fórum vyťažuje procesor
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
miror
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Ut 06 04, 2021 9:13 pm
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 284 times
fórum vyťažuje procesor
V poslednej dobe keď otváram na notebooku fórum, väčšinou dávam priamo neprečítané príspevky, vyťažuje procesor na 100%, hučia vetráky. Aj som zapol adblock na Vašej stránke, či to nerobí nejaká rekalam, ale nepomohlo. Čo ťažíte kryptomeny na kompoch prezeračov ?
-
JanH
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Ne 06 02, 2022 6:31 am
- Has thanked: 152 times
- Been thanked: 225 times
Re: fórum vyťažuje procesor
Ahoj Miror,
dal som si tu namahu a zapol task manager a po zapnuti stranky som mal vytazenie 10-12% (Apps: Google Chrome)po sekunde kleslo na konstantnych 4,x%. Mozes si urobit rovnaky test. Myslim si , ze problem je niekde inde.
dal som si tu namahu a zapol task manager a po zapnuti stranky som mal vytazenie 10-12% (Apps: Google Chrome)po sekunde kleslo na konstantnych 4,x%. Mozes si urobit rovnaky test. Myslim si , ze problem je niekde inde.
-
iceberg8
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Pi 29 07, 2016 6:18 am
- Has thanked: 557 times
- Been thanked: 246 times
Mozem potvrdit, ze CPU mi forum abnormalne nezatazuje, jedine ak pisem text, tak to lieta mierne vyssie, ale to je skor chyba samotneho prehlaidaca, nez fora.. Klikal som na nahodne temy, CPU islo vyssie len po dobu nacitania stranky.. Neprecitane prispevky sa nechovaju inak tiez..
Odoslané z počítača
- Trumpeta1978
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Ut 28 03, 2017 9:05 pm
- Has thanked: 970 times
- Been thanked: 529 times
- aviceN
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Št 07 01, 2021 10:24 am
- Has thanked: 259 times
- Been thanked: 226 times
- Kontaktovať používateľa:
Skús nejaký malwarebytes či si nechytil niekde dáku pliagu, v minulosti som riešil podobný problém vyťažovania chromu.
Viac info o mojej EIC ponuke bez manažérskeho poplatku na: https://www.milosbubniak.sk/
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2397 times
- Been thanked: 2788 times
Takisto potvrdzujem žiadne zaťaženie procesora. Stúplo to na 4%, ale potom kleslo na 1%.