JUGGLER napísal:
Ja dnes tipujem, že indexy nakoniec porastú. Pre prípadný gap dole mám nastavené JAN call opcie na chytanie dna u SP500 a na SVXY JAN calls na chytanie vrcholu na VIXe . Teraz mám otvorený UVXY long s nastaveným orderom na predaj cca o 10% vyššie. Ale žiadne otálanie, UVXY hrajem len do momentu oznámenia. Čiže čokolvek sa stane, intraday hrám na zvýšenie volatility , ale na swing chytám JAN opcie na rast indexov a pokles volatility.
Tak čo, potrejdili ste niečo?
Ja som za tú hodinu urval +700. Stiahol som polovicu z realizovanej straty na plyne.
Lepšie menšie zisky z daytradingu ako sa celé týždne otravovať v stratovom plyne !!!
Opcie sa nechytili. Tie boli nastavené na väčší pohyb.
UVXY (volatilitu) som predal rovno do oznámenia. Potom so zahral na uvolnenie volatility cez inverzný XIV.
Zahral som aj long ES, ale šlo to dosť proti mne, tak som potom nevydržal podržať dlhšie. A škoda, lebo teraz je ES po 1974. Čiže na ES predčasný nástup a predčasný výstup. Ideál bol entry 1950, exit 1970. No nevadí, FED je za nami.
Teraz vidím ES na long až nad 2100. Len pozor na piatok...bude triple, či quadruple Witching Day...expirujú všetky opcie. Vtedy zvyknú byť ešte pohyby.
P.S. Pozeral som aj na eurodolár..tiež najprv trochu dole a potom hore. Vysvetlujem si to ako shorting a potom covering. Teraz je už zase tlak na short.