dusko napísal:vsimol som si koment od canslimera a myslel som, ze je to ten chalan z videa, ked to tak ospevuje, kedze garantuje vratenie penazi tak som si ten e book kupil, ze sak mu ho vratim ked to bude blbost, no musim uznat, ze chalan nie je ziadny genialny moderator a videa by mal radsej robit bez ksichtu, ale to co je v e booku a videa k tomu dava zmysel, mozno je na smiech na obrazovke ale ja som dnes plus 90pips takze respect. Ked to tak vezmem tak ta cena je celkom dost ale zas za kvalitu sa plati, kupil som uz par kurzov a ked si vezmem posledny za 350usd tak to bola sracka, to sa neda porovnat s tymto. A ked to tak vezmem tak som este nevidel nikoho na slovensku alebo v cechach kto by ukazal live trady... chalan ma filipa, urcite neni hlupak... zadarmo ani kura nehrabe a ked spravi obchodovanim 2-3litre za mesiac a k tomu preda niejake kurzy tak musi byt vysmiaty...
hehe nie nie dusko niesom to ja moj koment vyssie je skor ironcika poznamka ... drzim tebe aj tomasovi palce, vsak ked nieco predava za 350 € isto musi byt odbornik a ani len nechcem vediet akeeeee obrovske prachy skutocne toci na forexe....
take care a vela zdaru guys
by the way moje meno je jozef fujka nie tomas jakubicka a moje vyjadrovanie a prezentovanie sameho seba je na ovela nizsej urovni ako je tomasove takze to zakonite nemozem byt ja, ale ako pisem som rad ze ti to slape a isto to nebudu vyhodene peniaze kedze ti to garantuje

ostatni nezaujati urobte si nazor aky uznate za vhodne

))))))