Zareagujem na tomto webe uz len raz.
Juggler , zase same klamstva, uz je to viac ako trapne.
Vratil som sa tu na par dni, kedze moje vlakno bolo stale pomerne aktivne, Tak, ako som pisal, preto, aby som upozornil, ze forex ( ostatne trhy mozno este viac) uz teraz nie je iba s prvkami gamblingu, ale cisty gambling. Dal som tak, ako som bol vzdy zvyknuty aj tipy . Boli to tipy na odraz akcii (teda risk on) po solidnom pade.
Hned na druhy den (9.2), ked si videl, ze trh pada dalej a ide proti mne si napisal toto:
Kontrariána som si všimol, lebo tu hodil tip na dorazenie: Kto ma velku stratu ,nech skusi eventualne este long Nikkei (momentalne 16270) resp. long usd/jpy (teraz (115.50)...zoberte profit koncom tyzdna...
Dnes ráno som ako prvé čítal v news, že Nikkei padol o -5,5%.
Ked si to nevšimneme a dokonca týždna Nikkei pôjde hore, tak o pol roka povie, že sme mohli zarobiť.
Okrem toho, ze si zase prvy (ako vzdy ) zacal skriekat, co o pol roka poviem, okrem skodoradosti z padu akcii si samozrejme klamal (ako vzdy)
Ja som vstupil buy na Nikkei ako som pisal v realnom case na 16270. Bolo to 8.2 poobede,a bolo to dno tohto dna (skontroluj si na dennoms grafe cenu vstupu/8.2). Teda si klamal, ked si pisal na druhy den, ze si rano cital o -5.5 % pade Nikkei.Ja som vstupoval az po tom pade na uplnom dne (-spread),este v ten den zatvorilo v polovici dennej sviecky (potencialny rychly zisk +2,..%. Na druhy den to bolo doobeda stale v zisku a pobede do zhucalo dole. Ty si pisal az poobede, ze rano si cital. Posielam graf, posielam aj SP (to od 8.2 padlo len minimalne a odvtedy stupa hore,ukazkove dno),
Ale to nie je podstatne, timing na Nikkei a hlavne usd/jpy ( ten ma problem,leb trh vydiera BoJ a chce rozsirit QE-znemoznuju im oslabenie JPY a ich inflacny ciel,koleracia s Nikkei sa narusila) bol predcasny (usd/jpy zly trade).. Opakujem priorita bola upozornit , ze trhy su extremne manipulovane!
Pisal si aj:
]Nič nedával. Robil vždy to isté, čo teraz. Dal pár tipov...polovica nevyšla, polovica vyšla a po čase sa začal chváliť aké super tipy dal. A potom tu dal pár pochybných grafov a nejaký polovymazaný výpis s jedným vstupom.
Tvoj statista Jogo mi v diskusii pisal a teda ta nechtiac usvedcil (alebo ma Jogo iba lepsiu pamat?):
od jogo » Str 02 10, 2016 10:07 am
Kontrarian, coze taka zmena nazoru? Pred 2 rokmi si nam tu daval same ziskove vypisy z uctu, az som ta podozrieval, ze ich falsujes a teraz toto?
Prestalo sa darit?
Dal som tu vela online pozicii aj s grafom, kde bolo vidno pozicie, zisk (neskor som ho mazal), PT, SL. Takmer vsetky boli vysoko ziskove a dlhodobe prognozy boli komplet dobre (JPY, EUR,AUD,AKCIE, ZLATO , Rusko atd).
Zasa brutalne, ale brutalne klames (grafy som neskor zmazal, a to vyuzivas,ale zaznam ostal)
Dalej si pisal:
Všimni si, kolko na mňa nadáva a pritom som mu nepovedal nič. Len som si dovolil vyhodnotiť, že jeho tip long Nikkei deň nato urobil najväčší pokles za tri roky. Nuž, ale on si to neprizná a robil to tak vždy. A ty ešte takú pindovinu povieš, že OK lebo upozornil, že SL.
Ty nic? Len si dobrosrdecne vyhodnotil (hned na druhy den,s falosnymi -5.5%) a dodal, ze o pol roka poviem.... Ale si king,prorocky si predvidal, neskor to este padlo...Gratulujem! 8.2 Som dal nakup na uplnom dne (dennom, teda az po udajnom najvacsiom 3 rocnom poklese...teda nie na zaciatku podla teba dlhorocnom megapade

Este v ten den zatvorilo v polovici (teda som teoreticky chytil za 2 hodiny 1/2 denneho megapadu (korekciu)
A este:
Sranda je, že voľakedy sa tu Kontrarián rozčuloval, že som napísal, že som ešte žiadneho ziskového forex trejdera v živote nestretol. A dlhé roky upozorňujem, že Forex je ťažký. On tu vtedy prišiel a snažil sa o imidž, že Forex nie je problém..
Dalsie klamstvo,
nikdy som nepisal, ze forex nie je problem. Naopak, prisiel som tu skromne, opisal som sa realne (maly ucet a pod) a hlavne som vzdy tvrdli, ze forex je tazky ( jedno z mojich vlakien sa vola... prvky gamblingu..FX bude vzdy nevyspitatelny.
A nakoniec aj:
Ale dnes je dúfam každému jasné ako dopadol. Ja dnes môžem len dodať, že som presvedčený o tom, že z tých ľudí, čo poznám dokáže byť konzistentne ziskový na forexe len Mika
Ktory Mike zasa? Ten co robi promo pre dukascopy? Ako som dopadol? Mam ti poslat celorocny vypis z IB (je cas dani)? Chces vidiet 540%
Chces vidiet vypis, ako som chytil short GBP/CHF, ked zrusili peg? Inac aj to som pisal rok dopredu...najdi si v mojich vlaknach: Jordan (SNB) je najviac skusanym muzom na trhu -cakal som to, zobchodoval (na dne som menil chf na eura a nakupoval) a aj vam tu avizoval...aj ten risk on, co som dal teraz mierne predcasne vysiel,u SP dokonale dno, Dax tiez, ostatne hlavne indexi tiez,Nikkei a Azijske polodokonale ..aj to som pisal, ze spekulanti vypredavaju najma Aziu-isiel som do najvacsieho ohna a to nie je rozumne...
PS:Jogo, ty chytas ake pohyby oproti tebe na Daxe?? A ty Juggler ake (napr na zlate na vrchole v 2013 buy,ked si mal X % z uctu a po rocnom pade si dodatocne updatol)?
Zaver: same klamstva, demagiga,,dohady co poviem a ako som skoncil...grafy neposielam, neberie mi ich...najlepsie bude, ak moje vlakna zmazete.