Úrazovka...

Zadajte dopyt na konkrétnu požiadavku sporenia, investovania či poistenia seba, alebo rodiny, alebo vypracovanie finančného plánu.
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Ok.Namor
Dátum registrácie: Pi 16 09, 2011 11:55 pm

Úrazovka...

Príspevok od používateľa Ok.Namor »

Zdravim. V jednej teme (konkretne v ako zoptimalizovat moju financnu situaciu) som napisal, ze odporucam Zivot premium +, a hned sa dostavili staznosti. Nechcem sa na tomto fore dostat do ziadnych rozbrojov, a ani niekomu podavat mylne informacie, preto aj ja davam otazku do plena: Aku urazovku by ste mi poradili, hlavne co sa tyka smrti nasledkom urazu, pregresie a denneho odskodneho? Vedeli by ste mi napisat aj vyhody + nevyhody jednotlivich produktov. Dakujem.

P.S: Ospravedlnujem sa za moju nevedomost, a dufam, ze ste ochotny mi pomoct :D
peter.cmorej
VETERAN MEMBER *****
Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
Has thanked: 7 times
Been thanked: 17 times

Re: Úrazovka...

Príspevok od používateľa peter.cmorej »

ahoj, spravne som pochopil, ze pracujes pre nejaku poradensku spolocnost ? Ak ano, napis pre aku.

Na tvoju otazku ti dokaze odpovedat iba niektori z poradcov co su na tomto fore, co sme mozno traja. Na druhej strane toto je uz tak konkretna otazka, ze sa na nu priam neodpoveda. Dovody:
1. produkty sa v case vyvijaju, to co napisem uz za chvilu nemusi byt pravda a ak sa k tomu niekto dostane za par rokov a bude sa podla toho riadit, nemusi to byt pre neho prave uzitocna rada
2. klient, ktori si po precitani takeho odporucania plny entuziazmu sam zajde do poistovne nakoniec zrejme z poistovne odide so zmluvou "okorenenou" nejakou sprostostou
3. v mojom zaujme nie je aby si ludia chodili do poistovne sami, ale aby oslovili mna a aby som im to sprostredkoval ja
4. v mojom zaujme nie je ani to, aby som si tu skolil konkurenciu :wink:

Konkretne vsak k Zivot Premium plus. "Staznosti" prisli, lebo je to kapitalko. Ako som vsak potom pisal, da sa uzatvorit aj bez kapitalovej casti ako cista urazovka. Takze ak ti islo o cistu urazovku, nemam zasadne pripomienky.
Na tej zmluve je velmi lacne rizikove poistenie smrti. Smrt urazom je lacna snad v kazdej poistovni. Trvale nasledy urazu su lacnejsie v produktoch od AXY, Amslica a aj Wustenrotu. Denne odskodne sa medzi poistovnami dost lisi v parametroch, takze tazko sa to porovnava, ale ak si spravne pamatam, tato zmluva nepatri pri dennom odskodnom prave medzi tie lacne.
Ok.Namor
Dátum registrácie: Pi 16 09, 2011 11:55 pm

Príspevok od používateľa Ok.Namor »

Pochopil si spravne :wink: , aj ked este mozem povedat ze nepracujem, skor si este zhanam informacie.
Ale dakujem za odpoved, skusim sa este co to poucit. Diki
Používateľov profilový obrázok
Martinisko.eu
Gold Member **
Dátum registrácie: Št 19 04, 2007 8:15 pm
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinisko.eu »

Úrazová časť v tomto produkte nie je zlá. Nevýhodná však je pre druhú rizikovú skupinu, kde je dosť predražená. Inak je to vhodný produkt na kombináciu s druhým produktom, druhej poisťovne. Čo ale neznamená, že je jediný vhodný :) Každopádne, Allianz má veľmi dobré plnenie.
Obrázok
Napísať odpoveď

Návrat na "Potrebujem investovať, sporiť, poistiť sa"