cestovne poistenie
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
cestovne poistenie
Chlapi poradte pls, kde je najjednoduchsie a najlepsie cestovne poistenie? Ocenil by som poistenie cez net ale nie je podmienkou. diik
- Martinisko.eu
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Št 19 04, 2007 8:15 pm
- Kontaktovať používateľa:
Re: cestovne poistenie
dik! Kuknem na ten alianz bo union ma len tatrapay a sporopay a podobne ale mysim ze som tam nevidel nic take ze platba kreditkou/debetkouMartinisko.eu napísal:Cez net je fajn allianz a union. Cez papier je fajn wustenrot...
- Martinisko.eu
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Št 19 04, 2007 8:15 pm
- Kontaktovať používateľa:
Re: cestovne poistenie
Za málinko... Spôsob platby neovládam, keďže väčšinou preferujem papierovú verziu zmluvy