3000€ do roka ako na to ????

Zadajte dopyt na konkrétnu požiadavku sporenia, investovania či poistenia seba, alebo rodiny, alebo vypracovanie finančného plánu.
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
mikesh
Dátum registrácie: Ut 05 04, 2011 5:13 pm

3000€ do roka ako na to ????

Príspevok od používateľa mikesh »

Dobrý deň chcem by som vás poprosiť o radu mám nejakých zvyšných 220€ mesačne a chcel by som si vyplatiť dlh ktorý mám tých 3000€ ako by sa to dalo čo najrýchlejšie a relatívne bezpečne zvládnuť ďakujem
Používateľov profilový obrázok
Rado
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: So 03 10, 2009 10:54 am

Re: 3000€ do roka ako na to ????

Príspevok od používateľa Rado »

Najrýchlejšie a najbezpečnejšie je každý mesiac tých 220€ použiť na splátku dlhu. Za rok aj dva mesiace si z toho vonku.
"Every great story on the planet happened when someone decided not to give up, but kept going no matter what." ~Spryte Loriano
“ All is well in the end, if it is not well, it is not the end” – saying in India
jansk
Dátum registrácie: St 06 04, 2011 1:25 pm

Príspevok od používateľa jansk »

ale bo to daj na forex a MM musí byť na 1 000 000%
laty
Silver Member *
Dátum registrácie: Št 17 07, 2008 5:44 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

Príspevok od používateľa laty »

jansk,
neblbni, jednoznacne treba splatit dlh.
Farm Profi-Výroba diskov, špeciálnych kolies a dvojmontáží. Predaj pneumatík a duší pre poľnohospodársku, lesnú, stavebnú a komunálnu techniku.

Kultivačné kolesá
Traktorové dvojmontáže
Predaj pneumatík na poľnohospodárske, lesné a stavebné stroje
xube
Dátum registrácie: Pi 06 05, 2011 12:00 pm

Príspevok od používateľa xube »

No to ste mu teda pomohli. S takymto stylom ludia budu zit na dlh a splacat dlh z dlhu a dalsieho dlhu z povodneho dlhu. Presne tak ako cela nasa vlada. Odbornici.
AXXXE
Dátum registrácie: St 11 05, 2011 9:52 am

Príspevok od používateľa AXXXE »

raz som počul tvrdenie: "požičaj si milion a máš na krku problém, požičaj si 100 milionov a má problém banka!" je jasné že to takto nefunguje, zaujímavé je že koľký ľudia si to zobrali k srdcu :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Potrebujem investovať, sporiť, poistiť sa"