Ahoj,JUGGLER napísal:Ahoj. Prepáč. Ja som dal otáznik k tomu , že upozorňuješ, že ,,zveřejněné obchody mají pouze informativní charakter a nemohou sloužit jako doporučení k obchodování na burze,,...ale ja nijaké zverejnené obchody nevidím.
Ja som smutný z toho, že tu napíšeš ,,trade,, a potom vyžaduješ, aby Ťa ľudia žiadali cez súkromné správy o nahliadnutie k tomu, čo trejdíš...Možno by si urobil lepšie keby si tu miesto takého ,,zverejňovania,, dal rovno linku na tvojú súkromnú stránku a tam už sám rozhodoval o tom komu udelíš prístup a komu nie.
P.S. Mimochodom, to je ďalší dôsledok toho, že sa tu dlhodobo neriešia pravidlá diskusie. Už dávno som navrhoval, aby niektoré vlákno mohlo byť uzavreté... prístupné len tým o kom rozhodnú prispievatelia.
Na traders.cz sme také vlákno mali:
no v podstatě to je přesně tak, jak si napsal " dal rovno linku na tvojú súkromnú stránku a tam už sám rozhodoval o tom komu udelíš prístup a komu nie "
Na těch googlesheets to stejně nijak jinak nejde, než přes reg. mejlu.
Já jen chtěl, aby to byli tradeři odtud - tady se mohu lehce kouknout, jestli je to rychlá rota z nejmenovaného fóra a nebo někdo z prudičů. Z mejlů, které mi denně chodi z googlesheets se žádostmi nic nepoznám a tak jim ani neodpovídám.
A nevyžaduji, aby mne žádali - stačí mi poslat adresu mejlu přes SZ ( !! ) a přístup je otevřený napořád. Akce na 10s . A taky jsem chtěl trošku podpořit zdejší server.
Juggi, věř mi, že z toho osobně vůbec radost nemám.