Stellar invest / Stellar Ace
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
MiiikPiiik
- Dátum registrácie: Št 24 08, 2023 11:35 am
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 10 times
Stellar invest / Stellar Ace
Ahojte, stretli ste s touto spoločnosťou: Stellar invest alebo Stellar Ace (https://stellar-ace. net/sk/)? Pravdepodobne ponúkajú platformu na obchodovanie s CFD, ale celé to vyzerá podozrivo, nakoľko sa v povoleniach odkazujú na spoločnosť z UK.
Re: Stellar invest / Stellar Ace
Pozor Sú to Podvodníci!!!
Výber peňazí nefunguje a nič vám nepríde!!!
+420 733 274 947 toto číslo volalo ako finančný poradca predstavoval sa Peter Kollár.
Keď som mu napísal že je podvodník všetky peniaze previedol preč a mňa si zablokoval.
Výber peňazí nefunguje a nič vám nepríde!!!
+420 733 274 947 toto číslo volalo ako finančný poradca predstavoval sa Peter Kollár.
Keď som mu napísal že je podvodník všetky peniaze previedol preč a mňa si zablokoval.
Presne tak ale keď sa to tebe nepáči tak vyskúšaj Stellar Ace!
Pekný deň
Pekný deň
-
MiiikPiiik
Ďakujem za info polopolo1. Bol si v kontakte len s uvedeným p. Kollárom, či aj inými osobami alebo firmami? Ako prebiehal onboarding?
-
12gb54as
- Silver Member *
- Dátum registrácie: Po 04 11, 2024 3:39 pm
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 29 times
Ja len, ze to vypada velmi nedoveryhodne. Si od konkrurencie, ze aktivne vyhladavas veci o tej firme, aby si im mohla dat negativny komentar? Keby to aspon davalo hlavu a patu a nevypadalo to, ako od nejakeho AI bota, nic by som nehovoril
Ja teraz neobhajujej tu firmu. Absolutne nic o nej neviem. Snazim sa len prist na to, ako niekto mohol zistit, ze tento prispevok vznikol a to takmer rychlostou blesku. Duplovane, ked tu nie je registrovany.
Napriklad cez vyhladavanie, Google.. keby som podvedeny/neviem co sa deje/ tak by som tiez aktivne hladal ci nahodou niekto iny nema skusenosti. Podla mna je to normalny prispevok.12gb54as napísal: ↑St 26 03, 2025 12:41 pm Ja len, ze to vypada velmi nedoveryhodne. Si od konkrurencie, ze aktivne vyhladavas veci o tej firme, aby si im mohla dat negativny komentar? Keby to aspon davalo hlavu a patu a nevypadalo to, ako od nejakeho AI bota, nic by som nehovoril
Ja teraz neobhajujej tu firmu. Absolutne nic o nej neviem. Snazim sa len prist na to, ako niekto mohol zistit, ze tento prispevok vznikol a to takmer rychlostou blesku. Duplovane, ked tu nie je registrovany.
Bol som v Kontakte posielam foto iba toto číslo volalo...
Nech si každý myslí čo chce treba pozrieť aj iné recenzie na nich od iných ľudí aj mimo SR a potom zistiíš je tam toho hodne....
Nech si každý myslí čo chce treba pozrieť aj iné recenzie na nich od iných ľudí aj mimo SR a potom zistiíš je tam toho hodne....
-
MiiikPiiik
To skôr tvoje reakcie v tomto vlákne vyzerajú veľmi podozrivo, nechápem tvojej motivácii spochybňovať ľudí, ktorí boli oslovení podvodníkmi. Ja som túto tému založil, lebo aj mna a mojich známych kontaktovali ľudia zo Stellaru a predtým ako napíšem podnet do NBS, som sa chcel spýtať na skúsenosti iných.12gb54as napísal: ↑St 26 03, 2025 12:41 pmJa len, ze to vypada velmi nedoveryhodne. Si od konkrurencie, ze aktivne vyhladavas veci o tej firme, aby si im mohla dat negativny komentar? Keby to aspon davalo hlavu a patu a nevypadalo to, ako od nejakeho AI bota, nic by som nehovoril
-
12gb54as
- Silver Member *
Ok, žiadne nemáš, teda od dôveryhodných ľudí z tohoto fóra. Máš akurát tému, kde to veľmi nápadne pripomína zinscenovane ociernovanie, pretože by bola veľká náhoda, že niekto googlil o tej firme tesne po tom, ako si vytvoril tému. Toto fórum je až na druhej strane Google výsledkov.
Ja tomu proste celému neverím. S tým neurobíš nič. Viac sa o tomu vyjadrovať ale nepotrebujem.
Ja tomu proste celému neverím. S tým neurobíš nič. Viac sa o tomu vyjadrovať ale nepotrebujem.
-
MiiikPiiik
O zinscenovanom očierňovaní nemôže byť reč, keď viacerí máme s touto firmou (ktorá btw nemá žiadnu licenciu na poskytovanie investičných služieb) nejaký problém. A taktiež, toto forúm mi Google ukáže ako 3. výsledok na prvej strane, keď do neho zadám "Stellar Ace". Takže neviem o čo tebe ide, keď tu fabuluješ a spochybňuješ ľudí, ktorí mali negatívnu skúsenosť s týmto podvodným subjektom.12gb54as napísal: ↑Št 27 03, 2025 12:44 pm Ok, žiadne nemáš, teda od dôveryhodných ľudí z tohoto fóra. Máš akurát tému, kde to veľmi nápadne pripomína zinscenovane ociernovanie, pretože by bola veľká náhoda, že niekto googlil o tej firme tesne po tom, ako si vytvoril tému. Toto fórum je až na druhej strane Google výsledkov.
-
12gb54as
- Silver Member *
Dnes uz ano, vcera to bolo ale este na druhej strane. Prvu odpoved si tu dostl o 3 hodiny neskor, pochybujem, ze to mal Google za tu dobu vobec srpacovane v databaze.. ak hej, tak mozno na 10. strane.
Mne nejde o nic, je to pre mna nieco ako cvicenie kritickeho myslenia. Proste mi to cele nesedi, snad som sa mohol vyjadrit.
Z mojej strany ale uz stacilo. Vyjadril som co som chcel. Proste tomu neverim, to je cele, mysli si o tom co chces. Kludne pokracuj, kde si skoncil.
Mne nejde o nic, je to pre mna nieco ako cvicenie kritickeho myslenia. Proste mi to cele nesedi, snad som sa mohol vyjadrit.
Z mojej strany ale uz stacilo. Vyjadril som co som chcel. Proste tomu neverim, to je cele, mysli si o tom co chces. Kludne pokracuj, kde si skoncil.
Ano su to podvodnici , nedá sa vyberať ,len maličké čiastky a potom už nič ,platforma odpojená dovidenia pán Kollar Peter akože