Radosť žiť a podnikať v Rusku:
Stači že uradníci rozhodnu že podnikatelsky subjekt "neprijal včas opatrenia na zabezpečenie ich bezpečnosti",
"alebo objekt neobnovil / neobnovil včas po útoku."
To znamena napr sklad Ozon ktorý bol poškodený pri utoku Ua dronov nedokáže majitel "včas po útoku obnoviť" /čo znamená včas?/ tak mu ho zrekvírujú v prospech štátu.
Ešte stále nevidno ako sa všetko v Rusku rúti ku dnu?
Putin allows Russia to take control of infrastructure deemed vulnerable to drone attacks | Reuters
https://www.reuters.com/business/media- ... 026-08-24/
ukrajina-rusko
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- Trumpeta1978
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Ut 28 03, 2017 9:05 pm
- Has thanked: 1097 times
- Been thanked: 569 times
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2584 times
- Been thanked: 2924 times
Re: ukrajina-rusko
Nechápem, prečo by to malo ľudí zaujímať.
Chce snáď niekto investovať, alebo žiť v Rusku?
Keby sa dalo Rusko shortovať cez opcie, tak možno by ma to zaujímalo.
Som pacifista. Mňa zaujíma len to, aby vojna na Ukrajine čím skôr skončila.
Možno potom shortnem európske zbrojovky a stavím na obnovu Ukrajiny.
Len aby bolo čo obnovovať...
Chce snáď niekto investovať, alebo žiť v Rusku?
Keby sa dalo Rusko shortovať cez opcie, tak možno by ma to zaujímalo.
Som pacifista. Mňa zaujíma len to, aby vojna na Ukrajine čím skôr skončila.
Možno potom shortnem európske zbrojovky a stavím na obnovu Ukrajiny.
Len aby bolo čo obnovovať...
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2584 times
- Been thanked: 2924 times
Re: ukrajina-rusko
CBS News: Šéf americkej CIA John Ratcliffe pricestoval na tajnú návštevu Moskvy
Ide zrejme o prvú Ratcliffeovu cestu do Moskvy od 2021, hoci so svojimi ruskými náprotivkami už predtým udržiaval kontakty.
Riaditeľ americkej Ústrednej spravodajskej služby (CIA) John Ratcliffe pricestoval na tajnú návštevu Moskvy, informovala v utorok televízia CBS News s odvolaním sa na svoje zdroje. Správu priniesla po tom, čo na moskovskom medzinárodnom letisku Vnukovo pristálo americké vojenské transportné lietadlo používané vzdušnými silami USA, píše TASR.
Ide zrejme o prvú Ratcliffeovu cestu do Moskvy, hoci so svojimi ruskými náprotivkami už predtým udržiaval kontakty. CIA sa podieľala na niekoľkých výmenách väzňov v uplynulom období, napríklad na prepustení americko-ruskej občianky Ksenie Karelinovej, ktoré Ratcliffe osobne vyjednal.
Služba sa podieľala aj na výmene väzňov v roku 2024, pri ktorej bol prepustený novinár amerického denníka Wall Street Journal Evan Gershkovich či bývalý príslušník americkej námornej pechoty Paul Whelan.
Bývalý šéf CIA William Burns navštívil Moskvu v novembri 2021. Rokoval vtedy s viacerými vysokopostavenými ruskými predstaviteľmi vrátane prezidenta Vladimira Putina, pričom ho varoval pred napadnutím Ukrajiny.
(tasr)
Ide zrejme o prvú Ratcliffeovu cestu do Moskvy od 2021, hoci so svojimi ruskými náprotivkami už predtým udržiaval kontakty.
Riaditeľ americkej Ústrednej spravodajskej služby (CIA) John Ratcliffe pricestoval na tajnú návštevu Moskvy, informovala v utorok televízia CBS News s odvolaním sa na svoje zdroje. Správu priniesla po tom, čo na moskovskom medzinárodnom letisku Vnukovo pristálo americké vojenské transportné lietadlo používané vzdušnými silami USA, píše TASR.
Ide zrejme o prvú Ratcliffeovu cestu do Moskvy, hoci so svojimi ruskými náprotivkami už predtým udržiaval kontakty. CIA sa podieľala na niekoľkých výmenách väzňov v uplynulom období, napríklad na prepustení americko-ruskej občianky Ksenie Karelinovej, ktoré Ratcliffe osobne vyjednal.
Služba sa podieľala aj na výmene väzňov v roku 2024, pri ktorej bol prepustený novinár amerického denníka Wall Street Journal Evan Gershkovich či bývalý príslušník americkej námornej pechoty Paul Whelan.
Bývalý šéf CIA William Burns navštívil Moskvu v novembri 2021. Rokoval vtedy s viacerými vysokopostavenými ruskými predstaviteľmi vrátane prezidenta Vladimira Putina, pričom ho varoval pred napadnutím Ukrajiny.
(tasr)