Instaforex Alex napísal:
Drahý JUGGLER mna každopádne teší že stále sleduješ čo robíme....
V každom prípade nie je len niečo čierne alebo biele pozri sa na Saxo Bank aké problémy, Alpari ani nevravim MF GLobal v USA všetko extra licencované perfektné spoločnosti a kde sú a kde sú financie klientov u týchto spološnostiach?. Vidíš to len v medziach regulácii kontroly a neviem čoho ešte všetkého ale 2mil našich spokojných zákaznikov hovrí za všetko. Keby sme boli úplne najhorší asi by sme tých klientov nemali. Druhá vec je, že nechápem koľko máš času stále dookola komentovať. Maj svôj názor nikto ti ho nebere ani ta do ničoho nenúti. A ak to viesš robiť lepšie skús si založiť svoju spoločnosť vybav licencie a všetko čo treba pre každú krajinu a som zvedavá ako sa ti bude dariť. Stále písať to isté nemá zmysel ale asi sa nudíš a potrebuješ stále komentovať kritizovať všetko a všetkých ale to asi preto že ty si asi simply the best........
Neštvi ma, dobre?
To čo píšem je realita. Tento web je pre ľudí a je našou psou povinnosťou ľudí varovať že Instaforex smrdí.
Sú desiatky sťažností, že tvoj chlebodarca je pochybný a nespoľahlivý broker. Navyše nikým nekontrolovaný, dovolávať sa spravodlivosti môžeš akurát v Rusku.
We urge traders not to open accounts with Insta Forex. If you already have an account open with them, we urge you to withdraw all of your funds immediately. If InstaForex refuses to process your withdrawal, we recommend contacting your bank and local police to see if you can file charges for internet-based financial fraud.
http://www.forexpeacearmy.com/forex-rev ... aforex.com" onclick="window.open(this.href);return false;
The two terms which come up most often in online forums in reference to this company are “bucket shop” and “re-quote”, two clear forex fraud red flags.
http://www.forexfraud.com/forex-article ... fraud.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Adam má pravdu. Máš šťastie, že ťa tu tolerujeme a že sme Instaforex ešte nepresunuli medzi potenciálne podvody a nevýhodné produkty. Lezú mi na nervy aj tie bezcenné denné ,,analýzy,,.