Som tu novy, mam 22 rokov a s tradingom nemam skoro žiadne skusenosti, jedine čo momentalne robim je hranie sa na demo učte plus500. Hram sa tam a sledujem to už asi 2 mesiace takmer každy den a čo som spozoroval že najviac sa mi darí na zlate. Sledujem IT scenu rôznych firiem či už Samsung, Apple, Microsoft alebo Sony takže nejake pokusy boli aj s nakupom akcii pred ich eventami s predstavením novych produktov alebo pred ohlasovaniami fin. vysledkov za posledny kvartal. Zatial sa kazde moje predtuchy zdali dobre a mam určite aj štastie. Z počiatočnych 20 000e mam momentalne na konte okolo 87 000e. Ako vravím väčšinu zisku robi prave zlato ktore sa da celkom dobre kontrolovať.
Casom by som chcel na trading investovať aj realne peniaze. Na začiatok som rozmyslal so sumou 5 000 euro. Niesu to posledne peniaze ani nič podobne, su to proste peniaze ktore som ochotny investovať so všetkym rizikom. Chcel by som vedieť Vaš nazor na platformu plus500, ktora sa mi pači svojou jednoduchostou a kontabilitou napr. so smartfonom na ktorom som asi tak 18h/day
Určite nebudem posielať real money niekam a do niečoho čo nemam z väčšej časti naštudovane takže par mesiacov to este potrva