cierny stvrtok 2
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- Lobista
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Ne 16 12, 2007 11:46 pm
Re: cierny stvrtok 2
Ladis, to je spot. To futures boli takmer 5% nizsie, lebo na Eurexe niekto hodil na trh velku objednavku a likvidita vyschla...
Martin, prvykrat som si pozrel ten tvoj videopohovor v HN... ti poviem ti personalisti a konzultanti su zaujimava skupinka 
To muselo byt pre teba zabavne. Ja som mal x podobnych pohovorov, kde som mal okrem ineho nastudovanu vyrocnu 90-stranovu spravu firmy v nemcine a pohorel som na tom, ze som zrejme nespravne odpovedal na otazku typu: "na ake zviera sa podla Vas podoba nasa firma?"
Podla mna keby tam namiesto teba sedel ako uchadzac napr. aj Hawking, tak mu povedia, ze nech ide najskor robit asistenta Belovsovovovej a potom sa uvidi..
To muselo byt pre teba zabavne. Ja som mal x podobnych pohovorov, kde som mal okrem ineho nastudovanu vyrocnu 90-stranovu spravu firmy v nemcine a pohorel som na tom, ze som zrejme nespravne odpovedal na otazku typu: "na ake zviera sa podla Vas podoba nasa firma?"
Podla mna keby tam namiesto teba sedel ako uchadzac napr. aj Hawking, tak mu povedia, ze nech ide najskor robit asistenta Belovsovovovej a potom sa uvidi..
- Lobista
- Platinum Member ***
Seven, presne take pocity som mal casto aj ja
. Pokial tam nie je niekto priamo z toho oddelenia, co sa tam hlasis, tak ten pohovor je zvycajne fraska.
Inak, vcera okolo obeda sa DAX zase utrhol o 50 bodov za jednu minutu... ta likvidita na Eurexe medzi sviatkami je epic fail tento rok. Ale toto vcera padlo aj na spote, tak neviem.
Inak, vcera okolo obeda sa DAX zase utrhol o 50 bodov za jednu minutu... ta likvidita na Eurexe medzi sviatkami je epic fail tento rok. Ale toto vcera padlo aj na spote, tak neviem.
inak gratulujem k novej praci. Tesime sa na nove myslienky .
DAX , ano vsimol som si aj ja. Vdax stupol o 6,75%
http://www.onvista.de/index/snapshot.ht ... HS=0#chart" onclick="window.open(this.href);return false;
DAX , ano vsimol som si aj ja. Vdax stupol o 6,75%
http://www.onvista.de/index/snapshot.ht ... HS=0#chart" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lobista
- Platinum Member ***
Diky. Buduci rok toho bude dost, akurat robim nieco o Cine, ked to bude hotove, tak sem hodim linky.
To Lobista: Za prvé řekl bych podle příspěvků výše, že jsi neuvěřitelně trpělivý
Za druhé kde je Tvoje fotka se psem respek. kde je pes
Za druhé kde je Tvoje fotka se psem respek. kde je pes
- Lobista
- Platinum Member ***
Pes sa momentalne ide vencit
. Povedal som si, ze po 2 rokoch konecne zmenim profile picture