Nobody - pár mých trejdů
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Re: Nobody - pár mých trejdů
http://imageshack.cz/images/2015/04/22/Spread.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0
Moje názory, analýzy a zveřejněné obchody mají pouze informativní charakter a nemohou sloužit jako doporučení k obchodování na burze.
Moje názory, analýzy a zveřejněné obchody mají pouze informativní charakter a nemohou sloužit jako doporučení k obchodování na burze.
- osamely chodec
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Ut 13 11, 2007 1:57 pm
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 594 times
- Kontaktovať používateľa:
pokial sem nedas svoj obchodny plan , tak zverejnovanie trejdov je pre ostatnych traderov k nicomu. Ukazujes ake pekne a kolko ryb si chytil, ale nie ako sa chytaju. Mas na to pravo, tak isto ako ja mam pravo na tento svoj nazor.Profitabilny trading je velmi nudna a samotarska praca , to je moj hlavny dovod preco som na forach. Zial po dokladnom studiu tvojich zverejnenych trejdov je pre mna pridana hodnota nulova. Ale mas pravdu nemusim klikat. Peace.
Existujú starí obchodníci a odvážni obchodníci. Je len veľmi málo starých, odvážnych obchodníkov. “ -Ed Seykota-
Láska nad zlato, myšlienka nad majetok.
Chodci a cyklisti vážia menej ako šoféri a šoférky. (prieskum EU)
Na obchodovani s NG nie som ziskovy.
Láska nad zlato, myšlienka nad majetok.
Chodci a cyklisti vážia menej ako šoféri a šoférky. (prieskum EU)
Na obchodovani s NG nie som ziskovy.
Tak pod toto sa podpíšem kedykoľvek. Možno aj toto je dôvod pre Nobodyho. Pochvala je niekedy viac ako prachy.osamely chodec napísal:Profitabilny trading je velmi nudna a samotarska praca , to je moj hlavny dovod preco som na forach.
"Every great story on the planet happened when someone decided not to give up, but kept going no matter what." ~Spryte Loriano
“ All is well in the end, if it is not well, it is not the end” – saying in India
“ All is well in the end, if it is not well, it is not the end” – saying in India
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 24 03, 2011 5:19 pm
- Has thanked: 293 times
- Been thanked: 200 times
Ja som rad sledoval realtime obchody v tomto vlakne. Z dovodu ze stale riesim dilemu ci je prifitabilny trading naozaj mozny. Na trhu ako je forex alebo na akciovom. Kde vela informacii nie je znamych alebo je informacii prilis vela na objektivne zhodnotenie.
Juggler obchoduje earnings, obcas vyuziva obchodovanie tesne pred otvorenim burzy alebo tesne po zatvoreni. Plati si informacne kanaly a sluzby ktore ja amater nemam.
Mika sa zivi pravdepodobne v nejakej institucii a forex ma len ako konicek. Z forexovych obchodov ktore zverejnil sa neda presvedcivo prehlasit ze podobne vysledky by sa nedali dosiahnut random-walk.
Tak Nobodyho vlakno preklanalo misky vah trochu ku strane, ze nejaky edge sa na akciovom trhu predsalen snad da najst. A ak na akciovom trhu, potom mozno aj na forexe.
Vycitat mu ze zaciatocnici sa kvoli nemu mozu popalit je scestne. Zaciatocnik ktory sa chce popalit (kvoli vidine lahkych penazi) sa popali. Tiez som bol taky trulo. Nobodyho zverejnene obchody budu nieco malo rozumneho co najde v tej hromade smetia co je na internete.
Juggler obchoduje earnings, obcas vyuziva obchodovanie tesne pred otvorenim burzy alebo tesne po zatvoreni. Plati si informacne kanaly a sluzby ktore ja amater nemam.
Mika sa zivi pravdepodobne v nejakej institucii a forex ma len ako konicek. Z forexovych obchodov ktore zverejnil sa neda presvedcivo prehlasit ze podobne vysledky by sa nedali dosiahnut random-walk.
Tak Nobodyho vlakno preklanalo misky vah trochu ku strane, ze nejaky edge sa na akciovom trhu predsalen snad da najst. A ak na akciovom trhu, potom mozno aj na forexe.
Vycitat mu ze zaciatocnici sa kvoli nemu mozu popalit je scestne. Zaciatocnik ktory sa chce popalit (kvoli vidine lahkych penazi) sa popali. Tiez som bol taky trulo. Nobodyho zverejnene obchody budu nieco malo rozumneho co najde v tej hromade smetia co je na internete.
spread outNobody napísal:a jiného soudku spread TECL / TY sh. 127,85
-
Airmike
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: Ut 18 05, 2010 10:17 am
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 31 times
Jaroslav80
clovek sa len pousmeje nat takou chujovinou co si pri mojom mene napisal, nehnevaj sa. Ja sa tradingom zivim dlhsie ako vacsina tu diskutujucich a ked moje vysledky prirovnavas k randomwalku, tak asi fakt nevies co randomwalk je.
len pre pokoj tvojej duse. tradingom a burzou sa zivim od 2008 . predtym to bolo moje hobby. tolko k tvojej hlbokej analyze na zaklade empirickych dat. nabuduce si to radsej odpusti.
clovek sa len pousmeje nat takou chujovinou co si pri mojom mene napisal, nehnevaj sa. Ja sa tradingom zivim dlhsie ako vacsina tu diskutujucich a ked moje vysledky prirovnavas k randomwalku, tak asi fakt nevies co randomwalk je.
len pre pokoj tvojej duse. tradingom a burzou sa zivim od 2008 . predtym to bolo moje hobby. tolko k tvojej hlbokej analyze na zaklade empirickych dat. nabuduce si to radsej odpusti.
-
jogo
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 04 08, 2008 9:03 pm
- Has thanked: 194 times
- Been thanked: 447 times
Nachadzas sa presne v tom stadiu, ako som bol ja po troch rokoch obchodovania. Este aj roztrzky s Mikom mas podobne ako som mal ja.jaroslav80 napísal:Ja som rad sledoval realtime obchody v tomto vlakne. Z dovodu ze stale riesim dilemu ci je prifitabilny trading naozaj mozny. Na trhu ako je forex alebo na akciovom. Kde vela informacii nie je znamych alebo je informacii prilis vela na objektivne zhodnotenie.
Pokracuj dalej v "burzovani", myslim, ze to nakoniec "Das".
Tu mas odkaz na jednu poviedku o bambusovom semiacku. Ta poviedka mi pomahala, ked mi bolo najhorsie. Asi za to, ze som ju tu zverejnil na Vianoce 2009-roku.
http://ako-investovat.sk/diskusia/viewt ... &start=240" onclick="window.open(this.href);return false;
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
Mika
To ze sa tradingom a burzou zivis, dlhorocne a uspesne, to nespochybnujem. Mas prehlad o veciach vo financom svete urcite vacsi nez ja vo svete priemyselnej elektoniky, aj ked sa nou zivim.
Vela krat si napisal ze forex je pre teba len hobby a obchodovanie forexu nerobis ako tvoju zakladnu profesionalnu cinnost. Pravdepodobne obchodujes uplne ine trhy a uplne inou technikou nez skusat trafit ci EURUSD bude nasledujuce 3 dni rast alebo klesat.
Vsetko bol len moj neovereny odhad, no mozem si na verejne forum kludne napisat moj neovereny odhad. Na tomto fore boli uz aj tvrdsie neoverene odhady - trebars ze niekto je psychopat co by mu snad mohli pomoct tabletky pripadne ani tie nie.
Monte-Carlo analyza sa pouziva aj na analyzovanie elektronickych obvodov, tak o randomwalku nahodou viem ako funguje.
To ze sa tradingom a burzou zivis, dlhorocne a uspesne, to nespochybnujem. Mas prehlad o veciach vo financom svete urcite vacsi nez ja vo svete priemyselnej elektoniky, aj ked sa nou zivim.
Vela krat si napisal ze forex je pre teba len hobby a obchodovanie forexu nerobis ako tvoju zakladnu profesionalnu cinnost. Pravdepodobne obchodujes uplne ine trhy a uplne inou technikou nez skusat trafit ci EURUSD bude nasledujuce 3 dni rast alebo klesat.
Vsetko bol len moj neovereny odhad, no mozem si na verejne forum kludne napisat moj neovereny odhad. Na tomto fore boli uz aj tvrdsie neoverene odhady - trebars ze niekto je psychopat co by mu snad mohli pomoct tabletky pripadne ani tie nie.
Monte-Carlo analyza sa pouziva aj na analyzovanie elektronickych obvodov, tak o randomwalku nahodou viem ako funguje.
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2395 times
- Been thanked: 2783 times
Čaute.
Mne je smutno ako tu Nobody dostáva...mne to pripadá ako ,,za dobrotu na žobrotu,,.
To že tu dáva trejdy je dar, pre mňa to najcennejšie a ja darovanému koňovi veru na zuby nepozerám...
To najdôležitejšie je, že to tu dáva real-time a to je pre mňa fair-play najvyššej kvality.
To že má Nobody svoj zvláštny štýl, že dokupuje do strát a že sa snaží o 100% ziskovosť, to je jeho vec.
Už viac krát som narazil na fakt, že sú profíci ktorí majú systém postavený na obrátenom risk/rewarde, ale majú extrémne vysoký pomer winnerov...tak toto vôbec neriešim. Proste on si za 15 rokov praxe vycibril svoje stratégie a tie jeho dokupy sú limitované..tak keď chce prezentovať 100% winnerov, nech to robí!
KLOBÚK DOLE, KEĎ TO DOKÁŽE !
To či to ovplyvní začiatočníkov mi je tiež jedno. Toto nie sú príklady na vzdelávanie, toto nie je trading podľa knižiek...každý z nás vieme predsa ako by sa malo správne trejdiť a sú o tom popísané tony kníh...
Ale nechcite od trejdera, ktorý sa tu chce podeliť o trading, aby robil niečo iné ako to, čo jemu zarába prachy. Lebo trading nie je o ničom inom, len o tom, či robíme ZISKY, alebo robíme STRATY.
K tomu neuzavretému trejdu KORS:
Potvrdzujem, že Nobody mi osobne písal, že nevie čo má robiť, ked KORS sa mu vybral zisk na targete ale bol mimo domu. Proste medzitým cena zišla dole a bolo mu blbo nehlásiť to tu real-time. Tak som mu vravel, že ja by som nahlásil tak ako je (vtedy pár stoviek v strate), alebo zisk podložil scanom z účtu... proste to sa stáva a niekolko raz sa to stalo aj mne a tak som to aj riešil.
Pametám si dokonca, že ešte v tom čase kým to neriešil sa mu KORS dostal i do mierneho zisku...
Proste ja neviem, či mu tak záležalo na 100% ziskových obchodoch, alebo ho to len štvalo, ale on proste ten KORS nechal tak a dodnes ho má neuzavretý. Ale vadí to? Veď pri dnešnej cene je v tom obchode v strate cca -2000 USD a má realizovaný zisk skoro +40 000 USD...tak čo tu vlastne treba riešiť?
Ja som rád, keď tu ktokolvek prezentuje hocičo real-time. Buďme radi, že tu len neteoretizujeme...
Mne je smutno ako tu Nobody dostáva...mne to pripadá ako ,,za dobrotu na žobrotu,,.
To že tu dáva trejdy je dar, pre mňa to najcennejšie a ja darovanému koňovi veru na zuby nepozerám...
To najdôležitejšie je, že to tu dáva real-time a to je pre mňa fair-play najvyššej kvality.
To že má Nobody svoj zvláštny štýl, že dokupuje do strát a že sa snaží o 100% ziskovosť, to je jeho vec.
Už viac krát som narazil na fakt, že sú profíci ktorí majú systém postavený na obrátenom risk/rewarde, ale majú extrémne vysoký pomer winnerov...tak toto vôbec neriešim. Proste on si za 15 rokov praxe vycibril svoje stratégie a tie jeho dokupy sú limitované..tak keď chce prezentovať 100% winnerov, nech to robí!
KLOBÚK DOLE, KEĎ TO DOKÁŽE !
To či to ovplyvní začiatočníkov mi je tiež jedno. Toto nie sú príklady na vzdelávanie, toto nie je trading podľa knižiek...každý z nás vieme predsa ako by sa malo správne trejdiť a sú o tom popísané tony kníh...
Ale nechcite od trejdera, ktorý sa tu chce podeliť o trading, aby robil niečo iné ako to, čo jemu zarába prachy. Lebo trading nie je o ničom inom, len o tom, či robíme ZISKY, alebo robíme STRATY.
K tomu neuzavretému trejdu KORS:
Potvrdzujem, že Nobody mi osobne písal, že nevie čo má robiť, ked KORS sa mu vybral zisk na targete ale bol mimo domu. Proste medzitým cena zišla dole a bolo mu blbo nehlásiť to tu real-time. Tak som mu vravel, že ja by som nahlásil tak ako je (vtedy pár stoviek v strate), alebo zisk podložil scanom z účtu... proste to sa stáva a niekolko raz sa to stalo aj mne a tak som to aj riešil.
Pametám si dokonca, že ešte v tom čase kým to neriešil sa mu KORS dostal i do mierneho zisku...
Proste ja neviem, či mu tak záležalo na 100% ziskových obchodoch, alebo ho to len štvalo, ale on proste ten KORS nechal tak a dodnes ho má neuzavretý. Ale vadí to? Veď pri dnešnej cene je v tom obchode v strate cca -2000 USD a má realizovaný zisk skoro +40 000 USD...tak čo tu vlastne treba riešiť?
Ja som rád, keď tu ktokolvek prezentuje hocičo real-time. Buďme radi, že tu len neteoretizujeme...
-
jogo
- VETERAN MEMBER *****
Ja som sa o KORS vobec nezaujimal, lebo je zatial v smiesnej strate voci ziskom, ktore tu Nobody prezentoval.JUGGLER napísal:
Pametám si dokonca, že ešte v tom čase kým to neriešil sa mu KORS dostal i do mierneho zisku...![]()
Ale tento dovod ma ani vo sne nenapadol.
Ak je Nobody tak poctivy v nahlasovani real-time obchodov, ako to vyplyva z tejto informacie, tak ho nedovera a ohovaranie musi dvojnasobne boliet.
Tiez nezadavam pri ohlasenych obchodoch SL a PT, lebo:
-casto ich menim podla aktualnej situacie na trhu
-otvaram a zatvaram pozicie postupne po malych castiach
-velmi casto voci ohlasenej pozicii mam ciastocny "protihedge" bud priamo v danom instrumente(ETF voci CFD) alebo korelovanom instrumente(oslabovanie Eura sposobuje rast DAXU od zaciatku tohto roka ap.)
-z horeuvedenych dovodov ich nezadavam,lebo by ma niekto mohol kopirovat s neprimerane velkou poziciou a potom zaplakat(vid svajciarsky CAP)
Ak mi vyrazi nenahlaseny SL a nie som pri pocitaci, tak ho nahlasim po prichode k pocitacu na aktualnej cene.Niekedy je to v moj prospech, niekedy v moj neprospech, v globale sa to vynuluje. Predsa kvoli real-time ohlaseniu SL pripadne PT nebudem cely den sediet pri pocitaci, ked to nemusim robit ani kvoli svojim obchodom.(bud mam SL a PT alebo cakajuce prikazy zadane napevno alebo si nakodim jednoduchy AOS, ktoremu zadam podmienky, kedy ma otvorit a zatvorit poziciu pocas tych par hodin, co nie som pri pocitaci).
Pod toto sa podpisujem.Ja som rád, keď tu ktokolvek prezentuje hocičo real-time. Buďme radi, že tu len neteoretizujeme...
-Disclaimer: Všetky informácie, ktoré poskytujem na tomto fóre, sú určené výhradne ku študijným účelom. V žiadnom prípade neslúžia ako investičné doporučenie.
-
Tilbur
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: St 03 02, 2010 8:41 am
- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 47 times
Dobre pani,
Cize skusim sumarizovat:
Nobody napisal, ze doplni tabulku na 50riadkov a potom to zabali. Ozvali sa chlapci, aby to nerobil, lebo je to super.
Ja som mu napisal, ze system je dobry ale skodi chlapcom. Potom bola otazka, co ma robit dalej. Odpovedal som mu, ze nech to zabali, vsak to pisal aj na zaciatku.
Cely cas, co tu za posledne obdobie prispievam, mam snahu (aj ked kritikou) pomoct tym, co zacinaju. Stale je to vsak dookola to iste. Aj keby som im ukazal vsetky moje obchody, aj tak to nepomoze.
Cize ako dalej. Ja koncim tuto na dlhsiu dobu. Na stretnutie (ak nejake bude) pridem a mozno si to s Nobodym vysvetlime aj osobne.
Vela zdaru v tradingu.
Cize skusim sumarizovat:
Nobody napisal, ze doplni tabulku na 50riadkov a potom to zabali. Ozvali sa chlapci, aby to nerobil, lebo je to super.
Ja som mu napisal, ze system je dobry ale skodi chlapcom. Potom bola otazka, co ma robit dalej. Odpovedal som mu, ze nech to zabali, vsak to pisal aj na zaciatku.
Cely cas, co tu za posledne obdobie prispievam, mam snahu (aj ked kritikou) pomoct tym, co zacinaju. Stale je to vsak dookola to iste. Aj keby som im ukazal vsetky moje obchody, aj tak to nepomoze.
Cize ako dalej. Ja koncim tuto na dlhsiu dobu. Na stretnutie (ak nejake bude) pridem a mozno si to s Nobodym vysvetlime aj osobne.
Vela zdaru v tradingu.
My number one job as a trader is to manage risks not make money.
-
jogo
- VETERAN MEMBER *****
Nechapem preco koncis. Ta diskusia zacala o tom, ze preco Nobody nezverejni aspon cast svojho obchodneho systemu.tilbur napísal: Cize ako dalej. Ja koncim tuto na dlhsiu dobu. Na stretnutie (ak nejake bude) pridem a mozno si to s Nobodym vysvetlime aj osobne.
Vela zdaru v tradingu.
Chlapci z fora tomaDruheho su na to zvyknuty, lebo tam dostali podobny "bezstoplosovy" system so vsetkymi detailami zadarmo. A s jedlom rastie chut. Provokovali Nobodyho tam, aby zverejnil system a prisli ho provokovat aj tu. To je vsetko.
Ak sa nechame vyprovokovat, skonci diskusia tuna tak isto ako skoncila tam. Nebude sa tu diskutovat.
Teraz k tebe: Vyjadril si svoj nazor, ze taketo zverejnovanie nie je vhodne ukazovat zaciatocnikom. Niektori s tym nesuhlasili.Pravda je ako vzdy niekde uprostred. Preto sa uz nebudeme spolu rozpravat, ze mame rozdielny nazor na tuto otazku?
-
jogo
- VETERAN MEMBER *****
Presne ten isty pocit mam aj ja. Myslim, ze to vsetko chce cas a zo zaciatocnika sa stane profitabilny trader tak po 5 rokoch aktivneho tradovania.tilbur napísal: Cely cas, co tu za posledne obdobie prispievam, mam snahu (aj ked kritikou) pomoct tym, co zacinaju. Stale je to vsak dookola to iste. Aj keby som im ukazal vsetky moje obchody, aj tak to nepomoze.
Skratky neexistuju ani v tradingu ani inych povolaniach v zivote. Kazde "remeslo" sa clovek uci 5 rokov, kym sa stane samostatne schopnym ho vykonavat.
Na odlahcenie: Ked som mal velke zdravotne problemy s krizami(mal som sedave zamestnanie), tak mi lekarka povedala, ze jedine romovia, co kopu vykopy nemaju problem s krizami. Tak som siel kopat. Clovece, vies aka je to zodpovednot v takych Kosiciac zakopnut krampac do zeme? Raz som tak zatal do hrubeho telefonneho kabla. Nastastie som ho neposkodil, lebo skoda by bola 20 000Skk. A keby som nebodaj chytil optiku, tak sa bavime o 100 000Skk. Aj za dobreho kopaca sa clovek musi "ucit". Raz nam romovia poskodili telekomunikacny kabel v Presove a nepriznali sa. Kabel zamokol a o pol roka odisiel na dost dlhom useku. Vymena vratane pokuty za zatajenie chyby bola radove v stotisicoch korun.
Aj za zodpovedneho kopaca sa clovek roky uci, kym sa stane majstrom kopacom...(vediet co si este mozes dovolit v hlbokych vykopoch s bagrom, aby ta nezasypalo...
-
airwolker
- Silver Member *
- Dátum registrácie: St 15 05, 2013 2:21 pm
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Ahoj Jogo, ako si nakoniec vyriesil problem s krizami ? Tradujes po sediacky, po stojacky, ci nejaka specialna stolicka ?
Ja som bol teraz 3 tyzdne na PNke s chrbticou, tiez kombinacia sedaveho zamestnania a tazke vahy v posilke. Doktorka povedala, ze mam zrotovanu chrbticu a skoliozu ale vobec neporadila co mam robit. Jedine co viem, ze v posilke musim znizit vahy a vynechat niektore cviky, a plus zacinam chodit na plavaren. Momentalne robim z gauca a uvazujem ze na nejaku dobu si dam monitory ku gaucu a budem robievat po leziacky. Ked som od 10tej v office a potom este doma som do 23h za compami tak ten chrbat citim. Asi tato tema nepatri do tohto vlakna, ale mozno tu bude viac ludi s rozbitym chrbatom zo sedenia, tak kazda rada je dobra
Ja som bol teraz 3 tyzdne na PNke s chrbticou, tiez kombinacia sedaveho zamestnania a tazke vahy v posilke. Doktorka povedala, ze mam zrotovanu chrbticu a skoliozu ale vobec neporadila co mam robit. Jedine co viem, ze v posilke musim znizit vahy a vynechat niektore cviky, a plus zacinam chodit na plavaren. Momentalne robim z gauca a uvazujem ze na nejaku dobu si dam monitory ku gaucu a budem robievat po leziacky. Ked som od 10tej v office a potom este doma som do 23h za compami tak ten chrbat citim. Asi tato tema nepatri do tohto vlakna, ale mozno tu bude viac ludi s rozbitym chrbatom zo sedenia, tak kazda rada je dobra
-
Airmike
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: Ut 18 05, 2010 10:17 am
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 31 times
airwolker
ja som mal tiez problemy s chrbtom, ked som sedel za kompom nonstop. Lezat ti nepomoze , skor uskodi. skusal som ked som uz fakt nemohol. pomaha mi najviac to ze si kazdy tyzden zabehnem 15-20km. po malych davkach , cim castejsie tym lepsie. a plavanie + posilka je fajn ale na to uz neostava moc casu.
ja som mal tiez problemy s chrbtom, ked som sedel za kompom nonstop. Lezat ti nepomoze , skor uskodi. skusal som ked som uz fakt nemohol. pomaha mi najviac to ze si kazdy tyzden zabehnem 15-20km. po malych davkach , cim castejsie tym lepsie. a plavanie + posilka je fajn ale na to uz neostava moc casu.
-
jogo
- VETERAN MEMBER *****
Postupne som aplikoval nasledujuci postup:airwolker napísal:Ahoj Jogo, ako si nakoniec vyriesil problem s krizami ? Tradujes po sediacky, po stojacky, ci nejaka specialna stolicka ?
-liecenie klasickou medicinou asi rok
-zaroven detoxikacia organizmu pomocou homeopatik tiez asi rok
-dieta s vynechanim vyrobkov z kravskeho mlieka a slepacich vajec(doteraz uz viac ako 15 rokov)
-5 rokov cvicenia pod dozorom skusenej rehabilitacnej sestry v Kosiciach
-manualna praca v ktorej som sa vela nachodil (denne vratane cesty do prace a spat na ubytovnu to bolo 15-20km)
-v zime januar-februar som sa snazil nerobit, aby som nepremrzol(vacsinou sme nemali robotu a boli sme doma na 60% mzdy alebo som bral neplatene volno)
Bolesti krizi postupne zmizli a chrbtica sa mi postupne vyrovnala(mal som 15% vychylenie chrbtice doboku). Trvalo to asi 5 rokov, ale tabletky a marodku som po nasadeni diety bez mlieka a vajec uz viac nepotreboval.Bolelo to raz viac, raz menej, ale kedze som vladal chodit a robit, tak som to vydrzal a marodku som viac nepotreboval.Ani ziadne lieky od krizi alebo bolesti.
Teraz mozem robit aj sedave zamestnanie(cely minuly rok som ho robil) a nemam s tym ziadne problemy.
Fair enough. Mna by akurat zaujimal ten motiv pridavania trejdov. Ocividne nim nie je pomoc zacinajucim trejderom pretoze to by odkryl aspon cast/pointu systemu a tu som nikde nevidel (aj ked ja plus minus tusim o co ide). A ak sa snazi iba dokazat, ze trejdingom sa da zarobit tak to sa ani nemusi snazit pretoze to kazdy vie, ze existuju uspesni trejderi..tak ako existuju uspesni ludia hoc aj v gamblingu. Podla mna by mal zurnal vyzerat tak ako to robis ty. Vidim co trejdis, ale ovela podstatnejsie je, ze vidim PRECO to trejdis. V tomto konkretnom vlakne osobne nevidim pridanu hodnotu okrem honenia ega.JUGGLER napísal:To že tu dáva trejdy je dar, pre mňa to najcennejšie a ja darovanému koňovi veru na zuby nepozerám...
A business that makes nothing but money is a poor business.
(Henry Ford)
(Henry Ford)
Nobody
Nedá mi neopýtať sa používaš hlavne TA alebo FA???
Som úplný začiatočník ale toto mi vyrazilo dych.
Ďakujem za odpoveď.
Nedá mi neopýtať sa používaš hlavne TA alebo FA???
Som úplný začiatočník ale toto mi vyrazilo dych.
Ďakujem za odpoveď.
- tak jo, vyhráli jste -
Vzdávám to -- no aspoň, že mne necháte trejdit. Mohlo to skončit zákazem obchodování, veřejným lynčováním, soudem a třeba i ukřižováním. Vyvázl jsem ještě docela snadno.
Ještě jednou díky za shovívavost a omlouvám se všem, kterých se moje troufalost mohla dotknout.
Vzdávám to -- no aspoň, že mne necháte trejdit. Mohlo to skončit zákazem obchodování, veřejným lynčováním, soudem a třeba i ukřižováním. Vyvázl jsem ještě docela snadno.
Ještě jednou díky za shovívavost a omlouvám se všem, kterých se moje troufalost mohla dotknout.
-
jogo
- VETERAN MEMBER *****
Krasne sa nam to forum rozpadava...
Ludia co nieco o tej burze vedia prestavaju prispievat, som zvedavy o com sa tu bude diskutovat.
Ale je to asi bezny vyvoj, ze ludi po rokoch prestane bavit debatovat vzdy o tom istom.
Aj ja si zacinam hladat nejake fyzikalne forum, lebo toho casu sa zabavam studiom vysokoskolskej fyziky, na ktoru som na skole nemal cas, lebo bolo treba zit.
Tak teraz sa ju snazim pochopit, podobne ako som sa naucil pochopit slaboprud(15 rokov),potom silnoprud(10 rokov), teraz burzu(8 rokov), tak mam o zabavu na volne chvile postarane na dalsich par rokov.
p.s: Toto ma v poslednej dobe velmi zaujalo http://qarton.sweb.cz/.
Je tam popisana zaujimava teoria vakua a kedze aj ja svojim "sedliackym" rozumum uz davno vidim, ze klasicka fyzika ma problemy s vysvetlenim vela veci (najnovsie temna hmota a energia), tak ocakavam nejake nove teorie, ktore budu lepsie vysvetlovat podstatu sveta.
p.s: Jedna bajka na zaver(zverejnena 23.5.2009):http://ako-investovat.sk/diskusia/viewt ... &start=160
Vynatok z nej:
Ludia co nieco o tej burze vedia prestavaju prispievat, som zvedavy o com sa tu bude diskutovat.
Ale je to asi bezny vyvoj, ze ludi po rokoch prestane bavit debatovat vzdy o tom istom.
Aj ja si zacinam hladat nejake fyzikalne forum, lebo toho casu sa zabavam studiom vysokoskolskej fyziky, na ktoru som na skole nemal cas, lebo bolo treba zit.
Tak teraz sa ju snazim pochopit, podobne ako som sa naucil pochopit slaboprud(15 rokov),potom silnoprud(10 rokov), teraz burzu(8 rokov), tak mam o zabavu na volne chvile postarane na dalsich par rokov.
p.s: Toto ma v poslednej dobe velmi zaujalo http://qarton.sweb.cz/.
Je tam popisana zaujimava teoria vakua a kedze aj ja svojim "sedliackym" rozumum uz davno vidim, ze klasicka fyzika ma problemy s vysvetlenim vela veci (najnovsie temna hmota a energia), tak ocakavam nejake nove teorie, ktore budu lepsie vysvetlovat podstatu sveta.
p.s: Jedna bajka na zaver(zverejnena 23.5.2009):http://ako-investovat.sk/diskusia/viewt ... &start=160
Vynatok z nej:
Jste hvezdou v chatovaci mistnosti tykajici se obchodovani a lide naslouchaji tomu co rikate. V jejich otazkach rozpoznavate sami sebe z obdobi nejakych dvou let zpatky. Poskytujete sve rady, ale vite, ze vetsina z nich je zbytecna, protoze se jedna o vyrostky – nekteri z nich se dostanou tam kde jste nyni vy – nekteri to dokazi rychle a nekteri pomaleji – doslova tucty a tucty nikdy neprekonaji fazi dva, ale nekolika z nich se to povede.
Obchodovani jiz nadale neni vzrusujici – pravdepodobne je k ukousani nudne – jako vsechno v zivote v cem se stanete dobrymi nebo to delate jako sve zamestnani – stava se to nudnym – delate svoji praci a tak to je.
Nakonec z chatovacich mistnosti odejdete a date se dohromady s nekolika vybranymi lidmi, se kterymi budete o trzich hovorit bez toho, ze by vas to nejak ovlivnovalo.
Celou dobu sve metody zdokonalujete, abyste z trhu ziskali maximalni zisk bez toho, ze byste navysovali riziko. Vase metoda obchodovani se nemeni – pouze se stava lepsi – nyni vite co zeny oznacuji za „intuici“.
Nyni muzete s hlavou vztycenou rici „Jsem obchodnikem s kurzy“, ale byt uprimnymi, ani se neobtezujete to nekomu rikat – je to prace jako kazda jina.
Ja bych podekoval vsem supr diskuterum (zvlaste pak Tomovirozesiracovi ) za superdobre odvedenou vykousavaci akci.!!!! Jeste jednou za to diky. ☹
Toto je zábavné vlákno.
Normálne som začal znova denne klikať na diskusiu.
Ja som napríklad ani na okamih nezapochyboval o jeho výsledkoch lebo som ich nevidel. Až neskôr som zbadal jeho odkaz na tabuľku. Je super, že nemá straty a ani najmenej nepochybujem, že by tu nepísal pravdu.
Vždy som si myslel, že tu diskutujú dospelí ľudia, ktorí si stoja za tým, čo tu píšu, ale asi to tak nie je. Chudák Nobody je mu ubližované otázkami, tak to zabalí. Pozíciu martýra však majú radi malé deti, aby ich rodičia poľutovali. To mi k úspešnému traderovi nepasuje. Každý je iný, ale jedno majú spoločné ... nikdy to nevzajú. Táto črta je spoločná pre všetkých úspešných bez rozdielu profesie.
Mňa od diskusie skôr odradí to, že nikto nereaguje. Naopak opačný názor ma naštartuje. Nobodyho reakcia ma preto dosť prekvapila.
Futurer Tom tu má až 3 (tri) príspevky smerované na Marcosa, kde tam vidíš otázku na Nobodyho alebo niečo, čo by ho mohlo vytočiť?futurer napísal:Ja bych podekoval vsem supr diskuterum (zvlaste pak Tomovirozesiracovi ) za superdobre odvedenou vykousavaci akci.!!!! Jeste jednou za to diky. ☹
Ja som napríklad ani na okamih nezapochyboval o jeho výsledkoch lebo som ich nevidel. Až neskôr som zbadal jeho odkaz na tabuľku. Je super, že nemá straty a ani najmenej nepochybujem, že by tu nepísal pravdu.
Vždy som si myslel, že tu diskutujú dospelí ľudia, ktorí si stoja za tým, čo tu píšu, ale asi to tak nie je. Chudák Nobody je mu ubližované otázkami, tak to zabalí. Pozíciu martýra však majú radi malé deti, aby ich rodičia poľutovali. To mi k úspešnému traderovi nepasuje. Každý je iný, ale jedno majú spoločné ... nikdy to nevzajú. Táto črta je spoločná pre všetkých úspešných bez rozdielu profesie.
Mňa od diskusie skôr odradí to, že nikto nereaguje. Naopak opačný názor ma naštartuje. Nobodyho reakcia ma preto dosť prekvapila.
"Every great story on the planet happened when someone decided not to give up, but kept going no matter what." ~Spryte Loriano
Prepáčte mi ak som sa na diskusnom fóre opýtal niečo na čo som sa nemal pýtať.
I keď moja otázka znie! Načo potom existujú diskusné fóra??
Chápem Nobodyho že nechce zverejniť svoj vydretý systém ale Nobody ty si prišiel na diskusné fórum
"DISKUSNÉ FÓRUM" znamená že sa diskutuje o tom k čomu bolo DISKUSNÉ FÓRUM zriadené.
Predpokladám že nikto nechce presný systém. Prichádzame sem aby sme danú problematiku lepšie pochopili.
A za nováčikov ďakujem!!! Pomohol si nám lepšie pochopiť problematiku trejdenia.
I keď moja otázka znie! Načo potom existujú diskusné fóra??
Chápem Nobodyho že nechce zverejniť svoj vydretý systém ale Nobody ty si prišiel na diskusné fórum
"DISKUSNÉ FÓRUM" znamená že sa diskutuje o tom k čomu bolo DISKUSNÉ FÓRUM zriadené.
Predpokladám že nikto nechce presný systém. Prichádzame sem aby sme danú problematiku lepšie pochopili.
A za nováčikov ďakujem!!! Pomohol si nám lepšie pochopiť problematiku trejdenia.
Tak tu je aký obrovský ffa flame.
Starý davo by sa tu pustil do každého a prispel svojou troškou retardovanosti. Nová verzia mňa len povie, že v pridávaní realtime trejdov nie je žiadna pridaná hodnota pre mňa. (pokiaľ netrejdíme tie isté tickre, alebo dotyčný nerobí to čo ja) ale ako vôbec mi tieto thready nevadia, kľudne robte blogové thready kde si honíte egá a postujete pnl na konci dňa. Ja si to budem rád čítať/čítam a občas aj prispejem, keď mám čo povedať...
Nobody pravdepodobne vie o čom približne točí, tak nám ho neodstrašte hneď, možno že začne čoskoro aj teoretizovať v rôznych iných threadoch na zaujímavé témy(tie o tej zelenine a pokri
), pretože to je zase pre mňa tá najcennejšia vec tu a rád si prečítam jeho názor. 
Starý davo by sa tu pustil do každého a prispel svojou troškou retardovanosti. Nová verzia mňa len povie, že v pridávaní realtime trejdov nie je žiadna pridaná hodnota pre mňa. (pokiaľ netrejdíme tie isté tickre, alebo dotyčný nerobí to čo ja) ale ako vôbec mi tieto thready nevadia, kľudne robte blogové thready kde si honíte egá a postujete pnl na konci dňa. Ja si to budem rád čítať/čítam a občas aj prispejem, keď mám čo povedať...
Nobody pravdepodobne vie o čom približne točí, tak nám ho neodstrašte hneď, možno že začne čoskoro aj teoretizovať v rôznych iných threadoch na zaujímavé témy(tie o tej zelenine a pokri
Podla mna boli vsetky tri otazky utokom na Nobodyho. Ano, boli smerovane na mna, ale na tvrdenia o tom ze publikovane Nobodyho trades pre mna maju zmysel. To ze pre mna zmysel mali je fakt ktory okrem mna nikto nezmeni. Okrem mna sa ozvalo aj par dalsich ludi ktori tvrdili to iste, ale boli prehluceny negativnymi prispevkami. Preto sa Nobodymu nedivim ze sa na to vykaslal - bol jeden z mala kto tu realtime nieco zverejnuje a jedine co z toho mal boli utocne prispevky od niektorych traderov.Rado napísal:
Futurer Tom tu má až 3 (tri) príspevky smerované na Marcosa, kde tam vidíš otázku na Nobodyho alebo niečo, čo by ho mohlo vytočiť?
Podla mna je na skodu tohoto fora ze ste sa do Nobodyho tak pustili. Ak sa vam jeho vlakno nepacilo, nikto vas nenutil ho citat.
Nobody, mrzi ma ze to tu chces ukoncit, ja aj mnohi dalsi ocenujeme to ze si tu zverejnoval, klobuk dolu. Bol by som velmi rad keby si sa nedal znechutit a nadalej v tom pokracoval, ked uz pre nic ine tak aspon pre ten pocit ze Tvoj track record niekoho naserieNobody napísal:- tak jo, vyhráli jste -
Ak by si predsa len koncil: So long, and thanks for all the fish.
..
Chlapci z fora tomaDruheho su na to zvyknuty, lebo tam dostali podobny "bezstoplosovy" system so vsetkymi detailami zadarmo. A s jedlom rastie chut. Provokovali Nobodyho tam, aby zverejnil system a prisli ho provokovat aj tu. To je vsetko.
Ak sa nechame vyprovokovat, skonci diskusia tuna tak isto ako skoncila tam. Nebude sa tu diskutovat.
---------
Futurer Tom tu má až 3 (tri) príspevky smerované na Marcosa, kde tam vidíš otázku na Nobodyho alebo niečo, čo by ho mohlo vytočiť?
---------
To Rado: fakt sis nevsiml, ze je na nekterejch prispivatelech neco zvlastniho?
Ani, kdyz to Jogo asi dost trefne pojmenoval? A ze spousta veci jde cilene rozbit treba zdanlivejma otazkama ne nekoho druheho? Ze tady jde i trosku mozna o konkurencni boj? Asi zijes nekde jinde.
Ale pokud jsou tyhle veci na tebe prilis intelektualne narocny, tak si to N. vlakno nemel navstevovat a hotovo. A ne to jen kritizovat ve chvili, kdy se sebehne hodne psu.
S tebou bych fakt chtel mit dvojdomek, jak rikal muj kamarad.
---------
---------
To Rado: fakt sis nevsiml, ze je na nekterejch prispivatelech neco zvlastniho?
Ale pokud jsou tyhle veci na tebe prilis intelektualne narocny, tak si to N. vlakno nemel navstevovat a hotovo. A ne to jen kritizovat ve chvili, kdy se sebehne hodne psu.
S tebou bych fakt chtel mit dvojdomek, jak rikal muj kamarad.
Wau'another fucking big drama'.
Bolo zle ked tu niekto hadzal iba analyzy a nie real time obchody a tiez su zda sa'skalny'pisatelia nestany ked su obchody nahlasne v case,ale bez analyzy
.
No najviac ma pobavili poznamky pisatelov(obchodnikov) s niekolkorocnymi skusenostami,ze tak nejak to nema ziadnu pridanu hodnotu bez zverejneneho systemu
Toto ked napisu ludia co sa tomu venuju(a niektori akoze aj zivia),tak to uz je
.(podstatna cast tej vety je'zverejnenie systemu',aby sme sa chapali:)) )
No a potom to zaklincuju,ze ved nekritizuju ,ale iba vyjadrili svoj nazor na verejnom fore
Toto forum je uz nejaky ten cas najlepsie citat tak 1x do mesiaca s velkym popcornom a colou.Normalne lepsie ako ist do kina
Dakujem vsetkych pisatelov(sice aktivnych vas tu je tak asi 10+,ale stale sa nejak neviete dohodnut:)) a poprosim ich,aby nadalej pisali s tym ze pre mna maju naj.cenu texty ktore su plne ega+emocii.
Este raz dakujem a idem zarabat na ten popcorn a colu.
Bolo zle ked tu niekto hadzal iba analyzy a nie real time obchody a tiez su zda sa'skalny'pisatelia nestany ked su obchody nahlasne v case,ale bez analyzy
No najviac ma pobavili poznamky pisatelov(obchodnikov) s niekolkorocnymi skusenostami,ze tak nejak to nema ziadnu pridanu hodnotu bez zverejneneho systemu
No a potom to zaklincuju,ze ved nekritizuju ,ale iba vyjadrili svoj nazor na verejnom fore
Toto forum je uz nejaky ten cas najlepsie citat tak 1x do mesiaca s velkym popcornom a colou.Normalne lepsie ako ist do kina
Dakujem vsetkych pisatelov(sice aktivnych vas tu je tak asi 10+,ale stale sa nejak neviete dohodnut:)) a poprosim ich,aby nadalej pisali s tym ze pre mna maju naj.cenu texty ktore su plne ega+emocii.
Este raz dakujem a idem zarabat na ten popcorn a colu.
Ahoj traders, požádal jsem Filipa o tohle:
Ahoj,
nevím si rady se svým vláknem..................................
……………………………………………..
Já už toho mám fakt dost.
Mohl bych požádat o smazání celého vlákna? Já bych se odhlásil a bude klid.
Ale rád bych znal názor majitele.
AHoj
trochu som to premazal.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takže se přizpůsobím. Zkusil jsem vymyslet variantu, která by místní a přespolní prudiče co nejméně vystavovala tlaku tohle nenáviděné vlákno sledovat a komentovat.
Takže sem dám při uskutečněném trejdu jen hlášku, třeba typu „ trade “ a lidi, co se občas budou chtít mrknout do sheets (tam bych asi postupně zpřístupnil i ostatní listy ) mi pošlou do SZ zprávičku s mejlem a já jim pošlu vstup. Do webovský „navázaný“ stránky budu dávat aktuální obchodované dynamické charty (dá se do nich kreslit, dají se vyměnit tickery, spousta TA…atd) + přidám očesaný čtvrtletní výpis od IB k dané strategii.
No a to vše jen do doby, kdy to bude nějak zneužito a nebo znovu napruzeno. Nebo mne to přestane bavit.
Děkuji za pozornost, konec hlášení.
Ahoj,
nevím si rady se svým vláknem..................................
……………………………………………..
Já už toho mám fakt dost.
Mohl bych požádat o smazání celého vlákna? Já bych se odhlásil a bude klid.
Ale rád bych znal názor majitele.
AHoj
trochu som to premazal.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takže se přizpůsobím. Zkusil jsem vymyslet variantu, která by místní a přespolní prudiče co nejméně vystavovala tlaku tohle nenáviděné vlákno sledovat a komentovat.
Takže sem dám při uskutečněném trejdu jen hlášku, třeba typu „ trade “ a lidi, co se občas budou chtít mrknout do sheets (tam bych asi postupně zpřístupnil i ostatní listy ) mi pošlou do SZ zprávičku s mejlem a já jim pošlu vstup. Do webovský „navázaný“ stránky budu dávat aktuální obchodované dynamické charty (dá se do nich kreslit, dají se vyměnit tickery, spousta TA…atd) + přidám očesaný čtvrtletní výpis od IB k dané strategii.
No a to vše jen do doby, kdy to bude nějak zneužito a nebo znovu napruzeno. Nebo mne to přestane bavit.
Děkuji za pozornost, konec hlášení.
Vyhrazuji si právo tento přístup komukoliv odepřít. Především rychlokvaškám (rychlým přihlášeným na foru), pak trudomyslným a tak ... 
A také je to bezplatné a to nafurt - pokud to tedy bude fungovat. Můžete to brát, jako veřejný příslib. (jeden s dnešních malinko prud dotazů)
A přidám tam varování.
Konec hlášení.
A také je to bezplatné a to nafurt - pokud to tedy bude fungovat. Můžete to brát, jako veřejný příslib. (jeden s dnešních malinko prud dotazů)
A přidám tam varování.
Konec hlášení.
trade
trade
Na pár dotazů odpovím tady.
- ten vstup (pozvánka) je na stálo, ne jen jednorázový
- ostatní listy jsou zatím nepřístupné ( nežádejte povolení - až bude, tak pro všechny kteří mají vstup)
- možná si stačí nastavit sledování vlákna - pak to chodí na mejl nebo do mob. ( ale jak je uvedeno už několikrát ve varování - NEKOPÍRUJTE NIKDO MOJE OBCHODY. Nebo si dělejte co chcete, ale na vlastní nebezpečí.
)
- ten vstup (pozvánka) je na stálo, ne jen jednorázový
- ostatní listy jsou zatím nepřístupné ( nežádejte povolení - až bude, tak pro všechny kteří mají vstup)
- možná si stačí nastavit sledování vlákna - pak to chodí na mejl nebo do mob. ( ale jak je uvedeno už několikrát ve varování - NEKOPÍRUJTE NIKDO MOJE OBCHODY. Nebo si dělejte co chcete, ale na vlastní nebezpečí.
trade
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
,,Moje názory, analýzy a zveřejněné obchody mají pouze informativní charakter a nemohou sloužit jako doporučení k obchodování na burze,,Nobody napísal:trade
?
treba čítať medzi riadkami ajNobody napísal:
,,Moje názory, analýzy a zveřejněné obchody mají pouze informativní charakter a nemohou sloužit jako doporučení k obchodování na burze,,
?
Ahoj Juggi: nějak nerozumím tvé otázce. To " moje názory ..." je jen další opakované varování. Co je na tom špatně?
Krásný den, N.
Krásný den, N.
-
jogo
- VETERAN MEMBER *****
Pre mna je to obycajny disclaimer, ktorym sa kazdy brani voci pripadnym zalobam, ze naviedol nekoho na nieco. Absolutne nic proti nemu nemam a ak by som videl, ze ludia kopiruju moje obchody, tiez si ho dam do podpisu. Pre istotu...Nobody napísal:Moje názory, analýzy a zveřejněné obchody mají pouze informativní charakter a nemohou sloužit jako doporučení k obchodování na burze.
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
Ja si dam do podpisu - kludne podla mojich nazorov obchodujete, urcite neprerobite.
Moj Dukascopy mikroucet minuly tyzden skrachoval. Trochu som aj rad; mozem sa aspon pokojnejsie sustredit na beznu pracu. Na druhu stranu, prehral som, a to ma netesi.
Moj Dukascopy mikroucet minuly tyzden skrachoval. Trochu som aj rad; mozem sa aspon pokojnejsie sustredit na beznu pracu. Na druhu stranu, prehral som, a to ma netesi.
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
Ahoj. Prepáč. Ja som dal otáznik k tomu , že upozorňuješ, že ,,zveřejněné obchody mají pouze informativní charakter a nemohou sloužit jako doporučení k obchodování na burze,,...ale ja nijaké zverejnené obchody nevidím.
Ja som smutný z toho, že tu napíšeš ,,trade,, a potom vyžaduješ, aby Ťa ľudia žiadali cez súkromné správy o nahliadnutie k tomu, čo trejdíš...Možno by si urobil lepšie keby si tu miesto takého ,,zverejňovania,, dal rovno linku na tvojú súkromnú stránku a tam už sám rozhodoval o tom komu udelíš prístup a komu nie.
P.S. Mimochodom, to je ďalší dôsledok toho, že sa tu dlhodobo neriešia pravidlá diskusie. Už dávno som navrhoval, aby niektoré vlákno mohlo byť uzavreté... prístupné len tým o kom rozhodnú prispievatelia.
Na traders.cz sme také vlákno mali:
Ja som smutný z toho, že tu napíšeš ,,trade,, a potom vyžaduješ, aby Ťa ľudia žiadali cez súkromné správy o nahliadnutie k tomu, čo trejdíš...Možno by si urobil lepšie keby si tu miesto takého ,,zverejňovania,, dal rovno linku na tvojú súkromnú stránku a tam už sám rozhodoval o tom komu udelíš prístup a komu nie.
P.S. Mimochodom, to je ďalší dôsledok toho, že sa tu dlhodobo neriešia pravidlá diskusie. Už dávno som navrhoval, aby niektoré vlákno mohlo byť uzavreté... prístupné len tým o kom rozhodnú prispievatelia.
Na traders.cz sme také vlákno mali: