Quarterly EPS Est (Mar-07) : 0.58 Mean Recommendation* (1-5): 2.2
Co vy na to? Stojí to za to zkusit na long?
Jeden aktuální článek:
http://www.forbes.com/2007/04/10/seagat ... r=yahootix
A co třeba http://finance.google.com/ ?rambajs napísal:yahoo je na tom o dost lip...kiplinger mi nekolikrat nabizel pri screenu nakoupit padajici baracniky jako super investici...yahoo ani jednou
To neni na prvni pohled spatny...podrobneji prostuduju casem...Tom napísal:@
SUNW se mi nezdá moc povzbudivé, také jsem uvažoval o nákupu. Máte někdo přehled, které německé akcie se obchodují na burzách v USA? Potřebuji nakoupit v dolarech, notabene jspu tam nižší poplatky. Pumu jsem tam ale nenašel, Siemens (SI) tam třeba je.Ladis napísal: Kouknete akcie PUMA , udelala do dnes +4000% a i ty solární akcie delaly v této dekáde tisíce % a pokracují.
Z techno akcií USA uz mám dnes jen Sun Microsystems a EMC , SUN zije , ale EMC je mrtvé a bylo by lepsí vymenit za Siemens a Daimler.
Hewlett-Packard se mi uz dnes nechce riskovat , uz jsem hotov v této dekáde s techno akciemi USA a vrátim se k nim az 2013-2019.
DAX 30outlier napísal:@.
Ty mi nerozumis...tak dobre,jeste jednou a pomalu!outlier napísal:@
Tak na onvista.de jsem našel tu pumu, že je na Nasdaq OTC, ale nikde tam nepíšou ticker... ale když není ve Fiu, musím je stejně nejdřív požádat, aby mi ji přidali do obchodování, ne?rambajs napísal: Ty mi nerozumis...tak dobre,jeste jednou a pomalu!
Pokud najdes firmu na Yahoo.com...najdes ji i na americke burze-frštenzíí?...musis jen vedet jak ji najit...postup je nekdy krkolomny...
Dale ti muze pomoci misto BJ-Onvista-po nalezeni titulu,kliknes na Alle Börsenplätze im Überblick...je to snad jednodussi a rychlejsi
Tak co?...uz mi rozumis,nebo jeste neco k tomu mas?
Já jim tam občas píšu z ebrokeru přes FioServis a oni to většinou zjistí. Tohle mi taky zjistili, ale moc jistý si tím nebyli:-)rambajs napísal: Pokud neco konkretniho nevis,nebo si nejsi jisty co vlastne ten ticker znamena,zkontroluj si kurz nekde na jinym webu...nejlip je ovsem zvednout telefon,a zavolat tam,pac za co by pak brali ty poplatky...at ti to zjisti!...mas na to pravo...vsichni jsme byli nekdy v podobne situaci...
Ladis, ty si myslíš, že má ještě cenu teď koupit Sun? Poslední čísla zas až tak dobře nevypadají...Ladis napísal: Z techno akcií USA uz mám dnes jen Sun Microsystems a EMC , SUN zije , ale EMC je mrtvé a bylo by lepsí vymenit za Siemens a Daimler.
Hewlett-Packard se mi uz dnes nechce riskovat , uz jsem hotov v této dekáde s techno akciemi USA a vrátim se k nim az 2013-2019.
No jestli je máš už dlouho, tak si na tom asi vydělal... ale teď už jsou asi dost vystoupané Za poslední 3 měsíce MVIS +24,80%, RPTN +106,74%, jen ITKG - 21,27%... pro4 si myslíš, že ITKG poroste? Od pohledu je dost riskantní akcie... MVIS vypadá solidněji, ale nevím, jestli je tam ještě prostor pro růst...Honzajs napísal:Moje tipy na technologie - MVIS, ITKG a RPTN (všechny mám)
MVIS mám nástup na podzim za 2, dokup v lednu za 3,2outlier napísal: No jestli je máš už dlouho, tak si na tom asi vydělal... ale teď už jsou asi dost vystoupané Za poslední 3 měsíce MVIS +24,80%, RPTN +106,74%, jen ITKG - 21,27%... pro4 si myslíš, že ITKG poroste? Od pohledu je dost riskantní akcie... MVIS vypadá solidněji, ale nevím, jestli je tam ještě prostor pro růst...
Seagate Technology Holdings long term debt for the quarter ending June 30, 2023 was $5.388B, a 6.44% increase year-over-year. Seagate Technology Holdings long term debt for 2023 was $5.388B, a 6.44% increase from 2022. Seagate Technology Holdings long term debt for 2022 was $5.062B, a 3.43% increase from 2021.