Bitcoinový poziční obchod (CFD) je vidět ve vláknu Tango obchody: viewtopic.php?f=48&t=24405&start=80.
Dukascoin od Dukacopy bank jsem trošku swingoval před rokem a něco když začínali. Škoda že jsem nepodržel dodnes, dnes je výš o 90%. Na svoje coiny nabízí Dukascopy bank zajímavý "termíňák" - dle množství uložených coinů nabízeli loni 100% p.a !, nyní je maximum 70% p.a. + začali nabízet i kratší, 3-měsíční termíňáky...
Nedávno jsem však narazil na zajímavý a zatím i velmi výhodný Fintech krypto projekt, který spojuje svět krypta pro laiky jako já, nabízí ale nenutí i možnost obchodování či směn kryptoměn v pěkné mobilní aplikaci či na jejich webové exchangi, různé druhy spoření a hlavně zdarma krásnou metalovou kartu VISA Platinum (kromě té free verze tedy).
Pořízení a použití karty přináší mnoho výhod pro uživatele jako cashbacky 2-8% ze všech plateb, 100% refund plateb za Spotify, Netflix, free vstupy do letištních salónků apd.. Více v dobrém článku úplně dole pod příspěvkem, který vše celkem pochopitelně popisuje.
Pro využití těchto výhod je nutno jediné - stáhnout jejich mobilní aplikaci, provést komplet registraci, potvrdit indentitu = selfie, foto řidičského průkazu či OP (mobilem) a na závěr po výběru a objednání karty i ofotit nějaké utility vyúčtování se jménem a platnou adresou, kam se bude VISA karta posílat + dle vybrané karty nakoupit a zmrazit na 6 měsíců jejich kryptoměnu CRO. To se jednoduše provede na konci registrace (vložení nějaké bank. karty z které se nakoupené CRO zaplatí + následně STAKE 1.000 CRO na 180 dní).
Pro první rozumnou verzi karty (Ruby steel - na obrázku) je nutno koupit a zamknout jen 1.000 CRO. 1 CRO nyní stojí 2.35 CZK, čili celkový náklad na kartu a používání jejich výhod je pouze 2.350 Kč (cca 85 €) ! Obratem však obdržíte bonus - CRO v hodnotě 50 USD (cca 500 CRO), které můžete obratem směnit za € a převést na bank.účet. Tímto riziko celé účasti klesá jen na cca 1.100 Kč celkem, což pro nás tradery přestavuje velmi nízké riziko celé "transakce". CRO může v dalších týdnech samozřejmě také hodně vyrůst, může i klesnout. Není problém pak CRO přes appku přikoupit a později výše prodat atd atd..Též je možno účastnit se tzv. syndikátů = pravidelných aukcí na altcoiny (ale na bitcoin) za 50% ceny...
Pokud to někdo chce také zkusit, dle mne to rozhodně za to minimální riziko a hlavně i tu zábavu s kryptocoiny stojí, rozhodněte se do konce října nejpozději, lépe však dříve. Cena CRO je nyní pěkně dole, což výrazně snižuje náklady, od včerejška již roste s tím, jak se dokupuje kvůli změně podmínek od toho 2.11.2020.
Od 2.11. budou ty VISA karty dražší (2,5x), snižují se bonusy z 50 usd na 25 usd a za nákup CRO pro povinný STAKE bude opět účtován 3,5%-ní poplatek, který je nyní odpuštěn.
Ano, může se to jevit moc lákavě až podezřele, ale jak říkám, to celkové RRR je fakt dobré, super bonus a nádherná metal karta VISA Platinum k tomu.
https://crypto.com/en/index.html , stáhnout appku z Google Play či App Store
Pokud se pro to rozhodnete někdo, použijte prosím při začátku registrace do té mobilní aplikace můj Referal kód: tewf39c9zn na první obrazovce registrace (Invite referal code nad Sign-Up tlačítkem), Oba pak dostaneme 50 USD v CRO coinech. Byla by škoda to nevzít, dokud to dávají. Za to se na mne můžete samozřejmě obracet s dotazy a radami. Co budu vědět, poradím
Slíbený článek o tom zde: https://www.mesec.cz/clanky/cashback-az ... rypto-com/
Kryptu zdar