Zdravim na nete som nasiel tuto adrenalinovu atrakciu. (http://vimeo.com/37423378" onclick="window.open(this.href);return false;) Vola sa to Bodyzorbing a predavaju to uz aj na Slovensku. Chcem sa opytat co si o tom myslite? Bol by tu o nieco take zaujem keby som to ponukal priamo na prenajom ako to je napr. pri skakacich hradoch? Tiez sa chcem opytat co vsetko by som potreboval k zacatiu podnikania s takouto atrakciou ? Aku zivnost by som si mal otvorit? Ako je to napriklad s tym ze "vstup na vlastnu zodpovednost" a tiez: je potrebna registracna pokladna pri tychto veciach?
Diky
Prenajom adrenalinovej atrakcie
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prenajom adrenalinovej atrakcie
živnosť na služby, prenájom hnuteľných vecí, a pod. Na živnostenskom úrade ti poradia.
registracnu pokladnu by si potreboval ak by ti platili v hotovosti.
a mal by si mat nejaky prevadzkovy poriadok s vypisanymi rizikami a navadom na pouzitie atd.
ci by bol o tom zaujem netusim. Kazdopadne je to sezonna vec. Co by si robil mino leta?
registracnu pokladnu by si potreboval ak by ti platili v hotovosti.
a mal by si mat nejaky prevadzkovy poriadok s vypisanymi rizikami a navadom na pouzitie atd.
ci by bol o tom zaujem netusim. Kazdopadne je to sezonna vec. Co by si robil mino leta?
-
Pette
- Guru Member ****
- Dátum registrácie: Ut 27 02, 2007 4:59 pm
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Re: Prenajom adrenalinovej atrakcie
v lete je to bezne na hradzi a podobne... ale zeby sa za tym ludia trhali? ak zaratas nutnu nonstop obsluhu, vsetky veci okolo podnikania, tak budes rad, ze budes v nejakom zisku na urovni platu. a ako povedal filip, v zime to vyuzijes kde? na zjazdovkach som to tiez videl.