k indikátorom/oscilatorom tech.analyzy:
nemam vobec pocit ze by ktorykolvek z nich bol komplikovany.
Komplikacia podla mojho nastava vtedy, ted se kombinuju tak, ze stracaju prehladnost prave vo svojej kombinacii a nastaveni.
Zlou kombinaciou ci nastavenim moze vzniknut totalny gulas, dokonca tak protirecivy, ze jeho autora od ochodovania totalne odbura...TAKTO NIE, na toto tech.analyza nie je. Je o tom, aby si kazdy to vybrane tak upravil na svoje oko, ze sa v tom sam vie zorientovat a je mu to k uzitku.
Priklad:
tie ukazatele TA ktore zatial uzivam v grafoch nemam skoro sancu tu jednoducho popisat preco akurat takto su zvolene. (keby som to povedal byste si poklepalina celo

Mnohym sa mozu zdat totalne IDIOTSKE, ale podstatne je ze pra mna +/- funguju. Kazdy si tak zvol a nastav svoje vlastne TA presne na svoje oko. Jedno ktore a ako nstav., = pokial ti to ale nic nehovori je zle a treba inac ci TA si vobec nevsimat. Kto ma vyhrady k TA je to to iste ako keby sa maliara niekdo pytal preco listie namaloval modre. ZLE - on to vidi modre, tak je to tak. Fertig. To iste tech.analyza: najviac ju kritizuju ti, ktori bud vobec nevedia o co ide alebo svoju TA maju urobenu tak, ze pre nich nema ziadnu hodnotu = vypovedaciu hodn.
TA mi pomaha vliezt do pozicie: jedno ci long/short.
Aby som do pozicie vliezol, TA by mala byt tam kde som si ja sam zvolil ze ma byt.
Ked tak nie je, nerobim nic, cakam.
TA vie velmi dobre tradera uvolnit ad "cito" ci "psycho stresu" tym ze presne ukaze "teraz tam vlez". Ked ukaze "vylez" tak koniec: vobec necakam ani nestracam cas uvahami "ved este nie, pockam"
NIC SA NA BURZE NEMUSI A KED SA STANE TAK CASTO TAM KDE TO NECAKAME.