náš obchodík ArtToWear
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
náš obchodík ArtToWear
Sem si budem písať poznámky o našom obchode s art koženými výrobkami a umeleckým šperkom. Ručne maľované kožené, kabelky, aktovky, peňaženky atď: http://www.arttowear.sk
Asi rok a pol sme sa trápili na málo navštevovanej Klariskej ulici v bratislavskej pešej zóne.
Dnes sme otvorili po presťahovaní sa na rušnú Sedlársku ulicu blízko Hlavného námestia.
Teda po čase zhodnotím:
relatívne pekný priestor (interiér) na zlej ulici vs. pomerne zlý priestor na rušnej ulici.
Asi rok a pol sme sa trápili na málo navštevovanej Klariskej ulici v bratislavskej pešej zóne.
Dnes sme otvorili po presťahovaní sa na rušnú Sedlársku ulicu blízko Hlavného námestia.
Teda po čase zhodnotím:
relatívne pekný priestor (interiér) na zlej ulici vs. pomerne zlý priestor na rušnej ulici.
-
radvan
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: Ne 20 05, 2007 9:26 am
- Been thanked: 11 times
Re: ArtToWear
drzim palce ... toto vyzera uz ako velmi zaujimava adresa 
http://www.Quantpedia.com - the leading quantitative trading research company
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
keď sme dokončili interiér, tak aj ma prekvapilo ako dobre to tam vyzerá oproti tomu keď sme to videli vyprázdnené pred úpravami.
každý kto to videl vnútri sa mu to tam páčilo. Takže to tam nevyzerá totálne neprimerane ako v nejakej pivnici (priestor je úzky dlhý slíž - ničomu sa tam pred nami nedarilo).
Nemá to výklad a to je teda fakt hendikep. Ale o tom sme vedeli aj pred tým.
Ak otvorím dvere, tak je návštevnosť veľmi, veľmi vysoká. Ale teda to sa týka iba teplých dní.
Samotné tržby sú zatiaľ +- rovnaké. Ešte popracujeme na zviditeľnení v rámci toho, čo pamiatkári a mesto dovolí.
Suma sumárum - ani katastrofa ani úspech. Uvidíme v decembri - to je samozrejme najdôležitejší mesiac.
každý kto to videl vnútri sa mu to tam páčilo. Takže to tam nevyzerá totálne neprimerane ako v nejakej pivnici (priestor je úzky dlhý slíž - ničomu sa tam pred nami nedarilo).
Nemá to výklad a to je teda fakt hendikep. Ale o tom sme vedeli aj pred tým.
Ak otvorím dvere, tak je návštevnosť veľmi, veľmi vysoká. Ale teda to sa týka iba teplých dní.
Samotné tržby sú zatiaľ +- rovnaké. Ešte popracujeme na zviditeľnení v rámci toho, čo pamiatkári a mesto dovolí.
Suma sumárum - ani katastrofa ani úspech. Uvidíme v decembri - to je samozrejme najdôležitejší mesiac.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
Inak skúšali sme reklamu na facebooku - je to podobné ako adwords, ale aj s obrázkami a môžeš si zvoliť komu presne to budeš zobrazovať (ženy, muži, starí, mladí).
Bol to taký test - nemáme moc internetový tovar. Ale prišlo pár ľudí priamo do predajne čo sa aj pochválili, že to videli na facebooku.
Doporučujem túto reklamu vyskúšať internetovým obchodníkom.
Bol to taký test - nemáme moc internetový tovar. Ale prišlo pár ľudí priamo do predajne čo sa aj pochválili, že to videli na facebooku.
Doporučujem túto reklamu vyskúšať internetovým obchodníkom.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
práveže si môžeš nastaviť aj cpc aj cpm, spravovala to moja žena, čiže podrobnosti neviem. Ale tuším tam bolo pri cpc cca 10 centov nastavených
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
veľká noc ešte nie je za nami, ale myslím, že je to už jednoznačné:
pekný priestor s výkladom s dobrým tvarom (takmer štvorec), ale na málo frekventovanom mieste prehráva 0:5 voči malému, stiesnenému, úzkemu slížu bez výkladu na najfrekventovanejšom mieste v rámci lokality.
Podotýkam, že sú od seba vzdialené iba 250-300m.
Tržbám síce pomohlo veľmi dobré počasie v apríli, ale určite by to na starom mieste bolo o 30-40% horšie.
pekný priestor s výkladom s dobrým tvarom (takmer štvorec), ale na málo frekventovanom mieste prehráva 0:5 voči malému, stiesnenému, úzkemu slížu bez výkladu na najfrekventovanejšom mieste v rámci lokality.
Podotýkam, že sú od seba vzdialené iba 250-300m.
Tržbám síce pomohlo veľmi dobré počasie v apríli, ale určite by to na starom mieste bolo o 30-40% horšie.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
gratulujem, jak si sa tam dostal?
mohli by napisat clanok aj o finvize
finviz potesi dusu aj oko
natalia a janka chcu presvedcit svojich priatelov aby im originalny finviz*elite kupili
nieco aj pre panov: hriesne drahy finviz*elite $40/month
mohli by napisat clanok aj o finvize
finviz potesi dusu aj oko
natalia a janka chcu presvedcit svojich priatelov aby im originalny finviz*elite kupili
nieco aj pre panov: hriesne drahy finviz*elite $40/month
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
isli okolo s fotografom, zastavili sa, opytali ci mozu nafotit, na ulici splasili tie baby a bolo.
dnes mi zavolali ze si mam kupit +1den, ze uz to vyslo (asi po mesiaci)
ziadna tlacenka, ziadny plateny PR clanok, alebo vymena za inzerciu
++++++
o tebe by mohli napísať v domácom ( CZ, SK) časopise ako o úspešnom globálnom internetovom projekte zo slovenska.
dnes mi zavolali ze si mam kupit +1den, ze uz to vyslo (asi po mesiaci)
ziadna tlacenka, ziadny plateny PR clanok, alebo vymena za inzerciu
++++++
o tebe by mohli napísať v domácom ( CZ, SK) časopise ako o úspešnom globálnom internetovom projekte zo slovenska.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
pošlem im tam darčekový koš 
už si nás tak raz našli a robili so mnou krátky rozhovor pre rádio Viva. Potom ešte do dvoch magazínov fotili doporučený produkt (zadarmo - sami nás oslovili), ale tie fotky nevyšli pekne. Niekedy je lepšie nikam sa netlačiť, neinzerovať, neposielať tlačové správy a počkať kým si ťa nájdu.
Mali sme aj platené veci, ale to už neriešime. Lepšie ako vyhadzovať peniaze do inzercie je platiť si nájom na lepšom mieste a robiť lepší in-store marketing.
Práve dnes mi priniesol fotograf fotky:
už si nás tak raz našli a robili so mnou krátky rozhovor pre rádio Viva. Potom ešte do dvoch magazínov fotili doporučený produkt (zadarmo - sami nás oslovili), ale tie fotky nevyšli pekne. Niekedy je lepšie nikam sa netlačiť, neinzerovať, neposielať tlačové správy a počkať kým si ťa nájdu.
Mali sme aj platené veci, ale to už neriešime. Lepšie ako vyhadzovať peniaze do inzercie je platiť si nájom na lepšom mieste a robiť lepší in-store marketing.
Práve dnes mi priniesol fotograf fotky:
- Prílohy
-
- arttowearII.jpg (77.42 KiB) 13977 zobrazení
-
- arttowear.jpg (88.02 KiB) 13980 zobrazení
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
facebook - nedávno som zistil aký je rozdiel medzi stránkou na facebooku a skupinou. Najprv sme založili skupinu:ň
http://www.facebook.com/home.php#/group ... 660&ref=mf" onclick="window.open(this.href);return false;
neskôr som si všimol, že sa mi stále ukazuje u iných ľudí ako sa stali fanúšikmi nejakého obchodu, alebo podniku. Nemohol som prísť na to ako to urobiť v tej našej skupine. Tak teraz som zistil, že sa to dá iba pri stránke a nie pri skupine a založil som dve stránky:
http://www.facebook.com/pages/Bratislav ... 856?ref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/pages/Bambas-ar ... 314?ref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;
Takže teraz môžete kliknúť že ste fanúšikom
http://www.facebook.com/home.php#/group ... 660&ref=mf" onclick="window.open(this.href);return false;
neskôr som si všimol, že sa mi stále ukazuje u iných ľudí ako sa stali fanúšikmi nejakého obchodu, alebo podniku. Nemohol som prísť na to ako to urobiť v tej našej skupine. Tak teraz som zistil, že sa to dá iba pri stránke a nie pri skupine a založil som dve stránky:
http://www.facebook.com/pages/Bratislav ... 856?ref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/pages/Bambas-ar ... 314?ref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;
Takže teraz môžete kliknúť že ste fanúšikom
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
o nikolko - nikde tam predsa nebolo spomenuty nazov ani adresa. To je skor tak, ze ked k nam niekedy nahodou pridu, tak uz budu vediet o co ide. Alebo ti co uz u nas boli, tak sa im zase pripominame.
V tej klasickej reklame a pripadne PR to zas nefunguje tak, ako z adwords - zadas kampan a idu ti trzby. No a toto ani nebola reklama - len taky clanok kde sa nespomenul nazov obchodu ani adresa ani web.
V tej klasickej reklame a pripadne PR to zas nefunguje tak, ako z adwords - zadas kampan a idu ti trzby. No a toto ani nebola reklama - len taky clanok kde sa nespomenul nazov obchodu ani adresa ani web.
myslel som ze tam je aj adresa.
my sme mali tiez taku "reklamu", chlapik co pise clanky na fool.com sa nas pytal ci moze onas nieco napisat, ze ci nam to nepretazi server, tak sme mysleli ze to snad bude clanok na hlavnej stranke fool.com... a on akorat napise clanok ktory je niekde uplne zahrabany, napriklad o lacnych akciach a da tam tabulku a pod tu tabulku napise malym sedym pismom ze data su z finviz.com, samozrejme bez linky
http://www.fool.com/investing/general/2 ... tocks.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
skoro nam skolaboval server z toho
my sme mali tiez taku "reklamu", chlapik co pise clanky na fool.com sa nas pytal ci moze onas nieco napisat, ze ci nam to nepretazi server, tak sme mysleli ze to snad bude clanok na hlavnej stranke fool.com... a on akorat napise clanok ktory je niekde uplne zahrabany, napriklad o lacnych akciach a da tam tabulku a pod tu tabulku napise malym sedym pismom ze data su z finviz.com, samozrejme bez linky
http://www.fool.com/investing/general/2 ... tocks.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
skoro nam skolaboval server z toho
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2625 times
- Been thanked: 2973 times
Filip:
A čo tak nejaké vkusné letáčiky v hoteloch Bratislavy ako námet na pekný darček (suvenír ) z BA?
Aj s mapkou, kde nájdu obchodík...
Pri každej recepcii to zvyknú mať a hostia si to berú na izby.
A čo tak nejaké vkusné letáčiky v hoteloch Bratislavy ako námet na pekný darček (suvenír ) z BA?
Aj s mapkou, kde nájdu obchodík...
Pri každej recepcii to zvyknú mať a hostia si to berú na izby.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
S mapou by to snáď v hoteloch zobrali, ale licencia na mapu stojí v tisícoch eur na jeden náklad a je časovo obmedzená. Už som sa okolo toho motal.
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2625 times
- Been thanked: 2973 times
Myslel som len takú orientačnú mapku z ktorej pochopia kde je tvoj obchodfilip glasa napísal:S mapou by to snáď v hoteloch zobrali, ale licencia na mapu stojí v tisícoch eur na jeden náklad a je časovo obmedzená. Už som sa okolo toho motal.
V menších hoteloch zvyknú mať plno takých informačných letákov a nemali by robiť caviky...
V luxusnom hoteli by som si prenajal časť výkladnej skrine, alebo priestoru za sklom, alebo nejaký stojan...keď nie pri recepcii, tak v priľahlom salóne krásy, optike, wellnesse a pod.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
tak sa mi dnes oplatilo ísť do roboty. Neviem či je tu v pešej zóne ešte niečo iné otvorené, ale tipujem, že sme asi tak 3-4 otvorení. Vianočné trhy už nekonkurujú, ľudí je v meste dosť, väčšina bežných obchodov je zatvorených.
Takže máme vyššiu návštevnosť ako 23.12. a tržbu porovnateľnú.
PS - v Španielsku si dávajú darčeky na troch kráľov a v Rusku majú Vianoce až v našom novom roku. K tomu je veľa ľudí, čo sebe, alebo niekomu inému ešte nič pod stromček nekúpili atď.
PS2 - práve tu boli štyry číňanky a zborovo pozdravili heloooov a potom bajbaaaaaj
Takže máme vyššiu návštevnosť ako 23.12. a tržbu porovnateľnú.
PS - v Španielsku si dávajú darčeky na troch kráľov a v Rusku majú Vianoce až v našom novom roku. K tomu je veľa ľudí, čo sebe, alebo niekomu inému ešte nič pod stromček nekúpili atď.
PS2 - práve tu boli štyry číňanky a zborovo pozdravili heloooov a potom bajbaaaaaj
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
Re: náš obchodík ArtToWear
tanky síce ešte nemáme, ale snáď aj to bude:

http://www.arttowear.sk/index.php?contr ... -penazenky" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.arttowear.sk/index.php?contr ... -penazenky" onclick="window.open(this.href);return false;
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
Kto zahlasuje v súťaži za naše kabelky, tak mu v Strachovanke kúpim drink 
https://www.facebook.com/AuparkShopping ... 3585574351" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.facebook.com/AuparkShopping ... 3585574351" onclick="window.open(this.href);return false;

-
kupony
- Dátum registrácie: St 11 06, 2014 4:14 pm
- Has thanked: 2 times
Filip ako ste vlastne dopadli s tym obchodikom? Viem, ze toto je dost stare vlakno... ale som tu dost novy, tak si zatial citam postupne aj stare vlakna a celkom ma to zaujalo.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
Na novom mieste sa nam darilo lepsie - nizsie naklady a vyssie trzby.
Ale uz sme aj to nove miesto zatvorili a fungujeme len online.
Je to celkom zaujimavy pribeh, ale na dlho. Mozno to raz vydam knizne, alebo aspon blogovo
Ale uz sme aj to nove miesto zatvorili a fungujeme len online.
Je to celkom zaujimavy pribeh, ale na dlho. Mozno to raz vydam knizne, alebo aspon blogovo