P.S: Ospravedlnujem sa za moju nevedomost, a dufam, ze ste ochotny mi pomoct
Úrazovka...
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Úrazovka...
Zdravim. V jednej teme (konkretne v ako zoptimalizovat moju financnu situaciu) som napisal, ze odporucam Zivot premium +, a hned sa dostavili staznosti. Nechcem sa na tomto fore dostat do ziadnych rozbrojov, a ani niekomu podavat mylne informacie, preto aj ja davam otazku do plena: Aku urazovku by ste mi poradili, hlavne co sa tyka smrti nasledkom urazu, pregresie a denneho odskodneho? Vedeli by ste mi napisat aj vyhody + nevyhody jednotlivich produktov. Dakujem.
-
peter.cmorej
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Po 08 10, 2007 12:35 pm
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 17 times
Re: Úrazovka...
ahoj, spravne som pochopil, ze pracujes pre nejaku poradensku spolocnost ? Ak ano, napis pre aku.
Na tvoju otazku ti dokaze odpovedat iba niektori z poradcov co su na tomto fore, co sme mozno traja. Na druhej strane toto je uz tak konkretna otazka, ze sa na nu priam neodpoveda. Dovody:
1. produkty sa v case vyvijaju, to co napisem uz za chvilu nemusi byt pravda a ak sa k tomu niekto dostane za par rokov a bude sa podla toho riadit, nemusi to byt pre neho prave uzitocna rada
2. klient, ktori si po precitani takeho odporucania plny entuziazmu sam zajde do poistovne nakoniec zrejme z poistovne odide so zmluvou "okorenenou" nejakou sprostostou
3. v mojom zaujme nie je aby si ludia chodili do poistovne sami, ale aby oslovili mna a aby som im to sprostredkoval ja
4. v mojom zaujme nie je ani to, aby som si tu skolil konkurenciu
Konkretne vsak k Zivot Premium plus. "Staznosti" prisli, lebo je to kapitalko. Ako som vsak potom pisal, da sa uzatvorit aj bez kapitalovej casti ako cista urazovka. Takze ak ti islo o cistu urazovku, nemam zasadne pripomienky.
Na tej zmluve je velmi lacne rizikove poistenie smrti. Smrt urazom je lacna snad v kazdej poistovni. Trvale nasledy urazu su lacnejsie v produktoch od AXY, Amslica a aj Wustenrotu. Denne odskodne sa medzi poistovnami dost lisi v parametroch, takze tazko sa to porovnava, ale ak si spravne pamatam, tato zmluva nepatri pri dennom odskodnom prave medzi tie lacne.
Na tvoju otazku ti dokaze odpovedat iba niektori z poradcov co su na tomto fore, co sme mozno traja. Na druhej strane toto je uz tak konkretna otazka, ze sa na nu priam neodpoveda. Dovody:
1. produkty sa v case vyvijaju, to co napisem uz za chvilu nemusi byt pravda a ak sa k tomu niekto dostane za par rokov a bude sa podla toho riadit, nemusi to byt pre neho prave uzitocna rada
2. klient, ktori si po precitani takeho odporucania plny entuziazmu sam zajde do poistovne nakoniec zrejme z poistovne odide so zmluvou "okorenenou" nejakou sprostostou
3. v mojom zaujme nie je aby si ludia chodili do poistovne sami, ale aby oslovili mna a aby som im to sprostredkoval ja
4. v mojom zaujme nie je ani to, aby som si tu skolil konkurenciu
Konkretne vsak k Zivot Premium plus. "Staznosti" prisli, lebo je to kapitalko. Ako som vsak potom pisal, da sa uzatvorit aj bez kapitalovej casti ako cista urazovka. Takze ak ti islo o cistu urazovku, nemam zasadne pripomienky.
Na tej zmluve je velmi lacne rizikove poistenie smrti. Smrt urazom je lacna snad v kazdej poistovni. Trvale nasledy urazu su lacnejsie v produktoch od AXY, Amslica a aj Wustenrotu. Denne odskodne sa medzi poistovnami dost lisi v parametroch, takze tazko sa to porovnava, ale ak si spravne pamatam, tato zmluva nepatri pri dennom odskodnom prave medzi tie lacne.
Pochopil si spravne
, aj ked este mozem povedat ze nepracujem, skor si este zhanam informacie.
Ale dakujem za odpoved, skusim sa este co to poucit. Diki
Ale dakujem za odpoved, skusim sa este co to poucit. Diki
- Martinisko.eu
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Št 19 04, 2007 8:15 pm
- Kontaktovať používateľa:
Úrazová časť v tomto produkte nie je zlá. Nevýhodná však je pre druhú rizikovú skupinu, kde je dosť predražená. Inak je to vhodný produkt na kombináciu s druhým produktom, druhej poisťovne. Čo ale neznamená, že je jediný vhodný
Každopádne, Allianz má veľmi dobré plnenie.