100% uctu je leverage 1:1
takze uplne bez problemov
Ano, lebo zo dna to uz robi rally 600 pipsov takze to, ze je to v zisku iba 113 pipsov je nepodstatne. Problem bol, ze som to kupil skoro.Slovan_sk napísal:To si ustal 500 pips dole pre 100 pips TP ?![]()
konkretne 13. augusta bol low 129.24
SuperMartinPillar napísal: Tak sa po dlhsom case dostavam k nejakemu reportovaniu a kedze sa mi paci ta vasa hra kto viac tak budem davat aj sajzy k tomu nech sa to da spocitat.
Áno ale na druhej strane sa NZDUSD, NZDCHF atď. obchodujú na 16-17 mesačných maximách. Takže do určitej miery to už v cenách je, možno až príliš a možno nedostatočnePre NZD sa zlepsuju aj fundamenty.
Áno volatilita je nízka či na akciách ale aj na majors pároch. Z ultra nízkých úrovní sa však volatilita na majors zdvihla najmä silenjúcim NZD. Ak bude NZD silnieť ďalej, celková volatilita na majors bude rásť. Ak by však NZD prepadol alebo by prišiel nejaký nový kôň, ktorý by oslaboval - povedzme JPY je kandidát - volatilita by rástla, ale už z úplne opačného dôvodu, resp. inej meny a smeru.az privelmi pokojne sa mi to zda od brexitu a prave toto by mohla byt vhodna doba vojst mid-term risk-off tradov ako napr short nzd alebo aud
Close 1,3153 v noci na TPMartinPillar napísal:Buy GBP/JPY 130,23 100% účtu
Pomaly dalej zajdes.osamely chodec napísal:teraz ked sa to rozbehlo od trojitého dna.
Tak je to lacné na 31-ročnom minime, no nekup tojogo napísal:Veris tej libre, ale uz chytas padajuci noz.
Stopku vo forme pevného levelu nemám, ale samozrejme plán ako ukončovať stratové pozície existuje. Ale nie je to nikde nablízku, ak ťa zaujíma tento konkrétny prípad. Btw dnes som už mal priebežne väčší zisk ako je teraz priebežná strata. Ako som už raz spomínal, najskôr budem dokupovať. Teraz mám leverage 3:1 a budem to ťahať i do 20:1, ak to bude nevyhnutné.osamely chodec napísal:mas aj stopku?