Som tu novy, ale uz asi dva roky obchodujem live cez oanda. Toto vlakno som zalozil preto, aby som si nastavil nejake zrkadlo a mohol niektore chyby konzultovat so skusenymi obchodnikmi. Vstupu na live predchadzal skoro rok intenzivneho studia hrania sa ne deme. Na zaciatok som zalozil ucet s 1000$ a chcel skusit ako to funguje v reale. Kedze trhy mozem pozerat aj v praci, sledujem ich skoro nonstop a myslim ze uz ich pomaly dostavam do podvedomia. Mojim hlavnym problemom je to ze sa niekedy neviem drzat bokom. Pri 2% risku dokazem za dobry tyzden spravit 10-20% zisk a na dalsi tyzden to preflakat neuvazenymi vstupmi, kedy si myslim ze trhy zacnu zase z nicoho nic trendovat. Vysledkom je ze ucet som dostal na 56$, konecnce si vstupil do svedomia a zacal som sa forexu venovat znovu tak ako by som chcel. A preto som tu
Do obchodov vstupujem hlavne ked ocakavam obrat trendu a najradsej ked je na trhu nuda, ide stale bokom a potom sa zrazu objavi velke momentum a usecka vystreli niektorym smerom.
Pre zaciatok pridam postupne minulotyzdnove obchody a dnesok. Bol by som rad keby sa mi podarilo konzultovat obchody v tyzdnovych intervaloch. Pocet obchodov sa budem snazit stalacat na minimum a vyberat si len tie najlepsie.
PS: ano viem ze forex je asi to najhorsie s cim som mohol zacat, ale uz sme si na seba za tie roky zvykli
Pondelok 2.9.2013

kedze trh ani na treti pokus neprerazil smerom hore siel som do short, 14:50 posunul SL pod vstup a vecer si vybral pohodlny zisk 33 bodov