED dvihne sadzby sa zvyšuje. Trh má ešte tri týždne na to, aby mi ukázal, že sa mýlim. ROI pri jednotlivých obchodoch mám v inervale 8,1-8,7%.
Aj keď to nie je online, tak moje obchody dokážeš kopírovať aj týždeň pred expiráciou, ak chceš a ak ti to trh dovolí.
Dnes by si za tento spread cca pred hodinou inkasoval 0,9$. 
Študuj!
Predpokladám, že napriek výsledkovej sezóne sa SPX nedostane cez TOP 2118$ lebo pravdepodobnosť, že FED dvihne sadzby sa zvyšuje. Trh má ešte tri týždne na to, aby mi ukázal, že sa mýlim. ROI pri jednotlivých obchodoch mám v inervale 8,1-8,7%.
Aj keď to nie je online, tak moje obchody dokážeš kopírovať aj týždeň pred expiráciou, ak chceš a ak ti to trh dovolí.
Študuj!
to Rado: nehaž sem svoje ryby. Hoď si je do svého vlákna. Tohle vlákno se jmenuje jinak ...